<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


#Myyntipeli

Suvi Saranki - 10.5.2019 12:12

Viime vuonna Metro Areenalla järjestettiin Myyntikapina. Onnistunutta tapahtumaa seurasi tänä vuonna Myyntipeli, jossa palkitaan Suomen ansioituneimpia myynnin ammattilaisia ja organisaatioita. Odottava tunnelma Metro Areenalla alkoi olla huipussaan jo klo 8.55 ihmisten kerääntyessä Metro Areenan jääalueelle. Tänä vuonna ei istuttu katsomossa vaan fiilisteltiin jäällä energian noustessa kattoon.

Lue lisää

Myynti


B2B myynti ja markkinointi - aika astua samaan pöytään

Jani Aaltonen - 11.2.2019 0:20

Asiakkaiden hankinta on muuttunut oleellisesti viimeisten vuosien aikana. Suomessa moni yritys on huomannut muutoksen ja miettii nyt miten organisoitua tulevaisuutta varten. Samalla huomaamme monissa organisaatioissa myynnin elävän omassa poterossaan ja markkinoinnin omassa poterossaan. 

Lue lisää

Markkinointi  Myynti


Viisi asiaa, jotka myynnin tulee tietää inbound-markkinoinnista

SalesComm Team - 8.2.2019 0:04

Inbound-markkinointi on osoittautunut erittäin tehokkaaksi työkaluksi liidien tuottamisessa. Inbound ei kuitenkaan ole vain markkinointiosaston heiniä. Myös monet myynnin ammattilaiset ovat nähneet sen potentiaalin ja tarttuneet sen tarjoamiin mahdollisuuksiin omaksumalla uusia myyntitekniikoita - ja vaikuttavin tuloksin. Koska kuluttajat käyttävät vapaasti niitä medioita, joita haluavat ja heillä on pääsy valtavaan määrään informaatiota kuten asiakasarvioihin, kilpailijoiden tuotteisiin ja hintavertailuihin - eivät he yksinkertaisesti enää sulata perinteistä rooliaan passivisina "myynnin kohteina". Sen sijaan, he haluavat tutkia asioita rauhassa, keskustella aiheesta sosiaalisessa mediassa ja saada vastaukset kysymyksiinsä jo ennen kuin ovat valmiita juttelemaan asiasta myyjän kanssa. Inbound-menetelmä sitouttaa liidejä, prospekteja ja asiakkaita jokaisessa ostomatkan vaiheessa. Perinteisesti tämä on ollut myynnin rooli. On siis fiksua, että myynti tutustuu niihin tekniikoihin, joilla kaikki nuo laadukkaat liidit nykyään tuotetaan. Sitten voidaan siirtyä pohtimaan, että mitä houkuttelumarkkinointi ja sen tekniikoiden käyttö tarkoittaa myynnille...

Lue lisää

Markkinointi  Myynti


4 vinkkiä yrityksen kasvun kiihdyttämiseen

Markus Valtonen - 5.2.2019 11:41

Oletko miettinyt miksi Uber, Facebook ja Amazon ovat kasvaneet niin räjähdysmäisesti? Kaikkien näiden yritysten eksponentiaalista kasvua selittää flywheel (suomeksi vauhtipyörä). Tarkastellaan esimerkiksi Amazonin tapausta. Mitä enemmän ihmiset viihtyvät Amazonissa, sitä enemmän myyjiä tulee kauppapaikkaan ja tätä kautta asiakaskokemus parantuu jatkuvasti. Kun pidät ydinjoukon tyytyväisenä ja luot heille selkeät insentiivit uusien asiakkaiden houkutteluun, kasvun vivuttaminen on tehokkaampaa. Olennaista tässä kuviossa on se, että jokainen uusi asiakas parantaa myös nykyisten asiakkaiden asiakaskokemusta eikä päinvastoin. Tällöin vauhtipyörä pyörii nopeammin ja nopeammin. Sinun ei tarvitse laittaa suuria investointeja uusien asiakkaiden hankintaan, kun sinulla on vahva suosittelijoiden kanava, joka hyötyy uusista asiakkaista.

Lue lisää

Markkinointi  Myynti  HubSpot


Suppilon pohjalla, Bottom of Funnelissa, tehdään kaupat

SalesComm Team - 1.2.2019 14:37

Inbound-markkinointiin liittyvä ostajan matka huipentuu myyntisuppilon kärjessä, jossa iloinen myyntimies tai -nainen juhlii kauppojen sulkeutumista. Ennen kuin tähän pisteeseen päästään, on kuitenkin tutkittava tarkkaan liidin liikkeitä, ettei mahdollinen ostaja ahdistu tai häviä kokonaan.

Lue lisää

Myynti  Inbound-markkinointi


Liidien hankinta verkosta - näin se tapahtuu

SalesComm Team - 18.1.2019 21:07

Liidien hankinta - määrällisesti ja laadullisesti - on tänä päivänä markkinoijan kaikista tärkein tehtävä, mutta oppi uppoaa hitaasti Euroopassa. Vain 23% mantereemme markkinoijista keskittyy tavoittamaan oikean kohderyhmän ja konvertoimaan nämä liideiksi myynnille.

Yhdysvalloissa markkinointi viettää suurimman osan ajastaan sisältömarkkinoinnin parissa tavoitteenaan houkutella ja konvertoida liideiksi mahdollisimman moni, laadultaan sopiva verkkovierailija. B2B-markkinoijista 93% panostavat sisältömarkkinointiin, mutta vain 42% kokee sen tehokkaaksi - miksi? Yksi suurimpia syitä epäonnistumisille on heikosti toteutettu liidien generointistrategia.

Paneudutaan siis tähän markkinoinnin tärkeään, jollei tärkeimpään tehtävään eli liidien generointiin, ja tarkastellaan asiaa digitaalisuuden näkökulmasta.

Lue lisää

Markkinointi  Myynti