<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin automaatiot - Best Practices & Quick Wins

Mika Ahonen - 7.6.2019 7:56

Markkinoinnin automaatiolla on tarkoitus tehostaa ja automatisoida jatkuvasti toistuvia prosesseja. Prosessien automatisoinnilla saadaan vähennettyä ihmisen tekemää työtä säännöllisesti toistuvissa prosesseissa. Näin saadaan myös fokusoitua ihmisten tekeminen liiketoiminnan kannalta oleellisiin asioihin. Tässä blogissa käydään läpi mitä tulee ottaa huomioon kun lähdetään toteuttamaan markkinoinnin automaatiota.

Lue lisää

Markkinoinnin automaatio  Inbound-markkinointi


Mitä on sisältömarkkinointi?

SalesComm Team - 4.3.2019 13:57

Olet varmasti kuullut jo ne kaikki. Ne lentävät lauseet siitä, kuinka “sisältö on kuningas”. Eikun, hetkinen, oliko se niin, että “konteksti on kuningas”? Vai oliko se sittenkin niin, että “sisältö on kuningas ja konteksti kuningatar”? Oli miten oli, hypen perusteella sisältömarkkinointi on iso juttu ja valtakunnassa kaikki hyvin (pientä identiteettikriisiä lukuun ottamatta) - mutta mitä sillä käytännössä tarkoitetaan?

Lue lisää

Markkinointi  Inbound-markkinointi


Millainen on hyvä landing page?

SalesComm Team - 2.3.2019 16:42

Ihmiset suhtautuvat mainostamiseen usein hieman skeptisesti. Syystäkin, sillä epäilevä suhtautuminen on meille aivan luonnollinen suojautumismekanismi. Samaten yhä harvemmin asiakas vain pamahtaa kylmiltään yrityksen ovesta sisään valmiina kaupantekoon.

Lue lisää

Verkkosivut  Inbound-markkinointi


Vertailu: Inbound-markkinointi vs. outbound-markkinointi

Jani Aaltonen - 27.2.2019 19:05

B2B-markkinointia voidaan toteuttaa kahdella tavalla: menemällä asiakkaiden luokse (outbound) tai antamalla asiakkaan tulla meidän luokse (inbound). Outbound-markkinointi on perinteinen markkinointitapa. Outboundia on harrastettu niin kauan kuin moderni myyntityö on ollut vallassa. Ainakin Don Draperin ajoista ;) Luultavasti sinunkin yrityksesi on valjastettu outboundiin.

Lue lisää

Markkinointi  Inbound-markkinointi


Mikä on sosiaalisen median strategia?

SalesComm Team - 18.2.2019 19:01

Monien yritysten sosiaalinen media vaikuttaa usein aikamoiselta rikkaruohojen kansoittamalta hylätyltä puutarhalta. Ruusupenkkien kauniit nupulleen jääneet kukat ovat jääneet vaille säännöllistä hoitoa, eikä kukaan ole vilkaissutkaan säiden armoilla ränsistyvän leikkimökin suuntaan vuosikausiin. Samalla tavalla valitettavan usein törmään yrityksen LinkedIn-tilin profiilin esittelyteksteihin, joiden informaatiota ei ole vuosikausiin päivitetty. Instagram-tilikin saattaa olla olemassa, mutta sinne ei ole lisätty kuvia sitten toissa vuoden lokakuun.

Lue lisää

Markkinointi  Sosiaalinen media  Inbound-markkinointi


Sähköpostimarkkinointi HubSpotilla

SalesComm Team - 4.2.2019 8:13

Sähköpostin kuolemasta on puhuttu jo pitkään, mutta vuosi vuoden perään statistiikat puhuvat sen elinvoimaisuuden puolesta. Sähköposti on nopea, edullinen ja vaivaton viestintätapa. Tavalliseen kirjeeseen verrattuna suurin etu on sen nopeus. Hubspot:in mukaan maailmassa on noin 4,3 mijardia sähköpostia, 93% käyttäjistä tarkistaa mailinsa päivittäin ja jopa 77% kuluttajista valitsee mielummin sähköpostin markkinointitarkoituksissa. Sähköpostin muita hyviä puolia ovat korkeat personoinnin mahdollisuudet ja korkea tuottoprosentti eli ROI (return of invest) 4,300%. Sähköpostia käytetään enemmän kuin ikinä.

Lue lisää

Markkinointi  HubSpot  Inbound-markkinointi