<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onko Sales Communications sinulle paras inbound-kumppani

1612.2016

HubSpot

Kuuntele blogi

Onko Sales Communications sinulle paras inbound-kumppani
4:59

Yhteistyön aloittaminen inbound-kumppanin kanssa on tärkeä valinta. Inbound-markkinointisi tarvitsee kumppanin, joka tekee töitä menestyksesi eteen pitkäjänteisesti. Sinun on löydettävä itsellesi sopiva kumppani, joka on kyvykäs konvertoimaan liidejä ja asiakkaita sinulle sekä tuottamaan sisältöä, joka saa asiakkaasi rakastumaan sinuun.

 

Sales Communications kumppanina

Me Sales Communicationsilla tiedämme keitä olemme. Tiedämme mitä osaamme ja tiedämme, ja mitä sinun menestymisesi verkossa inbound-markkinoinnin keinoin vaatii. Me haluamme, että sinä onnistut. Siksi haluamme, että löydät kumppanin, joka on juuri oikea sinulle. Haluamme olla kumppanisi, mutta on tärkeää, että selvitämme ensin sovimmeko yhteen vaiko emme – aina kaikki suhteet eivät menesty. Menestyneet suhteet kuitenkin kestävät pitkään ja tuottavat arvoa, asiakkuuksia ja kasvua.

Joka päivä saamme liidejä ja yhteydenottoja. Näistä vain muutama päätyy asiakkaaksemme, koska vain muutama haluaa oikeasti kasvaa ja menestyä verkossa paremmin kuin kilpailijat. Emme halua antaa sinulle väärää kuvaa siitä mitä menestys vaatii, sillä kasvu vaatii tekijänsä ja digitaalinen sisältömarkkinointi on työtä. Säästääksemme molempien aikaa, teimme listan sellaisista esteistä, joiden kohdalla emme usko, että yhteistyömme toisi lisäarvoa.

Salescomm inbound-kumppanina

 

Emme ole sinulle paras mahdollinen kumppani, jos…

 

1. Haluat ulkoistaa 100 % markkinoinnistasi

Sinulla on halu ymmärtää mistä inbound-markkinointi koostuu ja mitä tekeminen vaatii. Koska toimimme osana markkinointiasi, on hyvin tärkeää, että sinulla on ymmärrys siitä mitä teemme. Markkinoinnin menestys on aina kumppanuus toimiston ja asiakkaan välillä. Siksi on tärkeää, että teet markkinointia myös itse ja myös johdat sitä.

 

2. Et ole valmis panostamaan sisältöön

Menestyjien sisältömarkkinointi on aitoa ja siksi kiinnostavaa. Me haluamme, että menestyt ja siksi edellytämme, että sinä kunnioitat asiakastasi tuottamalla vain laadukasta, merkityksellistä sisältöä. Jos haluat julkaista merkityksellisen sisällön sijaan digiajan advertoriaaleja, et kunnioita asiakkaasi älykkyyttä, etkä voi menestyä sisältömarkkinoinnissa pitkällä aikavälillä.

 

3. Sinulla ei ole johdon hyväksyntää aloittaa inbound-markkinointia ja markkinoinnin automaatiota

Jos yrityksesi johto ei ole sitoutunut kasvattamaan liiketoimintaansa ja ottamaan verkon markkinoinnin keskiöön, meidän ei kannata aloittaa vielä keskusteluja. Ilman johdon hyväksyntää emme voi menestyä yhdessä. Johtosi tarvitsee koulutusta ja ymmärrystä ennen kuin voimme jatkaa keskusteluja markkinoinnin kumppanuudesta. Suosittelemme, että tapaamme yhdessä johdon ja haemme hyväksynnän projektille – silloin onnistumme varmasti.

 

4. Haluat löytää halvimman mahdollisen kumppanin

Merkityksellinen sisältö vie aikaa ja ammattitaito vaatii opiskelua. Laadukkaan sisällön tekeminen vaatii sitoutumista. Me sitoudumme sinun markkinointisi tuloksiin. Löydät varmasti meitä vähemmän euroja laskuttavan konsultin. Jos haluat halvimman, me emme ole kumppanisi. Jos haluat tuloksia ja olet valmis investoimaan tulosten mukaisesti aikaa, rahaa ja osaamista – me takaamme sinulle tulokset.

 

 

5. Et kestä saada aitoa palautetta, joka perustuu faktaan  

Verkkomarkkinoinnissa ei juurikaan tukeuduta olettamiin. Emme perusta mitään mututuntumaan, vaan mittaamme kaikkea tekemistä. Jos haluat liitää hattaramittareilla, meille tulee vaikeuksia ennen pitkää. Mittaamme kaikkea ja perustamme osaamisemme omaan tekemiseen, joka on monessa projektissa testattu. Olemme 100 % läpinäkyviä ja rehellisiä kaikessa tekemisessämme. Sinun strategiasi, verkkomarkkinointisi ja verkkosivusi joutuvat tarkasteluun kuten myös meidän työmme. Rehellisyys numeroissa on tärkeää. Ilman mittaamista et voi onnistua.

 

6. Et usko, että verkkomarkkinointi toimii sinulle

Kaikkien asiakkaat eivät ole verkossa. Kuitenkin suomalaisista työikäisistä 100 % on. Näin ollen myös sinun asiakkaasi hakevat tietoa verkossa. Jotta voit saada verkosta tuloksia kaikkien projektissa toimivien on oltava mukana. Uskosta tulee joskus meitä kaikkia sokaiseva.  

 

7. Haluat pitää myynnin ja markkinoinnin erossa toisistaan

Inbound-markkinointi tähtää myynnin kasvuun. Siksi markkinoinnin tavoitteet johdetaan myynnin tavoitteista. Mikäli markkinoinnin ja myynnin yhteistyö ei toimi, päädymme toimittamaan myynnille liidejä, joita myynti ei kontaktoi, eikä kasvua synny. Näin ollen on parempi, että saamme yhdessä ensin johdon, myynnin ja markkinoinnin samaan tiimiin, jonka jälkeen voimme aloittaa liidien tuotannon ja kasvun tukemisen.




Vieläkö haluat keskustella kanssamme?

Me juttelemme mielellämme kanssasi! Varaa aika Kirsiltä tai Janilta niin jutellaan kasvusta, markkinoinnin automaatiosta ja inbound-markkinoinnista.

 

Varaa aika puhelinkeskustelulle 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.