<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

👋 Olemme Sales Communications.

Sales Communications HubSpot partneri

Olemme yksi Suomen johtavista HubSpot-konsulttitaloista, HubSpot CRM -teknologiaan erikoistunut platinatason kumppani, jolle on myönnetty haastavien integraatioprojektien Advanced Implementation -sertifikaatti. HubSpot, CRM-konsultointi, prosessien suunnittelu, teknologia-konsultointi, sekä digitaaliset myynnin ja asiakaspalvelun muutoshankkeet ovat meille jokapäiväistä työtä.

Maaliskuussa 2022 vietimme 10-vuotisjuhliamme! Yli 10 vuotta teknistä HubSpot-osaamista ja takana satoja erilaisia HubSpot-projekteja.

Henkilökunnallamme on kansainvälinen senior-tason HubSpot-osaaminen. SalesCommilaiset tulevat Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Isosta-Britanniasta, Norjasta, Virosta, Dubaista ja Ukrainasta. Monikulttuurinen tiimimme palvelee globaalisti 24/7.

Tarjoamme senioritason HubSpot-teknologiaosaamista yli 700 tuntia kuukaudessa. Kykenemme toimittamaan osaajan tiimiisi 48 tunnin varoitusajalla. 

HubSpot- teknologiakonsultti ja toteuttaja.

Konsultoimme sinua tekemään parasta mahdollista liiketoimintaa HubSpotin avulla ja tuotamme palveluita myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun.

Autamme yritystäsi saamaan HubSpotin tehokkaasti käyttöön, toteutamme upeita ja toimivia verkkopalveluita, suunnittelemme kanssasi liiketoiminnan prosessit ja teknologian hyödyntämisen. Autamme saamaan verkkosivuillesi oikeanlaista liikennettä, konvertoimaan myyntiliidejä, myymään paremmin sekä autamme sinua saamaan tyytyväisiä asiakkaita paremman asiakaspalvelun kautta.

Macbook_Hero_weboptimized
HubSpot-talent 500x500

Spesialisti jokaiseen työhön

Meillä on rosterissa yli 700 tuntia HubSpot-työtä kuukaudessa ja mahdollista tuottaa sinulle spesialisti tiimiisi 48 tunnin sisällä tilauksesta.

Määritellään yhdessä millaista osaamista tarvitset ja me kokoamme tiimin ympärillesi. Kaikki osaajamme ovat sertifioituja ja omaavat usean vuoden kokemuksen HubSpot-työstä.

Olipa tarpeesi rakentaa voittava teknologiastrategia,ottaa HubSpot käyttöön, implementoida HubSpot CRM, integroida HubSpot osaksi muita järjestelmiä, suunnitella konversio-optimoidut sivut, rakentaa voittava SEO-strategia, mainostaa Googlessa tai muuten verkossa.

Ammattilaisemme osaavat, saapuvat ajoissa paikalle ja toimittavat työt ajallaan.

Kuuntele Kasvupodcastia

SalesComm kasvupodcast on podcast jossa käsittelemme digitaaliseen myyntiin, markkinointiin ja HubSpottiin liittyviä mielenkiintoisia kysymyksiä. 

Ota seurattavaksi

Spotify | Google Podcast | Soundcloud

Jani Aaltonen, Sales Communications - Kasvupodcast

Osoitteemme on:

www.salescommunications.fi

 

Jätä meille viesti. Vastaamme pikaisesti.

Varaa aika asiantuntijan kanssa kun haluat saada henkilökohtaista HubSpot palvelua silloin kun se sinulle sopii.