<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


It´s official ❤️ Sales Communications clients are loyal and decidedly happy

Yvonne Edfelt - 5.7.2019 8:00

Sales Communications is the leading Hubspot Consultancy in Finland. We provide our customers with the best HubSpot consultancy and technological services to help them grow and succeed. Our service portfolio consists of HubSpot onboarding services, website design and implementations, HubSpot integrations and project management services. We have always believed that customer experience and customer satisfaction is the key to success and we continuously strive to knock the socks off our customers.

Lue lisää

Markkinointi  In English  Case


Inbound-markkinoinnilla tuloksia: Case Aikolon

Suvi Saranki - 23.5.2019 11:53

Aikolon on muovin puolivalmisteiden tukkukauppa ja jatkojalostaja, jolla liiketoimintaa on Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kokemusta alalta yrityksellä on jo yli neljänkymmenen vuoden ajalta. Tukkukaupan tuotteita ovat muovilevyt ja muovitangot teollisuuden sekä rakentamisen tarpeisiin. Omassa tuotannossaan Aikolon jalostaa muovilevyistä ja muovitangoista asiakkaalle piirustuksen mukaisia tuotteita koneistamalla sekä lämpö- ja tyhjiömuovaamalla.

Aikolonin tavoitteena oli tavoittaa eri teollisuuden ja rakentamisen aloilta asiakkaita, jotka ovat suunnittelemassa muovista valmistettavaa tuotetta. Yrityksen tavoitteena on olla asiakkaiden apuna jo tuotteen suunnitteluvaiheessa, koska silloin Aikolon voi tuottaa heille parhaiten lisäarvoa. Muovimateriaalien ja muovin eri tuotantomenetelmien tunteminen on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen ja kustannustehokkaan muovituotteen suunnittelussa ja valmistamisessa. Tässä Aikolon on mielellään asiakkaan apuna ja tukena.

Lue lisää

Markkinointi  Case


Account Based Marketing, miten teknologia tueksi?

Markus Valtonen - 25.4.2019 13:10

Account Based Marketingista (tuttavallisemmin ABM), on tullut keskusteltua paljon viime aikoina B2B-asiakkaiden kanssa. Paljon on puhetta, mutta jääkö tämä taas pelkäksi hypeksi?

Lue lisää

Markkinoinnin automaatio  Markkinointi  HubSpot


5 aluetta, jotka markkinointiteknologiasta vastaava johtaja hallitsee

Jani Aaltonen - 11.3.2019 6:20

Markkinointiteknologiat kasvattavat suosiotaan B2B- ja B2C-yrityksissä ja teknologian osaajista on huutava pula. Yrityksen markkinointiteknologiasta vastaa aina joku. Yleensä myynti- tai markkinointijohtajan alle on liitetty erilaisten teknologioiden hallinta. Oma havaintoni on, että teknologiat ovat vielä kovin taktisessa roolissa ja vasta kun ymmärretään data ja analytiikka, jota markkinointiteknologialla on mahdollista saavuttaa, niin päästään lähelle strategisia innovointeja esim. asiakkaiden ostamisen helpottamisessa ja myynnin kasvattamisessa.

Lue lisää

Markkinointi  HubSpot


SMART-tavoitteet markkinoinnissa

SalesComm Team - 5.3.2019 15:05

Miksi markkinoinnille pitää ylipäätänsä asettaa tavoitteita? Siksi, että ilman selkeitä numeraalisia tavoitteita, et voi seurata kehitystäsi tai tietää onnistuneesi, sillä sinulla ei ole mitään mihin verrata suoritustasi. Ja mitä olisi markkinoinnin johtaminen ilman faktaan perustuvia päätöksiä? Ei ainakaan hyvää johtamista.

Millainen on hyvä markkinointitavoite?

Markkinointi on investointi ja sinun pitää tietää, miten aiot saada tuottoa verkkomarkkinointiin (kuten verkkosivuihin ja sisällöntuotantoon) sijoitetulle pääomalle (ROI). Aseta siis kaikille markkinointitoimenpiteillesi kunnon tavoite, johon pääsyä voit seurata. Tällaista tavoitetta sanotaan SMART-tavoitteeksi. SMART-tavoite on nimensä mukaisesti fiksu. Tosin oikeasti siinä haetaan takaa, sitä että tavoitteen on oltava...
  • Specific (tarkka): Onko kyse vierailijoiden, liidien vai asiakkaiden määrästä?

  • Measurable (mitattava): Anna tarkka luku

  • Attainable (saavutettavissa): Varmista, että sinun on mahdollista päästä valitsemaasi lukuun

  • Relevant (merkityksellinen): Tavoite liittyy markkinointisi kokonaistavoitteeseen

  • Time-bound (aikaan sidottu): Määritä tavoitteelle aikataulu

 

Lataa E-kirja: 6 markkinoinnin mittaria

 

Miten löydän oikeat numerot?

Olisi järjetöntä heittää hatusta jokin numero, ja tähdätä siihen. Oikeasti järkevän, saavutettavissa olevan, tavoitteen löytämiseen on muutamia keinoja.
  • Vertailu. Tee ländäreitä ja ladattavia materiaaleja. Seuraa esim. kuukauden ajan kuinka paljon saat liidejä. Aseta sitten tavoite saamiesi lukujen perusteella.

  • Kasvuprosentti. Kun päätät perustaa vaikka blogin, seuraa verkkosivustoasi analytiikkatyökalun avulla (kuten Google Analytics). Katso esim. kuinka paljon kävijöitä saat kuukaudessa ja kuinka suuri osa heistä tulee orgaanisen haun kautta. Päätä sitten, kuinka paljon haluat kasvattaa liikennettä uuden blogin avulla. %, 10 %  tai ehkä 20 %? Tai kun haluat lisää liidejä, katso kuinka paljon sivuillasi on visitoreita kuukaudessa ja päätä, että haluat konvertoida tietyn prosenttimäärän heistä liideiksi. Kannattaa aloittaa maltillisella konversioprosentilla, kuten 0,5 %.

  • Liikkeelle asiakkaista. Ehkä järkevin vaihtoehto ajatellen yrityksen liiketoimintatavoitteita, on laskea taaksepäin siitä, kuinka paljon tarvitset asiakkaita / rahaa sisään kuukaudessa. Laske siis näin: Esim. 5 uutta asiakasta kuukaudessa 1,5 % konversioprosentilla tarkoittaa, että organisaation on saatava uniikkeja (eli uusia) verkkosivukävijöitä vähintään 334 kappaletta kuukaudessa.

Muista aina kirjata tavoitteesi ylös, jotta voit palata siihen joka kerta, kun teet markkinointia koskevia päätöksiä. Tavoitteen pitäisi ohjata kaikkia markkinointitoimiasi, jotta ne todella auttaisivat yritystä pääsemään haluamaansa tavoitteeseen. HubSpot on tehnyt tämän helpoksi: käytä SMART-tavoitepohjaa oman tavoitteesi luomiseen:

Kasvata  _____________________  tästä määrästä:  ______  tähän määrään:  ______  tähän päivään mennessä:  _____________.


Tavoitteiden toteutumista pitää mitata

Verkkomarkkinoinnin mittareina pidetään mm. liikenteen määrää, sosiaalisen median seuraajien määrää ja keskimääräistä sivullaoloaikaa. Nämä ovat tärkeitä asioita, mutta mittareina aika “pehmeitä”. Älä unohda mitata tavoitteisiisi pääsyä liiketoimintaan liittyvillä mittareilla. Pohdi siis ajoissa millaiset investoinnit vievät sinut tavoitteeseesi ja miten aiot mitata näiden investointien tuottoprosenttia. Markkinointia ei tehdä huvikseen, sen pitää tuoda organisaatiolle tuottoa.

 

Hienoa, nyt olet asettanut markkinoinnillesi loistavat tavoitteet! Muista, että se, kuinka nopeasti tuloksiin on realistista päästä, riippuu asettamistasi tavoitteista. Katso yleisimmät tavoitteet sisältömarkkinoinnille ja kuinka nopeasti niihin on mahdollista päästä.

 
Lue lisää

Markkinointi


Great Results With Inbound Marketing: Case Aikolon

Suvi Saranki - 5.3.2019 9:21

Aikolon is a wholesaler and distributor of plastic semi-finished products with operations in Finland and the Nordic and Baltic countries. The company has more than forty years of experience in the field. Wholesale products include plastic sheets and plastic rods for industrial use as well as for construction use. In its own production, Aikolon processes plastic sheets and plastic rods for the customer according to the drawing by machining, thermoforming and vacuum forming.

Aikolon's goal was to reach customers who are designing plastic products in various industrial and construction sectors. The company's goal is to help customers in the product design phase as early as possible, thus enabling Aikolon to provide them with the best value add. Knowledge of the different production methods of plastic materials and plastics, in general, is highly important whilst designing and manufacturing a successful and cost-effective plastic product. Aikolon is happy to assist and support the customer in this phase.

Lue lisää

Markkinointi  HubSpot  Verkkosivut  In English  Case