<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


HubSpot ja integraatiot

Yrityksillä on käytössä useita erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joita käytetään työkaluina liiketoiminnassa. Jokaisella liiketoimintayksiköllä voi olla omat ohjelmistot, jotka eivät toimi yhdessä toisten yksikköjen ohjelmistojen kanssa. Tämä aiheuttaa haasteita informaation ja datan hyödyntämiseen eri liiketoimintayksiköiden välillä. Tätä varten yritykset ovat alkaneet toteuttamaan integraatioprojekteja, joiden avulla saadaan parempi... Lue lisää

HubSpot ja integraatiot

Mika Ahonen - 14.8.2017 13:02

Yrityksillä on käytössä useita erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja, joita käytetään työkaluina liiketoiminnassa. Jokaisella liiketoimintayksiköllä voi olla omat ohjelmistot, jotka eivät toimi yhdessä toisten yksikköjen ohjelmistojen kanssa. Tämä aiheuttaa haasteita informaation ja datan hyödyntämiseen eri liiketoimintayksiköiden välillä. Tätä varten yritykset ovat alkaneet toteuttamaan integraatioprojekteja, joiden avulla saadaan parempi informaation ja datan hyödyntäminen kaikissa liiketoimintayksiköissä.

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  CRM  HubSpot  markkinoinnin järjestelmät  Myynnin ja markkinoinnin integrointi  myynnin työkalut  integraatio


Videoiden hakukoneoptimointi

Fanni Parma - 7.8.2017 11:34

Jos et ole täysin kiven alla asunut, niin tiedät, että videot kasvattavat alati suosiotaan. HubSpotin mukaan verkossa tapahtuvista aktiviteetista jopa  liittyy videoihin, joten vuoden 2017 State of Inbound ei todellakaan liioitellut kertoessaan, että videot tulevat muuttamaan koko sisällöntuotannon pelin. Videosisältöä näkyy yhä enenevissä määrin kirjoitetun tekstin rinnalla – jos kaipaat enemmän tietoa siitä, mitä videot merkitsevät markkinoijalle, kirjoitin äskettäin B2B-videoiden trendeistä postauksen.

Lue lisää

hakukoneptimointi  video  seo  b2b-video  videotuotanto


Avoin työpaikka: videotuottaja

Jani Aaltonen - 4.8.2017 14:58

Sales Communications on inbound-markkinointitalo, joka on erikoistunut B2B-yrityksiin ja tehokkaaseen digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Autamme asiakkaitamme saamaan verkossa asiakkaiden huomion, konvertoimme huomion myyntilliideiksi ja autamme kasvattamaan myyntiä sekä vahvistamaan asiakaskokemusta. Välineinä käytämme sisältöjä, jotka asemoimme asiakkaan ostoprosessiin.

Lue lisää

avoin työpaikka


Inbound-kasvutarina: Toyota Material Handling kasvatti verkkosivujen konversiolukua 40 prosenttiin

Johanna Virmavirta - 31.7.2017 14:12

Toyota Material Handling siirsi markkinointinsa painopistettä Sales Communicationsin avulla kohti inboundia, markkinoinnin automaatiota ja sisältömarkkinointia. Runsaan vuoden aikana yritykselle on kerääntynyt paitsi runsaat määrät oppia ja kokemusta, myös joukoittain uusia, laadukkaita liidejä. Parhaimmillaan verkkosivujen konversioluvut nousevat yli viidenkymmenen.

Lue lisää

Inbound Growth Story: Website conversion rates into 40% with the help of HubSpot and Sales Communications

Johanna Virmavirta - 31.7.2017 11:12

With the help of Sales Communications, Toyota Material Handling shifted the focus of their marketing into inbound marketing, marketing automation, and content marketing. Within little more than a year, the company gathered plenty of learning experience and many new ideas, as well as many warm leads for sales.

Lue lisää

HubSpot


Hubspot kokemuksia myynnin tukena

Panu Musakka - 12.7.2017 7:37

Sain tehtäväkseni jakaa kokemuksia HubSpotin käytöstä. Ennen Sales Communicationsia olen toiminut myyntitehtävissä useissa yrityksissä. Joka paikassa olen kyllästynyt surkeisiin CRM-järjestelmiin ja soitto-ohjelmiin. Nykyisiin työkaluihini olen tyytyväinen. Kerron sinulle, miksi.

Lue lisää

HubSpot  kokemuksia  myynnin  tukena