<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae meille töihin!

Tältä sivulta voit lukea palveluistamme, niiden tuottamiseen tarvittavasta osaamisesta sekä siitä, miten HubSpot on tekemistämme arvioinut. Sivulta näet myös, millaista meillä on tehdä töitä ja avoimet työpaikat, mikäli meillä on niitä tarjolla. Työpaikkailmoituksemme ovat LinkedInissä.
Muistathan, että voit aina jättää avoimen hakemuksen.

 

Hei! Jos sinua kiinnostaa työ HubSpotin parissa eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa, tulit oikeaan paikkaan!

Mitä teemme?

Sales Communications on organisaatioiden strateginen kumppani HubSpot-teknologian liiketoimintakriittisessä hyödyntämisessä. Yrityksemme on perustettu vuonna 2012 ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 1,44 miljoonaa euroa.

Palveluitamme ovat muun muassa

HubSpot-käyttöönotot
Digitaalisen liiketoiminnan strateginen suunnittelu
Vaativat teknologiset ratkaisut kuten integraatiot
Verkkosivut
HubSpot CRM -ratkaisut
Markkinointitoimenpiteet verkkosivujen liikenteen kasvattamiseen, liidien generointiin ja myynnin tukemiseen
Tutustu palveluihimme tarkemmin

Keitä meillä työskentelee?

Asiantuntijamme ovat huippuosaajia HubSpot-alustan hyödyntämisessä: myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, projektipäälliköitä, sisällön optimoijia ja -tuottajia, digitaalisen mainonnan asiantuntijoita sekä koodi- ja integraatiovelhoja.

Lisäksi käytämme digitaaliseen markkinointiin erikoistuneita freelancereita projektikohtaisesti.

Tunnustettua osaamista

Olemme yksi Suomen johtavista HubSpot-konsulttitaloista; HubSpot-timanttikumppani, jolle on myönnetty haastavien integraatioprojektien Advanced Implementation -sertifikaatti. Kasvumarkkinointi ja digitaaliset muutoshankkeet ovat meille jokapäiväistä työtä.

HubSpot on palkinnut meidän seuraavissa kategorioissa: Grow Better Sales, Happiest Clients, Integration Innovation.

HubSpotilta saamamme tunnustukset

HubSpot_ImpactAwards_2021_GBSales
Hubspot_ImpactAwards_2018_CategoryLogos_IntegrationsInnovation-01 (1)
Hubspot_ImpactAwards_2018_WebsiteDesign_2x
Hubspot_Sales_Communications_ImpactAwards_PartnerOfTheYear_2017_2x
Hubspot_ImpactAwards_2017_HappiestCustomers_2x
Sales-Communications-Partner-of-the-Year-2016

Arvot ja tapamme työskennellä

Arvot ohjaavat toimintaamme ja tapaamme tehdä töitä niin asiakkaiden, kollegoiden kuin muiden sidosryhmiemme kanssa. Arvomme ovat Pro (Ammattimainen), Brave (Rohkea) ja Respect (Muita kunnioittava).

Sales Commsin arvot: Brave, Pro, Respect

Haluamme yrityskulttuurimme olevan mahdollisimman avoin ja läpinäkyvä. Meillä jokainen pyrkii omalla työllään ja toiminnallaan auttamaan kollegoita ja asiakkaitamme onnistumaan omassa työssään mahdollisimman hyvin ja saavuttamaan tavoitteensa.

Luovuimme toimistostamme tammikuussa 2022 ja teemme töitä pääosin etänä.

Millaista meillä on olla töissä?

Meillä saat työskennellä timanttisten HubSpot-osaajien parissa ja kehittyä HubSpot-ammattilaisena yhdessä HubSpotin kanssa. Meillä saat mahdollisuuden myös kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Voit työskennellä etänä missä tahansa ja työaikasi voit suunnitella asiakkaiden tarpeet huomioiden itse.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin paikkoihimme LinkedInissä ja laita hakemusta tulemaan! Jos osaamistasi tai kiinnostustasi vastaavaa paikkaa ei juuri nyt ole tarjolla, laitathan meille avoimen hakemuksen!

Avoin hakemus