<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


HubSpot-kumppanit Suomessa

Noora Salminen - 4.12.2017 9:53

Suurimmalla inbound-markkinoinnin ja -myynnin alustalla, HubSpotilla, on yli 34 000 käyttäjää yli 90 maassa. En voi kehua tietäväni kuinka moni Suomessa toimiva markkinointitoimisto tarjoaa apuaan ohjelmiston hyödyntämisessä, mutta niitä on monia. Partner-ohjelma kertoo virallisten edustajien määrästä.

Kumppanuusohjelma on suunniteltu tunnistamaan ne yhteistyökumppanit, jotka eivät vain auta asiakkaitaan ohjalmiston ja inboundin kanssa, vaan joiden markkinointipalvelut ovat korkealaatuisia. Partnerit työskentelevät läheisessä yhteistyössä pääkonttorin kanssa ja inbound-ammattilaisilta vaaditaan korkeatasoinen sertifiointi, jonka avulla varmistutaan palvelun korkeasta laadusta. Eli, mitä korkeampi partneruustaso, sen enemmän kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja inbound-markkinoinnista. 

Lue lisää

HubSpot  markkinointitoimisto


Miten yritys pääsee alkuun omassa videotuotannossa?

Janne Asikainen - 20.11.2017 12:23

Kun ajatus yrityksen omista videoista saa alun, on yritykselläsi vastassa päätöksien risteys. Sinulla on ylimääräistä aikaa, muttei rahaa ulkoistaa tuotantoa. Tai aikaa ei ole, mutta tili näyttää reilusti plussaa. Ja tietenkin on olemassa edellisten välinen hybridi. Päädyitpä kulkemaan mitä tahansa polkua, annan pari vinkkiä, jotka helpottavat elämääsi.

Lue lisää

video  b2b-video  videotuotanto


GDPR tulee – miten myynnin ja markkinoinnin tulisi valmistautua?

Johanna Virmavirta - 10.11.2017 14:13

Sales Communicationsin ja lakitoimisto Fondian yhteisessä webinaarissa käsiteltiin lokakuun lopulla vuoden 2018 käytäntöön tulevaa EU:n uutta tietosuoja-asetusta, joka tunnetaan myös nimellä GDPR (General data protection regulation). Webinaarissa käytiin Fondian Legal Councelin Antti Iso-Markun johdolla läpi pääkohdat siitä, miten yritysten tulisi uuteen tietosuoja-asetukseen valmistautua.

Lue lisää

AdWordsin tarjoamat mainosmuodot

Johanna Virmavirta - 26.10.2017 14:58

AdWordsin tarjoamista mainosmuodoista tutuimpia ja tavallisimpia lienevät hakutulosten yhteydessä näkyvät tekstimainokset laajennuksineen. Tekstimainoksia voi nähdä myös Display-verkostossa, mutta Display tarjoaa monipuolisesti visuaalisempiakin mainosmuotoja. AdWordsin kautta voidaan pyörittää myös Youtube-videokampanjoita.

Lue lisää

Inbound ei ole projekti – jatkuvalla työllä menestyt markkinoinnissa

Noora Salminen - 19.10.2017 19:04

 

Inboundiin lähteminen tarkoittaa kulttuurin ja työtapojen muutosta, sekä lisäresurssien hankintaa. Se ei siis missään nimessä ole helppo nakki. Päinvastoin. Datan esiin kaivamisen, analysoinnin ja muun pohjatyön jälkeen inboundin käynnistäminen vaatii mm. sisältökokonaisuuksien luomista, verkkosivuston optimointia ja aktiivista sosiaalisen median viestintää. Mikä tekee tästä erityisen haastavaa, on se, että työn täytyy olla jatkuvaa tuloksia tuottava inbound kun ei ole väliaikaista(Kokemuksia muutoksesta, jonka inbound ja markkinoinnin automaation käyttöönotto vaatii, voit lukea täältä.)

Lue lisää

markkinoinnin prosessit  inbound-markkinointi


AdWords - mitä ja miten kannattaa mainostaa?

Johanna Virmavirta - 16.10.2017 11:19

AdWords-mainonta on nykyisin jo monelle yritykselle digitaalisen markkinoinnin peruskauraa, ja etenkin verkkokaupat taitavat jo sulavasti AdWords-mainonnan hyödyntämisen. Suurin osa myös B2B-yrityksistä sijoittaa edes jonkin osan markkinoinnin budjeteistaan erityisesti hakumainontaan.

Lue lisää

mainonta  adwords  hakukonemainonta