<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Instagram Stories ja IGTV

Suvi Saranki - 11.7.2018 11:30

Video formaattina on tullut jäädäkseen. Videoita katsotaan niin viihteen vuoksi kuin myös informaatiota etsittäessä. Videomuoto on äärimmäisen tehokas, sillä videon avulla on helppo tehdä tarinankerrontaa; vedota tunteisiin yhdistelemällä kuvaa ja ääntä.

Lue lisää

some  some-mainonta  sosiaalinen media markkinointikeinona


7 asiaa, jotka vaikuttavat konversio-optimointiin

Suvi Saranki - 10.7.2018 8:08

Haluatko tehdä enemmän rahaa? Myydä enemmän tuotteita? Saada enemmän liidejä? Verkkosivusi tarjoavat todennäköisesti parhaimman ratkaisun ylläoleviin kysymyksiin. Verkkosivusi nimittäin ovat auki 24/7/365 ja tarjoavat potentiaalisille asiakkaillesi mahdollisuuden tutustua palveluihisi ja tuotteisiisi, sekä tehdä ostopäätöksen rauhassa. Koska verkkosivut ovat käytännössä paras myyjäsi, verkkosivujen kehittämiseen kannattaa panostaa.

Lue lisää

liidikonversio  konversio  konversio-optimointi  konversioprosessi


How to Increase Efficiency with HubSpot Integrations: Case Svea Ekonomi

Jael Nyman - 28.6.2018 10:32

Svea Ekonomi is a Swedish company offering financial and administrative services. Svea Ekonomi is a leading actor in Northern Europe, with offices in several different countries, including – since 2002 – Finland. The company provides services like factoring, ledger administration and debt administration.

Svea Ekonomi had been using HubSpot’s CRM for a few years when they realized that an integration into some sort of company information database would make the sales team’s work both easier and more efficient. They turned to Sales Communications, a HubSpot diamond partner, for help.

Lue lisää

inbound marketing  HubSpot Sales  hubspot integration


7 perustelua – sisältömarkkinointi vaatii sisältöstrategian

Taru Tammikallio - 27.6.2018 8:03

Markkinointi ja viestintä menevät yhä enemmän suuntaan, jossa yritysten sanalla on vähemmän painoarvoa. Algoritmien muutokset pitävät myös huolen siitä, että yritysten sisällöt eivät saa enää yhtä suurta näkyvyyttä kuin aikaisemmin. Hyvien sisältöjen merkitys kasvaa siis entisestään, eikä pelkillä klikkien kalastelulla pötkitä pitkälle.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisältöstrategia  inbound-markkinointi  sisältösuunnitelma


Tehokas sisältömarkkinointi syntyy laadukkaan sisällön avulla

Jael Nyman - 25.6.2018 11:51

Sisältöjen määrä maailmassa kasvaa huimaa vauhtia. Yhä useampi yritys on ymmärtänyt hyvän sisältömarkkinoinnin merkityksen markkinoinnissa ja inbound-metodologiaa, johon sisältö liittyy vahvasti, on Suomessakin alettu soveltaa kasvavassa määrin. Yhtäkkiä tuntuu, että kaikki ovat alkaneet tuottamaan sisältöjä liiketoiminnan edistämiseksi.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisällöntuotanto  sisältö  inboundmarkkinointi


Sales Communications liikevaihto

Taru Tammikallio - 20.6.2018 8:26

Suomessa yritysten taloustiedot ovat saatavilla laajasti. Liikevaihto, kasvu, tulos ja muut taloustiedot antavat paljon tietoa yrityksen tilanteesta. Taloustietojen avulla saadaan osviittaa maksukyvystä, vakavaraisuudesta, liiketoiminnan kannattavuudesta sekä kasvusta ja toiminnan laajuudesta. Lukujen perusteella voidaan myös päätellä tulevaisuuden trendiä –mihin suuntaan yritys on kehittymässä vai onko toiminta hiipumassa?

Lue lisää

inbound-toimisto  inboundmarkkinointi  liikevaihto