<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Inbound ei ole projekti – jatkuvalla työllä menestyt markkinoinnissa

Noora Salminen - 19.10.2017 19:04

 

Inboundiin lähteminen tarkoittaa kulttuurin ja työtapojen muutosta, sekä lisäresurssien hankintaa. Se ei siis missään nimessä ole helppo nakki. Päinvastoin. Datan esiin kaivamisen, analysoinnin ja muun pohjatyön jälkeen inboundin käynnistäminen vaatii mm. sisältökokonaisuuksien luomista, verkkosivuston optimointia ja aktiivista sosiaalisen median viestintää. Mikä tekee tästä erityisen haastavaa, on se, että työn täytyy olla jatkuvaa tuloksia tuottava inbound kun ei ole väliaikaista(Kokemuksia muutoksesta, jonka inbound ja markkinoinnin automaation käyttöönotto vaatii, voit lukea täältä.)

Lue lisää

markkinoinnin prosessit  inbound-markkinointi


Kattava analyysi: Miten uuteen inbound-markkinointiin tulee suhtautua

Jani Aaltonen - 2.10.2017 8:06

Kaikki mitä opin Inbound17-tapahtumasta analyysin kera. Ole hyvä.

Lue lisää

HubSpot  inbound-markkinointi  Inbound 2017


Inbound-markkinointi muuttuu – tähän sinun pitää varautua

Jani Aaltonen - 22.9.2017 11:22

Kun aloitimme inbound-markkinoinnin viisi vuotta sitten vuonna 2012, markkinoinnin kenttä oli kovin erilainen. Markkinoinnin automaatio oli vasta noin 5-vuotias ja Suomessa perin tuntematon. Inbound-markkinointi oli myös uutta ja vasta varhaisen vaiheen omaksujat olivat mukana pelissä. Kesti jonkin aikaa ennen kuin päättäjät huomasivat, että toden totta: asiakkaat olivat vaihtaneet kanavia ja siirtyneet verkkoon kuluttamaan heille sopivia sisältöjä – samalla yritysten markkinoinnin ja myynnin tulokset heikkenivät tasaisesti.

Lue lisää

inbound-markkinointi


Asiakkaidemme HubSpot-kokemuksia – inbound-työ kannattaa

Johanna Virmavirta - 18.9.2017 14:55

Syyskuun alkupuolella pidetyssä Digital Sales Dayssa käytiin läpi asiakkaidemme HubSpot-kokemuksia ja puhuttiin inbound-markkinoinnin aloittamisesta. Asiakkaiden kokemukset HubSpotin käyttöönotosta ja inboundin aloittamisesta olivat pääosin hyviä, mutta myös haasteita sivuttiin keskustelussa. Vaikka myynnin ja markkinoinnin linjaaminen yhteiseen prosessiin onkin monissa yrityksissä vaatinut työtä, inboundiin ja HubSpotiin uskottiin lujasti ja järjestelmän kehuttiin yksinkertaistaneen markkinoinnin työtä.

Lue lisää

HubSpot  inbound-markkinointi


SalesComm houkutteli sisällöntuottajaksi

Katja Heikkiläinen - 11.9.2017 15:05

Mitä tulee isona sellaisesta tytöstä, joka istuu viikonloppuisin äitinsä kollegan työhuoneessa mainostoimistossa piirtämässä valopöydän ääressä? Tai varhaisteinistä, joka mittaa kesäloman onnistumista luettujen romaanien lukumäärällä? Kirjallisuustieteen opiskelijasta, jonka mielestä postmodernismin teoriat ovat kertakaikkisen valloittavia?

Lue lisää

inbound-markkinointi  sisällöntuotanto


Inbound-myynnissä ajoitus ratkaisee

Panu Musakka - 20.6.2017 14:38

Keskustelu käy kuumana

Suomalainen myynti- ja markkinointikeskustelu kuhisee juuri nyt sosiaalisessa mediassa kuumempana kuin koskaan aiemmin. Ihmiset puhuvat asiakaskokemuksesta, sosiaalisesta myynnistä, henkilöbrändeistä, inboundista, outboundista sekä smartboundista. Kiitos keskusteluun osallistuneille, tykkääjille, seuraajille sekä heittereille.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  B2B-myynti  inbound-markkinointi