<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


Markkinoinnin trendit 2018

Mira Björkbacka - 7.2.2018 10:29

Tiistaiaamuna kävelin pienessä lumipyryssä kohti Clarion-hotellia. Luvassa oli aamupäivä Kansainvälinen tuoteviestintä 2018 -tapahtumassa. Lupasin edellisenä päivänä Janille tulla ottamaan muistiinpanoja hänen puheestaan. ”Muistiinpanoista sitten blogiteksti ja kamera tietysti mukaan”, minua ohjeistettiin.

Lue lisää

B2B-markkinointi  myynti  mobiili  sosiaalinen media  Vinkit  trendit  uusien asiakkaiden hankinta  bloggaaminen  blogi  myyntiprosessi  2018  markkinoinnintrendit2018  kansainvälinentuoteviestintä


Vuoden 2016 ensimmäisen puoliskon luetuimmat blogisisällöt

Johanna Virmavirta - 9.9.2016 12:58

Sales Communicationsin blogi on ollut ahkerassa luvussa vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Yhteensä neljän eri kategorian kolme parasta blogia ovat keränneet tänä vuonna 3170 katselukertaa.

Suosituimmaksi tämän vuoden puolella on tähän mennessä noussut markkinoinnin blogi, joka on kerännyt 1095 katselukertaa. Suosituin yksittäinen blogi koko joukosta oli inbound-markkinoinnin ja outbound-markkinoinnin vertailu, joka on kerännyt tähän mennessä vuodesta alusta lähtien 636 katselukertaa.

Lue lisää

blogi  suosituimmat blogit


Mistä aiheita yritysblogiin?

Noora Salminen - 27.10.2015 16:47

Yritysblogin kirjoittaminen on kannattavaa monestakin syystä. Mutta usein hyvin alkanut matka saattaa tyssätä jo alkuvaiheessa, kun yritetään keksiä aihetta ensimmäiselle blogiartikkelille. Omista tuotteista ja palveluista ei saa kirjoittaa.. Oman yrityksen historiasta ei saa kirjoittaa.. Mistä sitten saa ja kannattaa kirjoittaa?

Lue lisää

bloggaaminen  blogi  yritysblogi


Miksi InBound? Valaiseva tarina ostokäyttäytymisestä

Noora Salminen - 29.10.2014 12:32

Aseta itsesi hetkeksi asiakkaan asemaan. Teidän toimiston katossa on vanhat loisteputket ja viimeksi eilen niistä yksi sammahti, eikä enää herännyt. On käsittämättömän ärsyttävää kuinka kauan kokoustilan lampulla kestää syttyä. Eikä sähkönkulutuksen aleneminen haittaisi, sillä säästyneillä euroilla voisitte kerrankin varata A-hytit firman pikkujouluristeilylle. Koko valaistuksen uusiminen vieritetään sinun harteillesi. Joten mitä teet? 

Lue lisää

markkinointi  Google  mainonta  Outbound  sisältömarkkinointi  blogi  inbound-markkinointi