<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


LinkedIn-videot ovat täällä! Miten käytät ja mitä tarkoittavat markkinoinnille?

SalesComm Team - 5.3.2019 15:48

LinkedIn, tuo työelämän Facebook, loikkasi nykyaikaan 2017 elokuun lopussa ja antoi 500 miljoonalle käyttäjälleen mahdollisuuden julkaista videoita omassa palvelussaan natiivisti. Live-videoista voidaan toistaiseksi vain haaveilla, mutta palataan tähän vielä lopuksi. Aikaisemmin on ollut mahdollisuus jakaa videoitaan YouTuben ja Vimeon kautta, joten mitä ihmeellistä natiivivideoissa sitten on?

Lue lisää

HubSpot  Sosiaalinen media


Mikä on sosiaalisen median julkaisukalenteri

Angela Hedberg - 3.3.2019 16:58

 

“Social Media isn’t easy. Nothing worth doing is” sanoo sosiaalisen median rockstara Gary Vaynerchuk.

Lue lisää

Sosiaalinen media


Facebook-mainonnan hinta

SalesComm Team - 26.2.2019 13:36

Mainonta Facebookissa on halpaa verrattuna moneen muuhun mainoskanavaan. Me Sales Communicationsilla olemme huomanneet valtavan eron vanhoissa medioissa, ja some-mainostamisessa. Maikkarin hinnaston mukaan heidän kanaviensa kautta 1 000 ihmisen tavoittaminen maksaa noin 100 €. Omien Facebook-kampanjoidemme aikana olemme tavoittaneet 1 000 ihmistä hintaan 9,50 €CPC eli klikkaushinnat lähtevät liikkeelle 0,01 eurosta, mutta ainakin B2B-markkinoinnissa osuvat useimmiten 0,10–1,50 euron välille. Sadalla eurolla viikossa, eli 400 eurolla kuukaudessa voidaan siis saada keskimäärin 600 klikkausta omille mainoksilleOlen tosin nähnyt niinkin korkeita tuloshintoja kuin 5 € per klikki tai tykkäys – hinta riippuu kohdentamisesta ja kilpailutilanteesta. 

Lue lisää

Markkinointi  Sosiaalinen media


Mikä on sosiaalisen median strategia?

SalesComm Team - 18.2.2019 19:01

Monien yritysten sosiaalinen media vaikuttaa usein aikamoiselta rikkaruohojen kansoittamalta hylätyltä puutarhalta. Ruusupenkkien kauniit nupulleen jääneet kukat ovat jääneet vaille säännöllistä hoitoa, eikä kukaan ole vilkaissutkaan säiden armoilla ränsistyvän leikkimökin suuntaan vuosikausiin. Samalla tavalla valitettavan usein törmään yrityksen LinkedIn-tilin profiilin esittelyteksteihin, joiden informaatiota ei ole vuosikausiin päivitetty. Instagram-tilikin saattaa olla olemassa, mutta sinne ei ole lisätty kuvia sitten toissa vuoden lokakuun.

Lue lisää

Markkinointi  Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi


Kolme tapaa hyödyntää sosiaalista mediaa myynnissä

SalesComm Team - 18.2.2019 17:41

Sosiaalisen median hyödyntäminen tulevien asiakkaiden kontaktoinnissa on usein vain markkinoinnin käsissä, ja myynnin prosesseihin sosiaalinen media kytkeytyy vielä harvassa yrityksessä. Sosiaalisen median alustat ovat kuitenkin hyviä työkaluja myynnin edistämiseen ja elävien kontaktien luomiseen tulevien asiakkaiden kanssa.

Sosiaalisessa myynnissä myynti-ihmiset ovat ajantasaisessa kanssakäymisessä potentiaalisten asiakkaidensa kanssa ja seuraavat näiden liikkeitä somessa. Vaikka sosiaalinen myynti ja sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä onkin aikaa vievää, tutkimukset osoittavat, että vaivannäkö kannattaa. Lue lisää

Myynti  Sosiaalinen media


Julkaisuprosessia tehostamalla liikennettä someen

SalesComm Team - 10.1.2019 14:58

Sosiaalisen median tilien hoitaminen on monessa yrityksessä pöydältä toiselle siirtyvää pakkopullaa. Siellä on oltava, koska muutkin ovat, mutta somen varsinainen hyödyntäminen voi jäädä puolitiehen. Sosiaalinen media on inbound-markkinoinnissa olennainen osa tulevien asiakkaiden houkuttelemista tuotteen tai palvelun äärelle.

Lue lisää

Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi