<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound-markkinoinnin palvelut

Inbound-markkinointia ja -myyntiä - ja kaikkea mitä myynnin kasvattamiseen verkossa tarvitaan. Käytössäsi projektiluonteisesti tai rajattomasti kuukausimaksulla.

[ inbound = sisältömarkkinointia, joka tuottaa laadukkaita liidejä myynnille ] Opi lisää

[  Syksyn Digital Sales Day -tallenteet nyt ulkona! 9 eri sessiota myynnin kiihdyttämisestä  ] Katso tallenteet

hubspot partner logo
hubspot partner of the year

Markkinointi

Inbound-markkinointi

Miksi

Ole merkityksellinen asiakkaallesi.
Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut. 90% asiakkaasi ostoprosessista tapahtuu verkossa - hän kouluttaa itseään mahdollisuuksista ja ongelmista sekä etsii ratkaisuja.

Kuinka

Inbound-markkinointi on markkinointimalli, jossa kohdeyleisösi houkutellaan verkkoympäristöösi merkityksellisen sisällön avulla, konvertoidaan myyntiliideiksi ja myydään auttamalla asiakasta ostamaan. Koko putki personoidaan asiakkaalle merkitykselliseksi kokonaisuudeksi.

Mitä

Teemme inbound-markkinointia palveluna kattaen kaiken: strategian, sisällöt ( blogit, e-kirjat, webinaarit, videot) ja ylläpidon.


Aloita inbound-markkinointi kanssamme
 

DMaaS - Digital Marketing As a Service

Miksi

Suomesta on puuttunut markkinointitoimisto joka sitoutuu asiakkaan kasvuun pitkäjänteisesti. Alalla vallitsee lyhytnäköinen hinnoittelu joka perustuu tunteihin, suoritteisin, projekteihin tai työhön. Tämä on luonut tilanteen, jossa palveluita on hankala ostaa ja markkinointia ei hyödynnetä yrityksen kasvun aikaansaamisessa riittävän tehokkaasti.

Kuinka

DMaaS-palvelumme on premium-palvelua parhaimmillaan. Yhdellä laskulla kuukaudessa saat kaikki markkinoinnin palvelumme käyttöösi rajattomasti. Ensin sovimme yrityksesi kasvutavoitteista, laadimme kasvusuunnitelman ja toteutamme suunnitelman. Sidomme halutessasi myös meidän palkkion kasvun aikaansaamiseksi. Eli, jos yrityksesi kasvutavoitteet toteutuvat maksat meille komissiota ja jos kasvu ei toteudu ei myöskään komissiota makseta. Helppoa ja yksinkertaista. 

Mitä

Kuukausittainen markkinointipalvelu, jossa käytössäsi on kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut hakukoneoptimoinnista verkkosivujen uudistamiseen, sosiaalisesta mediasta sisällöntuotantoon, HubSpot-käyttöönotosta inbound-strategiaan. Kaikki rajattomasti. Ole hyvä.

Videot

Miksi

Auta rakastumaan teihin.
Suosittelu on merkittävin kanava, jonka perusteella asiakkaasi tekevät päätöksiä. Asiakkaasi katsovat 4x mielummin videon kuin lukevat tarinan kirjoitettuna tekstinä.

Kuinka

Ketterän videotuotannon ottaminen mukaan sisällöntuotantoon varmistaa, että asiakkaasi saavat helposti lähestyttävää ja luotettavaa tietoa toimialastasi, yrityksestäsi ja palveluistasi.

Mitä

Teemme tarpeisiisi sopivia videoita. Tarvittaessa esimerkiksi haastattelemme asiakastasi videolla, kirjoitamme haastattelusta blogin ja editoimme referenssivideon kiinnostavaksi kokonaisuudeksi, joka tukee myyntiäsi ja poistaa asiakkailtasi ostamiseen liittyviä pelkoja.


Aloita videotuotanto kanssamme
 
 

Hakukoneoptimointi

Miksi

Ole löydettävissä.
Sijoittumisesi hakukoneissa on kriittinen tekijä - se ratkaisee oletko auttamassa asiakastasi ennen kilpailijoitasi. Hakutulosten ensimmäinen saa noin 35 % kaikesta liikenteestä

Kuinka

Optimoimalla verkkosivujen sisältöjä nousette ylös hakukoneiden tuloksissa. Sijoittumalla top 3:seen saat potentiaalisen asiakkaasi kuluttamaan sisältöjäsi ja mahdollistat laadukkaiden liidien tuotannon.

Mitä

Varmistamme hakukonenäkyvyytesi valitsemalla teille oikeat hakusanat, optimoimalla olemassa olevan verkkosivuston rakennetta ja sisältöjä, sekä tuottamalla kaiken sisällön optimoidusti niin, että se miellyttää sekä kohderyhmääsi että hakukoneita


Aloita hakukoneoptimointi kanssamme

Sosiaalinen Media

Miksi

Ole näkyvillä.
Facebook, Twitter, LinkedIn ja muut sosiaalisen median palvelut vievät asiakkaidemme ajastamme merkittävän osan. Läsnäolo sosiaalisessa mediassa on avain menestyksekkääseen asiakashankintaan

Kuinka

Varmistamme sosiaalisen median näkyvyyden juuri sinun potentiaalisille asiakkaille merkityksellisellä sisällöllä siten, että oikea kontakti näkee oikean sisällön oikeassa mediassa – oikeaan aikaan.

Mitä

Sosiaalisen median palvelumme sisältävät kanavien käyttöönoton, sinun kohderyhmillesi personoidut some-julkaisut ja profiiliesi ylläpidon.


Aloita some-markkinointi kanssamme
 
 

Mainonta

Miksi

Laajenna yleisöäsi.
Jokainen sisältö tarvitsee yleisönsä. Hakukonemarkkinointi ja mainostaminen sosiaalisessa mediassa nostaa sisältösi myös niiden potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen, jotka eivät vielä tunne sinua.

Kuinka

Aktiivinen näkyminen kohderyhmäsi tavoittavissa medioissa varmistaa kohderyhmän laajentamisen nykyisten seuraajiesi ulkopuolelle. Laajennat sisältöjesi peittoa, saat lisää liidejä myynnille sekä uusia asiakkaita.

Mitä

Tuotamme Pay-per-click eli PPC-mainoksia Google AdWordsiin, Twitteriin, LinkedIniin, Facebookiin, Instagramiin sekä YouTubeen niin, että tulokset ovat mitattavissa.


Aloita some- ja hakumainonta kanssamme

Olemme apunasi kaikissa nettisivuihin liittyvissä asioissa, oli kyse pienestä parantelusta tai suuresta uudistuksesta. Tiimimme taitaa yleisimmät verkkosivualustat, kuten WordPressin ja on erikoistunut HubSpot COS:iin. Luomme verkkosivuja, jotka toimivat saumattomana osana yrityksesi markkinointia, tuottavat liidejä sekä auttavat myyntiä työssään.

 
 

Tehosta markkinointiasi ja paranna sen laatua. Olemme HubSpotin virallinen platinatason kumppani. Autamme sinua linkittämään automaation sujuvaksi osaksi liiketoimintaasi sekä luomaan yhtenäisen polun markkinoinnin ja myynnin välille. Tee markkinoinnista vaivattomampaa ja tehokkaampaa - eli säädä vähemmän, myy enemmän!

Onko Salescomm sopiva kumppani sinulle?

 • Haluat strategisen kumppanin, joka on myös tuottelias.
  Haluamme olla mukana luomassa inbound- ja konversiostrategiaasi, jonka jälkeen laitamme hihat heilumaan.
 • Haluat lisää myyntiä ja kasvua.
  Inbound ei ole yritykselle, joka on täysin tyytyväinen nykytilanteeseen.
 • Olet valmis panostamaan inboundiin.
  Tämä ei ole helppo juttu. Tuloksia ei synny, jos et muuta nykyisiä toimintamalleja ja sitoudu investointeihin sekä varmista tarvittavia resursseja sisäisesti tai ulkoistamalla.
 • Haluat ulkoistaa markkinointisi 100-prosenttisesti.
  Salescomm on lähtökohtaisesti strateginen kumppani, jolla on resursseja auttaa myös käytännön töissä.
 • Etsit kumppania joka hallinnoisi some-tilejäsi.
  Jotta voimme tuottaa tuloksia, on inboundia tehtävä kokonaisvaltaisesti.
 • Et ole valmis ajattelemaan suuressa mittakaavassa sisältömarkkinoinnin suhteen.
  Sisältöä pitää tuottaa jatkuvasti ja sitä pitää tuottaa paljon.
 • Yrityksenne johto ei ole sitoutunut inboundiin.
  Jos johto ei usko inboundiin, ei tarvittavia investointejakaan voida tehdä.
 • Etsit halvinta mahdollista kumppania.
  Sanomme sen suoraan: emme ole aina halvin. Mutta takaamme laadukkaan työn ja teemme kaikkemme hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Miksi juuri me?

It's been a pleasure working with Sales Communications. They've helped us craft a succesful inbound strategy and assist us in executing it effectively using HubSpot's excellent platform. Their hands-on approach and ability to push for results are crucial as we continue to transform our business.

-Document House-

Ota seuraava askeleesi kohti menestystä

Kerro meille liiketoiminnastasi, me autamme sinua löytämään tien inbound-menestykseen.