<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viimeisimmät kirjoitukset


5 vinkkiä yrityksen verkkosivu-uudistukseen

Taru Tammikallio - 4.9.2018 11:51

Digitaalisen maailman muuttuessa yritysten tulee olla valmiita uudistumaan ja mukautumaan muutoksiin. Paikalleen jämähtäminen ei ole vaihtoehto, jos haluaa erottua kilpailijoista edukseen. Verkkosivujen rooli brändimielikuvan rakentamisessa, asiakaskokemuksessa ja palvelussa on suuri. Vanhanaikaiset ja käytettävyydeltään huonot kotisivut saavat yrityksesi näyttämään epäuskottavalta.

Lue lisää

design  inbound-markkinointi  webdesign  Inboud


Design-katsaus - Rohkeat fontit

Annika Ryan - 11.4.2016 14:19

Vuosi 2016 on hyvässä vauhdissa, joten on hyvä aika katsastaa loistavia verkkosivu-designeja maailmalta. Jos et ole vielä ehtinyt perehtymään tämän vuoden trendeihin, käy vilkaisemassa kirjoitukseni aiheesta täältä. Alkuvuoden aikana silmääni on pistänyt muutamia hyviä käyttöliittymiä, joissa näkyy tämän vuoden trendit. Näistä on hyvä ottaa inspiraatiota omien verkkosivujen suunnitteluun!

Lue lisää

verkkosivut  design


Verkkosivutrendit 2016

Annika Ryan - 24.12.2015 0:48

Vuosi 2015 toi tullessaan entistä vahvempana responsiivisen suunnittelun, myös kovassa huudossa ollut flat design sai syvyyttä. Vuosi alkaa olla lopuillaan ja on taas aika katsastaa, miltä tulevan vuoden verkkosivutrendit näyttävät!

Lue lisää

trendit  verkkosivut  design


Verkkosivun ilmeen merkitys ensivaikutelman muodostamisessa

Annika Ryan - 27.1.2015 14:49

Ihmiset tekevät salamannopeita päätöksiä muodostaessaan ensivaikutelman. Ensivaikutelman muodostamiseen menee arviolta kymmenesosa sekunnista - tämä pätee niin ihmisiin kuin verkkosivuihin. Google on tehnyt tutkimuksen aiheesta, jossa heille selvisi, että käyttäjällä menee noin 50 millisekuntia mielipiteen muodostamiseen verkkosivusta. Tämä tarkoittaa sitä, että tässä ajassa käyttäjä päättää pysyykö hän sivuillasi, vai jatkaako selailua. Toisin sanoen: verkkosivusuunnittelijalla on 50 ms aikaa luoda hyvä ensivaikutelma verkkosivusta.

Lue lisää

verkkosivut  design