<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


How to integrate a project management tool into HubSpot: Case Novetos

Suvi Saranki - 18.6.2018 11:54

Novetos is a Finnish consulting and coaching firm specializing in leadership development and coaching fresh managers. For over 20 years the company has been improving Finnish leadership and work cultures through the corporate values of courage, wisdom and fairness.

However, Novetos’s working process contained a lot of repetitive stages that had to be carried out manually. Naturally, this consumed a lot of valuable time. Novetos needed help with both improving efficiency , as well as modernizing their marketing.

Lue lisää

CRM  HubSpot crm  hubspot integration


HubSpot CRM ja API-rajapinnat

Joni Laukkonen - 14.3.2018 8:18

HubSpotin kattava valikoima työkaluja ja ominaisuuksia riittää lähes jokaiselle yritykselle. Mutta on hyvä huomata, että jos seinä meinaa tulla vastaan, hyödyntämällä HubSpotin erittäin laajaa API-rajapintavalikoimaa (Application Programming Interface, ohjelmointirajapinta) saadaan mitä kekseliäämpiä ratkaisuja toteutettua.

Lue lisää

HubSpot crm  CRM  integraatio


HubSpot ja integraatiot

Mika Ahonen - 14.8.2017 13:02

Yrityksillä on käytössä useita erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joita käytetään työkaluina liiketoiminnassa. Jokaisella liiketoimintayksiköllä voi olla omat ohjelmistot, jotka eivät toimi yhdessä toisten yksikköjen ohjelmistojen kanssa. Tämä aiheuttaa haasteita informaation ja datan hyödyntämiseen eri liiketoimintayksiköiden välillä. Tätä varten yritykset ovat alkaneet toteuttamaan integraatioprojekteja, joiden avulla saadaan parempi informaation ja datan hyödyntäminen kaikissa liiketoimintayksiköissä.

Lue lisää

HubSpot  integraatio  markkinoinnin järjestelmät  Myynnin ja markkinoinnin integrointi  markkinoinnin automaatio  CRM  myynnin työkalut


Uusia päivityksiä propertyjen hallintaan HubSpotissa

Mika Ahonen - 24.5.2017 14:05

HubSpot toteutti uudistuksia propertyjen luomiseen ja hallinnoimiseen. Suurin syy näihin päivityksiin on myynnin tehokkuuden parantaminen ja nopeus toimia CRM:n kanssa. Mitä nopeammin tietojen kirjaaminen onnistuu HubSpotiin, sitä enemmän jää aikaa itse myynnille. Liikevaihto ja tulos tulevat myynnin kautta. Tämän lisäksi kirjattavan tiedon tulee olla relevanttia, koska väärä tieto voi pahimmassa tapauksessa ohjata yrityksen johtoa tekemään vääriä liiketoiminnallisia päätöksiä.

Lue lisää

HubSpot  CRM  HubSpot Sales  markkinoinnin automaatio


5 ilmaista työkalua helpottamaan myynnin työtä

Fanni Parma - 3.11.2016 8:48

Myynnin ammattilaiset ovat jatkuvasti liikkeellä tapaamassa asiakkaita, soittamassa toiselle tai matkalla antamaan esitystä kolmannelle. Työntekoa voi välillä hankaloittaa se, ettei toimiston mukavuuksia voi ottaa kaikkialle samalla tavalla kuin virkistävän kahvin voi kioskilta ostaa mukaan. Onneksi työntekoa on helpottanut huomattavasti viime vuosien kehitys puhelinten toiminnassa, sillä niitä voi nykyisin käyttää moneen muuhunkin kuin vain puheluihin. Enää ei (välttämättä) tarvitse kiivetä tuolille toimivan signaalin perässä samalla, kun yrittää kirjoittaa tärkeän puhelun muistiinpanoja taskusta löytyneiden kassakuittien taakse huonolla kynällä.

Lue lisää

myynti  myynnin työkalut  CRM  HubSpot crm  LinkedIn  Slack  Evernote  mobile CRM  mobile


5 kysymystä kertovat, mikä CRM on oikea sinulle

Joni Laukkonen - 1.12.2015 9:58

Useilla toimialoilla kilpailu on tänä päivänä raudankovaa. Jotta pysyisit kilpailussa mukana, on sinun pystyttävä tunnistamaan sinulle oikeat prospektit ja lisäämään myyntisi tuottavuutta. Helpoiten se onnistuu, kun sinulla on erillinen paikka, johon kerätään kaikki yrityksen sisäinen asiakastieto ja jossa tuota tietoa on helppo hyödyntää.

Lue lisää

CRM  myynnin johtaminen