<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Inbound-toimiston parhaat sisällöt ja kanavat 2017

Noora Salminen - 5.1.2018 13:46

Vuonna 2017 Sales Communicationsin blogissa oli yhteensä 37 868 lukukertaa, KasvuPodcastin viime vuoden aikana julkaistuja ääniraitoja on kuunneltu 5 838 kertaa, vuonna 2017 julkaistuilla Facebook Live -videoilla on 4 533 näyttökertaa ja  YouTube-tilin viime vuonna julkaistuja videoita on katseltu 164 045 minuuttia eli 113 päivää ja 22 tuntia. Sisällön määrä on valtava ja se vetää puoleensa niin markkinoinnista, myynnistä kuin johtamisesta kiinnostunutta porukkaa – mutta mitkä podcastit, blogit tai videot ovat parhaista parhaimmat? Jotta tiedät mistä kannattaa aloittaa, tässä top-listat SalesCommin suosituimmista sisällöistä vuonna 2017.

Lue lisää

inbound-markkinointi  sisällöt  sisällöntuotanto


Inbound ei ole projekti – jatkuvalla työllä menestyt markkinoinnissa

Noora Salminen - 19.10.2017 19:04

 

Inboundiin lähteminen tarkoittaa kulttuurin ja työtapojen muutosta, sekä lisäresurssien hankintaa. Se ei siis missään nimessä ole helppo nakki. Päinvastoin. Datan esiin kaivamisen, analysoinnin ja muun pohjatyön jälkeen inboundin käynnistäminen vaatii mm. sisältökokonaisuuksien luomista, verkkosivuston optimointia ja aktiivista sosiaalisen median viestintää. Mikä tekee tästä erityisen haastavaa, on se, että työn täytyy olla jatkuvaa tuloksia tuottava inbound kun ei ole väliaikaista(Kokemuksia muutoksesta, jonka inbound ja markkinoinnin automaation käyttöönotto vaatii, voit lukea täältä.)

Lue lisää

markkinoinnin prosessit  inbound-markkinointi


Kattava analyysi: Miten uuteen inbound-markkinointiin tulee suhtautua

Jani Aaltonen - 2.10.2017 8:06

Kaikki mitä opin Inbound17-tapahtumasta analyysin kera. Ole hyvä.

Lue lisää

HubSpot  inbound-markkinointi  Inbound 2017


Inbound-markkinointi muuttuu – tähän sinun pitää varautua

Jani Aaltonen - 22.9.2017 11:22

Kun aloitimme inbound-markkinoinnin viisi vuotta sitten vuonna 2012, markkinoinnin kenttä oli kovin erilainen. Markkinoinnin automaatio oli vasta noin 5-vuotias ja Suomessa perin tuntematon. Inbound-markkinointi oli myös uutta ja vasta varhaisen vaiheen omaksujat olivat mukana pelissä. Kesti jonkin aikaa ennen kuin päättäjät huomasivat, että toden totta: asiakkaat olivat vaihtaneet kanavia ja siirtyneet verkkoon kuluttamaan heille sopivia sisältöjä – samalla yritysten markkinoinnin ja myynnin tulokset heikkenivät tasaisesti.

Lue lisää

inbound-markkinointi


Asiakkaidemme HubSpot-kokemuksia – inbound-työ kannattaa

Johanna Virmavirta - 18.9.2017 14:55

Syyskuun alkupuolella pidetyssä Digital Sales Dayssa käytiin läpi asiakkaidemme HubSpot-kokemuksia ja puhuttiin inbound-markkinoinnin aloittamisesta. Asiakkaiden kokemukset HubSpotin käyttöönotosta ja inboundin aloittamisesta olivat pääosin hyviä, mutta myös haasteita sivuttiin keskustelussa. Vaikka myynnin ja markkinoinnin linjaaminen yhteiseen prosessiin onkin monissa yrityksissä vaatinut työtä, inboundiin ja HubSpotiin uskottiin lujasti ja järjestelmän kehuttiin yksinkertaistaneen markkinoinnin työtä.

Lue lisää

HubSpot  inbound-markkinointi


SalesComm houkutteli sisällöntuottajaksi

Katja Heikkiläinen - 11.9.2017 15:05

Mitä tulee isona sellaisesta tytöstä, joka istuu viikonloppuisin äitinsä kollegan työhuoneessa mainostoimistossa piirtämässä valopöydän ääressä? Tai varhaisteinistä, joka mittaa kesäloman onnistumista luettujen romaanien lukumäärällä? Kirjallisuustieteen opiskelijasta, jonka mielestä postmodernismin teoriat ovat kertakaikkisen valloittavia?

Lue lisää

inbound-markkinointi  sisällöntuotanto