<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Tehokas sisältömarkkinointi syntyy laadukkaan sisällön avulla

Jael Nyman - 25.6.2018 11:51

Sisältöjen määrä maailmassa kasvaa huimaa vauhtia. Yhä useampi yritys on ymmärtänyt hyvän sisältömarkkinoinnin merkityksen markkinoinnissa ja inbound-metodologiaa, johon sisältö liittyy vahvasti, on Suomessakin alettu soveltaa kasvavassa määrin. Yhtäkkiä tuntuu, että kaikki ovat alkaneet tuottamaan sisältöjä liiketoiminnan edistämiseksi.

Lue lisää

sisältömarkkinointi  sisällöntuotanto  sisältö  inboundmarkkinointi


Sales Communications liikevaihto

Taru Tammikallio - 20.6.2018 8:26

Suomessa yritysten taloustiedot ovat saatavilla laajasti. Liikevaihto, kasvu, tulos ja muut taloustiedot antavat paljon tietoa yrityksen tilanteesta. Taloustietojen avulla saadaan osviittaa maksukyvystä, vakavaraisuudesta, liiketoiminnan kannattavuudesta sekä kasvusta ja toiminnan laajuudesta. Lukujen perusteella voidaan myös päätellä tulevaisuuden trendiä –mihin suuntaan yritys on kehittymässä vai onko toiminta hiipumassa?

Lue lisää

inbound-toimisto  inboundmarkkinointi  liikevaihto


Yrittäjä kesälomalla - chatbot hoitaa kesäliidit ja ajanvarauksen!

Taru Tammikallio - 13.6.2018 8:09

Kesä lähestyy ja ihmiset alkavat pikkuhiljaa jäämään lomille, mutta asiakkaat vaativat edelleen palvelua, usein jopa 24/7. Miten käy bisneksen? Valuvatko potentiaaliset liidit ohi ja sitä kautta kilpailijalle? Pystyykö kesälomaa ollenkaan pitämään, jos haluaa nappailla liidejä myös hellepäivinä?

Lue lisää

Chatbot  inboundmarkkinointi  Chat-palvelu  liikevaihto


Chat-palvelu nettisivuille - kasvata luottamusta, lisää myyntiä

Taru Tammikallio - 6.6.2018 7:43

Zendeskin uuden infografiikan mukaan, 77% verkkoshoppailijoista haluaa puhua asiakaspalvelijan tai muun asiantuntijan kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä. Samaan aikaan, jopa 50% ihmisistä jättää ostoksensa tekemättä vuorovaikutuksen puutteen vuoksi. Mitä tämä tarkoittaa myynnin ja asiakaspalvelun kannalta?

Lue lisää

HubSpot  HubSpot Sales  inbound 2018  inboundmarkkinointi  Chat-palvelu


Inbound-markkinoinnin keinot

Jael Nyman - 4.6.2018 9:05

Ennen vanhaan markkinointi tarkoitti ilmoitustilan ostamista, ovelta ovelle koputtamista ja tuotteiden tyrkyttämistä. Tätä kutsutaan outbound-markkinoinniksi. Tänään yhä useampi yritys on ymmärtänyt, että monet kokevat tällaiset markkinointikeinot häiritsevinä ja tunkeilevina. Pahimmassa tapauksessa se vaikuttaa negatiivisesti heidän mielikuvaansa yrityksestä.

Lue lisää

markkinointikeino  inboundmarkkinointi