<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tiedote: Koronaviruksesta aiheutuva muutos työtapoihimme

1303.2020

Asiakastiedote

Kuuntele blogi

Tiedote: Koronaviruksesta aiheutuva muutos työtapoihimme
1:26

Johtuen koronaviruksesta ja kasvavasta tartuntavaaran huolesta Sales Communications siirtyy toistaiseksi kokonaan online-muodossa tapahtuvaan yhteydenpitoon. Liiketoiminta jatkuu normaalisti ja digitaalisesti. 

Liikkumisen ja lähikontaktien rajoittaminen ovat tehokkaita tapoja estää koronaviruksen leviäminen.

Virtuaaliset työkalut ja teknologia mahdollistavat, että voimme ammattimaisesti ja tehokkaasti edistää asiakkaidemme kanssa yhteisiä projekteja ja toimeksiantoja ja samalla varmistamme, että meidän kaikkien terveys ja turvallisuus on ykkösprioriteetti. Tämä käytäntö tarkoittaa että toistaiseksi kaikki asiakkaiden kanssa sovitut palaverit pidetään poikkeuksetta onlinena. Toistaiseksi myös kaikki workshopit ja HubSpot Akatemian koulutukset toteutetaan virtuaalisesti. Tiedotamme erikseen kaikkia osallistujia ja asiakkaitamme.

Onlinekäytäntö on Sales Communicationsissa voimassa toistaiseksi, sillä haluamme kantaa vastuumme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstön terveyden ylläpitämiseksi. Sales Communicationin koko tiimi siirtyy etätyöskentelyyn maanantaista 16.3.2020 alkaen. 

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivujemme chatin kautta tai varaamalla kalenteristamme aika silloin kun se sinulle sopii parhaiten. 

Varaa aika kalenterista

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.