<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Julkaisuprosessia tehostamalla liikennettä someen

SalesComm Team - 10.1.2019 14:58

Sosiaalisen median tilien hoitaminen on monessa yrityksessä pöydältä toiselle siirtyvää pakkopullaa. Siellä on oltava, koska muutkin ovat, mutta somen varsinainen hyödyntäminen voi jäädä puolitiehen. Sosiaalinen media on inbound-markkinoinnissa olennainen osa tulevien asiakkaiden houkuttelemista tuotteen tai palvelun äärelle.

Lue lisää

Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi


Mikä on HubSpot Academy?

Taru Tammikallio - 16.10.2018 9:44

HubSpot Academy on maailmanlaajuinen inbound-myynnin ja -markkinoinnin kouluttaja. Vuodesta 2012 lähtien HubSpot Academy on tarjonnut digitaalisia koulutuksia, kursseja, sertifikaatteja ja ohjelmistokoulutusta inbound-markkinoinnista ja yrityksen kasvattamisesta kiinnostuneille yrityksille ja asiantuntijoille.

Lue lisää

Markkinoinnin automaatio  Markkinointi  Myynti  HubSpot  Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi


Instagram yrityskäytössä – 4 asiantuntijan esimerkit

Taru Tammikallio - 29.8.2018 8:58

Alunperin Instagram oli kanava henkilökohtaisten kuvien ja kuulumisten jakamiseen, mutta yhä useampi organisaatio hyödyntää Instagramia myös yrityskäytössä. Sen myötä IG on tullut tutuksi sosiaalisen median kanavana, jossa B2C-yritykset markkinoivat tuotteitaan ja palveluitaan.

Lue lisää

Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi


Instagram Stories ja IGTV

Suvi Saranki - 11.7.2018 11:30

Video formaattina on tullut jäädäkseen. Videoita katsotaan niin viihteen vuoksi kuin myös informaatiota etsittäessä. Videomuoto on äärimmäisen tehokas, sillä videon avulla on helppo tehdä tarinankerrontaa; vedota tunteisiin yhdistelemällä kuvaa ja ääntä.

Lue lisää

Sosiaalinen media


Social Selling – kokemuksia mestareilta

Jael Nyman - 28.5.2018 8:51

Hiljaisia ja liian vaatimattomia. Siinä stereotyyppinen kuva suomalaisista. Nuo adjektiivit, joilla meitä joskus kuvaillaan, eivät sovi hyvin yhteen markkinoinnin ja myynnin social selling -trendin kanssa. Näyttää kuitenkin siltä, että stereotypiat kannattaa unohtaa. Suomesta löytyy nimittäin loistavia social sellingin huippuosaajia. Huhtikuun 19. päivänä järjestetyn Digital Sales Day -tapahtuman yhteydessä pääsimme paneelikeskustelussa kuulemaan kahdeksan menestyksekkään yrittäjän tarinan siitä, miten social selling on auttanut heitä uralla ja liiketoiminnassa.

Lue lisää

Sosiaalinen media


Inbound-markkinointi esimerkki

Taru Tammikallio - 2.5.2018 9:01

Mitä on inbound-markkinointi? Onko se sitä, että kirjoitetaan blogeja yrityksen omista palveluista ja odotetaan kassan kilisevän? Näin se ei missään nimessä mene.

Lue lisää

Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi