<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


“Kirja, jonka suosittelisin pahimmalle vihamiehelleni”

Markus Valtonen - 18.12.2018 16:29

Olen elämäni aikana lukenut useita markkinoinnin kirjoja, mutta tämä kirja on selkeästi paras. Godin on lisäksi kirjoittanut lukuisia bestsellereitä, mutta tämä kirja on ilman muuta tähtien tähti. Harvoin saa käsiin kirjan, jossa jokainen sivu ja kappale on pitkälle viedyn ajattelun tulos samalla muodostaen vangitsevan ja vakuuttavan kokonaisuuden.

Lue lisää

markkinointi  sisältömarkkinointi  Tuloksellinen markkinointi  strategia  Myynnin ja markkinoinnin integrointi  digitaalinen markkinointi  b2b-markkinoija


Kuinka nopeasti tuloksia sisältömarkkinoinnilla?

Noora Salminen - 15.4.2015 12:40

Sisältömarkkinoinnilla on yksi ikävä puoli. Nimittäin tulosten odottelu. Esimerkiksi bloggaamaan innostutaan usein samaan tapaan kuin laihdutukseen: kuntoillaan tohkeissaan ensimmäiset päivät, mutta kun vaa’an lukema ei samantien hievahdakkaan haluttuun suuntaan, laantuu innostus ja katoaa uutuuden viehätys nopeasti. Tässä vaiheessa niin kuntoilija kuin markkinoijakin tarvitsee jonkun kannustamaan ja huutamaan viereen naama punaisena: "ÄLÄ LUOVUTA!"

Lue lisää

sisältömarkkinointi  Tuloksellinen markkinointi  markkinoinnin mittaaminen


Markkinoinnin mittaaminen - puhutko pehmoja

Tomi Yrjölä - 17.10.2014 10:00

Impressiot, klikkaukset ja tykkäykset sucks

Moni meistä markkinoinnin parissa työskennelleistä voi palata omalla urallaan taaksepäin ja miettiä niitä hetkiä, kun toimitusjohtaja oli kanssamme eri aaltopituudella.

Selitykset siitä, miten kampanja sai todella hyvän vastaanoton testiyleisön keskuudessa, tai miten kotisivuston klikkaukset sekä Facebookin tykkäykset ovat kasvaneet 50 % viimeisellä kvartaalilla… näillä asioilla ei tuntunut olevan mitään merkitystä liiketoimintajohdolle.

Lue lisää

Tuloksellinen markkinointi  6 markkinoinnin mittaria  liiketoimintajohto  markkinoinnin mittaaminen