<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Teknologia on hyvä renki ja hyvä isäntä

Jani Aaltonen - 23.9.2018 18:30

Monta kertaa kuulee sanottavan kuinka teknologia on hyvä renki ja huono isäntä. Tämä perustuu ilmeisesti ajatukseen, että teknologia on ikään kuin vasara, jota taitava työmies käyttää saadakseen haluamansa asian tapahtumaan tehokkaasti. Minusta tässä on toinenkin puoli, nimittäin teknologia on molempia; hyvä isäntä ja hyvä renki. Selvitän hiukan, jotta ymmärrät.

Lue lisää

johtaminen  muutosjohtaminen


Myynnin tavoitteet ja seuranta

Jani Aaltonen - 8.12.2015 9:03

Asiakkaidemme ostokäyttäytymisen muuttuessa ja inbound-markkinoinnin ottaessa yhä suurempaa roolia osana markkinoinnin kokonaisbudjettia, meidän myynnissä ja markkinoinnissa työskentelevien on hyvin tärkeää puhua tavoitteellisesta myynnistä ja myynnin seuraamisesta. Perinteisen myyntityön (outbound | kylmäsoitto | spammauskamppikset) tulosten heiketessä koko ajan, on myyntijohto sekä myyntiä tekevät ammattilaiset tilanteessa, jossa etsitään uusia tapoja kehittää myyntiä tehokkaampaan suuntaan. Kuvaan seuraavaksi millaisia tavoitteita myynnillä tulee olla sekä miten tavoitteiden toteutumista kannattaa seurata. Keskityn B2B–myyntiin (yritysten välinen).

Lue lisää

johtaminen  myynti  B2B-myynti  myyntijohtaja  myyntiprosessi  Myynnin murros


Markkinoinnin johtaminen ja nykyaika

Jani Aaltonen - 20.10.2015 7:12

Markkinoinnin johtaminen on muutoksessa. Kaikki yrityksen toiminnot ovat;) Panu Luukka kommentoi Twitterissä omaa markkinointijohtajan hakuprosessiaan. Panu haki Stella Kotipalvelut Oy:lle markkinointijohtajaa. Hakemuksia oli tullut 160 ja hakijoilla oli keskimäärin 5 seuraajaa Twitterissä.

Lue lisää

johtaminen  markkinoinnin johtaminen


Miksi markkinointijohtaja saa potkut juuri nyt?

Jani Aaltonen - 23.1.2015 14:28

Viime viikolla soitimme jättämiemme tarjousten perään päätöstä ja kolmesta yrityksestä oli saanut markkinointijohtaja tai markkinointipäällikkö lähteä. Olimme hieman ällikällä lyötyjä, kun niin moni sai vaihtaa maisemaa. Aloimme pohtia miksi näin oli tapahtunut. 

Lue lisää

johtaminen  myynnin johtaminen  markkinoinnin johtaminen


Digitaalinen markkinointi - johtamisen näkökulma

Jani Aaltonen - 27.10.2014 7:00

Suomalaisten yritysten digitaalisuus on Pohjois-Euroopan heikommalla tasolla. Meillä on kuitenkin Suomessa erittäin hyvät edellytykset digitaalisten liiketoimintamallien tuomiseksi osaksi liiketoimintaa. Tavatessani suomalaisia yrittäjiä ja yritysten ylintä johtoa on sanottava, että johdon sitoutuminen ja rohkeus kokeilla uutta on erittäin alhaisella tasolla. Yrittäjien keskuudessa näin ei ole, koska yrittäjä on luonteeltaan uudenetsijä.

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  johtaminen  myynnin johtaminen  markkinoinnnin automaatio  markkinoinnin mittaaminen  markkinoinnin johtaminen