<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin automaatiot - Best Practices & Quick Wins

Mika Ahonen - 7.6.2019 7:56

Markkinoinnin automaatiolla on tarkoitus tehostaa ja automatisoida jatkuvasti toistuvia prosesseja. Prosessien automatisoinnilla saadaan vähennettyä ihmisen tekemää työtä säännöllisesti toistuvissa prosesseissa. Näin saadaan myös fokusoitua ihmisten tekeminen liiketoiminnan kannalta oleellisiin asioihin. Tässä blogissa käydään läpi mitä tulee ottaa huomioon kun lähdetään toteuttamaan markkinoinnin automaatiota.

Lue lisää

Markkinoinnin automaatio  Inbound-markkinointi


Sähköpostimarkkinointi HubSpotilla

SalesComm Team - 4.2.2019 8:13

Sähköpostin kuolemasta on puhuttu jo pitkään, mutta vuosi vuoden perään statistiikat puhuvat sen elinvoimaisuuden puolesta. Sähköposti on nopea, edullinen ja vaivaton viestintätapa. Tavalliseen kirjeeseen verrattuna suurin etu on sen nopeus. Hubspot:in mukaan maailmassa on noin 4,3 mijardia sähköpostia, 93% käyttäjistä tarkistaa mailinsa päivittäin ja jopa 77% kuluttajista valitsee mielummin sähköpostin markkinointitarkoituksissa. Sähköpostin muita hyviä puolia ovat korkeat personoinnin mahdollisuudet ja korkea tuottoprosentti eli ROI (return of invest) 4,300%. Sähköpostia käytetään enemmän kuin ikinä.

Lue lisää

Markkinointi  HubSpot  Inbound-markkinointi


Suppilon pohjalla, Bottom of Funnelissa, tehdään kaupat

SalesComm Team - 1.2.2019 14:37

Inbound-markkinointiin liittyvä ostajan matka huipentuu myyntisuppilon kärjessä, jossa iloinen myyntimies tai -nainen juhlii kauppojen sulkeutumista. Ennen kuin tähän pisteeseen päästään, on kuitenkin tutkittava tarkkaan liidin liikkeitä, ettei mahdollinen ostaja ahdistu tai häviä kokonaan.

Lue lisää

Myynti  Inbound-markkinointi


Sisältöstrategia 3 tärkeää vaihetta

Jani Aaltonen - 30.1.2019 14:16

Sisältöstrategia on sana, jota kannattaa hieman kirkastaa. Markkinoinnin tehtävä on tuottaa myynnille liidejä. Ennen B2B:ssä kannatti ostaa telemarkkinointia, tapahtumia, esitteitä yms. Nyt asiakkaamme osto alkaa verkosta. Ostamisen alku menee kaikilla toimialoilla siten, että haemme tietoa verkossa jossain vaiheessa prosessia. Varsinkin alussa, kun emme ole vielä oikein varmoja miten jokin asia ratkaistaan. Tässä prosessissa on tärkeää, että olemme mukana siellä missä asiakkamme on sellaisella viestillä, joka häntä kiinnostaa.

Oleellista on, että emme voi myydä tuotteitamme samalla tavalla kuin ennen. Vain laadukas ja merkityksellinen sisältö nappaa asiakkaan huomion hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa ja verkossa. Sisältöstrategia on keskeinen osa inbound-markkinointia. Inbound-markkinointi on se osa markkinointia, joka tuo uusia liidejä myynnille. 

Lue lisää

Markkinointi  HubSpot  Inbound-markkinointi


Sisältömarkkinoinnin 7 virhettä

SalesComm Team - 29.1.2019 15:39

Inbound-markkinointi perustuu laadukkaan ja hyödyllisen sisällön tuottamiseen. Sisältömarkkinoinnissa on kuitenkin muutamia kompastuskiviä, joiden takia ei saavuteta sen koko tehoa. Keräsimme tähän 7 virhettä, jotka korjaamalla saat markkinointisi taas lentoon.

Lue lisää

Markkinointi  Inbound-markkinointi


Sisällön merkitys hakukoneoptimoinnissa

Angela Hedberg - 28.1.2019 13:41

Menestyminen orgaanisessa hakukoneoptimoinnissa on ihanaa. Olet esillä ja sinun tarjoamaasi tietoa suosittelee puolueeton taho.

Lue lisää

Verkkosivut  Inbound-markkinointi