<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


#Myyntipeli

Suvi Saranki - 10.5.2019 12:12

Viime vuonna Metro Areenalla järjestettiin Myyntikapina. Onnistunutta tapahtumaa seurasi tänä vuonna Myyntipeli, jossa palkitaan Suomen ansioituneimpia myynnin ammattilaisia ja organisaatioita. Odottava tunnelma Metro Areenalla alkoi olla huipussaan jo klo 8.55 ihmisten kerääntyessä Metro Areenan jääalueelle. Tänä vuonna ei istuttu katsomossa vaan fiilisteltiin jäällä energian noustessa kattoon.

Lue lisää

Myynti


Myynnin tavoitteet ja seuranta

Jani Aaltonen - 28.2.2019 15:33

Asiakkaidemme ostokäyttäytymisen muuttuessa ja inbound-markkinoinnin ottaessa yhä suurempaa roolia osana markkinoinnin kokonaisbudjettia, meidän myynnissä ja markkinoinnissa työskentelevien on hyvin tärkeää puhua tavoitteellisesta myynnistä ja myynnin seuraamisesta. Perinteisen myyntityön (outbound | kylmäsoitto | spammauskamppikset) tulosten heiketessä koko ajan, on myyntijohto sekä myyntiä tekevät ammattilaiset tilanteessa, jossa etsitään uusia tapoja kehittää myyntiä tehokkaampaan suuntaan. Kuvaan seuraavaksi millaisia tavoitteita myynnillä tulee olla sekä miten tavoitteiden toteutumista kannattaa seurata. Keskityn B2B–myyntiin (yritysten välinen).

Lue lisää

Myynti


Kolme tapaa hyödyntää sosiaalista mediaa myynnissä

SalesComm Team - 18.2.2019 17:41

Sosiaalisen median hyödyntäminen tulevien asiakkaiden kontaktoinnissa on usein vain markkinoinnin käsissä, ja myynnin prosesseihin sosiaalinen media kytkeytyy vielä harvassa yrityksessä. Sosiaalisen median alustat ovat kuitenkin hyviä työkaluja myynnin edistämiseen ja elävien kontaktien luomiseen tulevien asiakkaiden kanssa.

Sosiaalisessa myynnissä myynti-ihmiset ovat ajantasaisessa kanssakäymisessä potentiaalisten asiakkaidensa kanssa ja seuraavat näiden liikkeitä somessa. Vaikka sosiaalinen myynti ja sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä onkin aikaa vievää, tutkimukset osoittavat, että vaivannäkö kannattaa. Lue lisää

Myynti  Sosiaalinen media


B2B myynti ja markkinointi - aika astua samaan pöytään

Jani Aaltonen - 11.2.2019 0:20

Asiakkaiden hankinta on muuttunut oleellisesti viimeisten vuosien aikana. Suomessa moni yritys on huomannut muutoksen ja miettii nyt miten organisoitua tulevaisuutta varten. Samalla huomaamme monissa organisaatioissa myynnin elävän omassa poterossaan ja markkinoinnin omassa poterossaan. 

Lue lisää

Markkinointi  Myynti


Viisi asiaa, jotka myynnin tulee tietää inbound-markkinoinnista

SalesComm Team - 8.2.2019 0:04

Inbound-markkinointi on osoittautunut erittäin tehokkaaksi työkaluksi liidien tuottamisessa. Inbound ei kuitenkaan ole vain markkinointiosaston heiniä. Myös monet myynnin ammattilaiset ovat nähneet sen potentiaalin ja tarttuneet sen tarjoamiin mahdollisuuksiin omaksumalla uusia myyntitekniikoita - ja vaikuttavin tuloksin. Koska kuluttajat käyttävät vapaasti niitä medioita, joita haluavat ja heillä on pääsy valtavaan määrään informaatiota kuten asiakasarvioihin, kilpailijoiden tuotteisiin ja hintavertailuihin - eivät he yksinkertaisesti enää sulata perinteistä rooliaan passivisina "myynnin kohteina". Sen sijaan, he haluavat tutkia asioita rauhassa, keskustella aiheesta sosiaalisessa mediassa ja saada vastaukset kysymyksiinsä jo ennen kuin ovat valmiita juttelemaan asiasta myyjän kanssa. Inbound-menetelmä sitouttaa liidejä, prospekteja ja asiakkaita jokaisessa ostomatkan vaiheessa. Perinteisesti tämä on ollut myynnin rooli. On siis fiksua, että myynti tutustuu niihin tekniikoihin, joilla kaikki nuo laadukkaat liidit nykyään tuotetaan. Sitten voidaan siirtyä pohtimaan, että mitä houkuttelumarkkinointi ja sen tekniikoiden käyttö tarkoittaa myynnille...

Lue lisää

Markkinointi  Myynti


4 vinkkiä yrityksen kasvun kiihdyttämiseen

Markus Valtonen - 5.2.2019 11:41

Oletko miettinyt miksi Uber, Facebook ja Amazon ovat kasvaneet niin räjähdysmäisesti? Kaikkien näiden yritysten eksponentiaalista kasvua selittää flywheel (suomeksi vauhtipyörä). Tarkastellaan esimerkiksi Amazonin tapausta. Mitä enemmän ihmiset viihtyvät Amazonissa, sitä enemmän myyjiä tulee kauppapaikkaan ja tätä kautta asiakaskokemus parantuu jatkuvasti. Kun pidät ydinjoukon tyytyväisenä ja luot heille selkeät insentiivit uusien asiakkaiden houkutteluun, kasvun vivuttaminen on tehokkaampaa. Olennaista tässä kuviossa on se, että jokainen uusi asiakas parantaa myös nykyisten asiakkaiden asiakaskokemusta eikä päinvastoin. Tällöin vauhtipyörä pyörii nopeammin ja nopeammin. Sinun ei tarvitse laittaa suuria investointeja uusien asiakkaiden hankintaan, kun sinulla on vahva suosittelijoiden kanava, joka hyötyy uusista asiakkaista.

Lue lisää

Markkinointi  Myynti  HubSpot