<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Mitä tarkoittaa premium-palvelu?

Mira Björkbacka - 15.2.2018 14:12

Sales Communications on premium inbound-toimisto B2B-yrityksille, jotka haluavat kasvaa. Haastattelin asiakkaitamme premium-palvelusta. Mitä tarkoittaa premium-palvelu? Mitä se merkitsee meidän asiakkaillemme? Miten premium-palvelu eroaa saatavilla olevista peruspalveluista? Saimme hyviä keskusteluita aikaan.

Lue lisää

premium-palvelu  kumppani  inbound-toimisto  henkilökohtainen palvelu


Mitä on Social Selling? 3 käytännön esimerkkiä

Markus Puhakka - 15.2.2018 8:13

 

Koska internet ja hakukoneet ovat muuttaneet B2B-ostoprosessia, on myynninkin muututtava. Ostaja ei halua kylmiä myyntisoittoja tai emaileja, vaan etsii itse verkosta tietoa tunnistettuaan tarpeensa. Inbound-ajattelun mukaisesti prospektit tulevat kyllä luoksesi, mikäli tuotat heille arvoa ja olet löydettävissä. Social selling, eli sosiaalinen myynti auttaa sinua tässä.

Lue lisää

sosiaalinen media  social selling  henkilöbrändi


Markkinoinnin trendit 2018

Mira Björkbacka - 7.2.2018 10:29

Tiistaiaamuna kävelin pienessä lumipyryssä kohti Clarion-hotellia. Luvassa oli aamupäivä Kansainvälinen tuoteviestintä 2018 -tapahtumassa. Lupasin edellisenä päivänä Janille tulla ottamaan muistiinpanoja hänen puheestaan. ”Muistiinpanoista sitten blogiteksti ja kamera tietysti mukaan”, minua ohjeistettiin.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  mobiili  sosiaalinen media  Vinkit  trendit  uusien asiakkaiden hankinta  bloggaaminen  blogi  myyntiprosessi  2018  markkinoinnintrendit2018  kansainvälinentuoteviestintä


Inbound-rekrytoinnilla työnhakijoita ja vahva yritysbrändi – Case Finitec

Noora Salminen - 2.2.2018 8:13

Finitec on johtava suomalainen IT-agentuuri, joka tuo työtä ja toimeksiantoja asiantuntijoille yhdistämällä huippuosaajat ja parhaat työpaikat. Lyhyesti, Finitec on IT-rokkistarojen keikkamyyntitoimisto. Yrityksellä on hyvä orgaaninen kasvuhistoria ja vuoden 2018 kasvutavoite on jälleen kasvaa 25 %, joka herätti tarpeita rekrytoinnille.

Lue lisää

Asiakascase  inbound-rekrytointi


Mitä on sales enablement?

Katja Heikkiläinen - 24.1.2018 8:25

“Sales enablement” on termi, josta ei ole riittävän kuvaavaa suomenkielistä käännöstä. Useimmiten se kääntyy muotoon myynninedistäminen tai strateginen myynnin tuki, mutta ilmaukset jäävät vajaiksi: sales enablement on ennemminkin myynnin ja markkinoinnin yhteistyön paradigma: ajattelutapa, johon liittyy tiedonkeruuta, analytiikkaa ja jatkuvaa kehittämistä, joka tähtää tavoitteellisesti myynnin kasvuun. Kyseessä on siis strateginen myynti ja strateginen markkinointi.

Lue lisää

Myynnin ja markkinoinnin integrointi  inbound-myynti  digitaalinen markkinointi


Facebook-mainonnalla kerätyn liidin hinta

Johanna Virmavirta - 9.1.2018 11:17

Käsi ylös, kuka ei käy viikon aikana kertaakaan Facebookissa!

Facebook ilmoittaa itse suomalaisen yleisön kooksi vajaat kolme miljoonaa käyttäjää. Todellinen luku lienee hieman alhaisempi, sillä Facebookissa on myös paljon tilejä ja profiileja, jotka eivät ole syystä tai toisesta aktiivisia. Joka tapauksessa, noin 73 prosenttia suomalaisista 15-55-vuotiaista ilmoittaa omistavansa tilin Facebookissa.

Lue lisää

Facebook