<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Miten ostamisen muutos vaikuttaa B2B-yrityksen sisältösuunnitelmaan

Sisällön kulutuksen tottumukset ovat muuttuneet. Samalla kun asiakkaiden ostoprosessit kasvavat pidemmiksi ja monimutkaisemmiksi, ostajilla on aiempaa vähemmän aikaa omistautua ostoa edeltävälle tutkimustyölle. Ei ole siis ihme, että on demand -palveluiden, interaktiivisuuden ja mobiiliresponsiivisuuden kaltaiset trendit ovat kasvattaneet suosiotaan B2B-yritysten sisältömarkkinoinnissa. Kiinnitä huomiota lähteisiin Sisällöntuottajan on syytä... Lue lisää

Inbound sales: miten rakentaa tehokas prosessi myyntiin?

Fanni Parma - 4.4.2017 14:58

 

Vuonna 2016 generoimme asiakkaidemme kanssa yhteensä 24 000 liidiä. On siis turvallista sanoa, että suomalaisissa yrityksissä ei ole ongelmia tuottaa liidejä. Siksi kuluvana vuonna kannattaa selvittää, miten generoiduista liideistä saataisiin seuraavaksi tehtyä kauppaa.

Lue lisää

myynti  B2B-myynti  InBound  sales  Smarketing  inbound-myynti


5 yleisintä myynnin virhettä markkinoinnin automaation käyttöönotossa

Fanni Parma - 10.1.2017 16:06

Niin yksittäisten kuluttajien kuin palveluja ostavien yritysten ostotottumukset ovat ratkaisevasti muuttuneet ja tämän muutoksen haasteisiin teknologia tarjoaa ratkaisuksi markkinoinnin automaatiota. Sen tarkoitus on vahvistaa nykyaikaisen markkinoinnin prosesseja, jotka pohjautuvat asiakkaan ymmärtämiseen ja tämän ostopolun tuntemiseen. Asiakkaan ostoprosessiin pohjautuva markkinointi- ja myyntiprosessi puolestaan huomioi koko asiakaskokemuksen.

Lue lisää

markkinoinnin automaatio  myynti  InBound  inbound-myynti


5 ilmaista työkalua helpottamaan myynnin työtä

Fanni Parma - 3.11.2016 8:48

Myynnin ammattilaiset ovat jatkuvasti liikkeellä tapaamassa asiakkaita, soittamassa toiselle tai matkalla antamaan esitystä kolmannelle. Työntekoa voi välillä hankaloittaa se, ettei toimiston mukavuuksia voi ottaa kaikkialle samalla tavalla kuin virkistävän kahvin voi kioskilta ostaa mukaan. Onneksi työntekoa on helpottanut huomattavasti viime vuosien kehitys puhelinten toiminnassa, sillä niitä voi nykyisin käyttää moneen muuhunkin kuin vain puheluihin. Enää ei (välttämättä) tarvitse kiivetä tuolille toimivan signaalin perässä samalla, kun yrittää kirjoittaa tärkeän puhelun muistiinpanoja taskusta löytyneiden kassakuittien taakse huonolla kynällä.

Lue lisää

myynti  CRM  LinkedIn  HubSpot crm  Slack  myynnin työkalut  Evernote  mobile CRM  mobile


Papun ja Kaijan opit -Myynti ja markkinointi on H2H.

Jani Aaltonen - 20.9.2016 17:34

Tänään oli loistava päivä kun Kasvupodcastiin saimme vieraaksi Mika D. Rubanovitschin. Rubalta oli viime vuonna sanoihin aikoihin ilmeistynyt Ostovallankumous. Kirja menestyi hyvin. Ruba ja Jukka Aminoff käsittelivät kirjassaan ostamisen muutosta ja digitalisaatiota. Tänään heivasimme digitalisaation syrjemmälle ja keskityimme ihmiseen. 

Lue lisää

myynti


Auttaminen on moderni tapa kohdata inbound-liidi

Angela Hedberg - 9.6.2016 13:17

 

Lue lisää

liidi  myynti  B2B-myynti  InBound  uusien asiakkaiden hankinta


Inbound-myynti - perusteet

Jani Aaltonen - 13.4.2016 21:05

Inbound-markkinointi on ollut Suomessa jo jonkin aikaa ja yritykset ovat lähteneet mukaan todella hienosti. Kun markkinoinnin automaatio, sisältömarkkinointi sekä oikea strategia on implementoitu ja liidit alkavat tulla verkosta yrityksen tietoon, on seuraava vaihe pohtia, kuinka siirrymme kohti myyntiä.

Samalla tavalla kuin markkinoinnissa inboundin osalta uuden oppiminen oli tärkeää, niin sama pätee myös myynnin osalta. Tulee uuden oppiminen ja seuraava muutos: inbound-myynti. Kuvaan tässä blogissa lyhyesti, mistä on kysymys.

Kun puhutaan inbound-myynnistä, puhutaan asiakkaasta. Kun haluamme ymmärtää myynnin murrosta, meidän tulee ymmärtää asiakkaan käyttäytymisen murrosta. Kaikki lähtee asiakkaasta.

Aikaisemmin myynti vastasi sellaisiin kysymyksiin kuten:
Lue lisää

myynti  InBound  inbound-myynti