<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot ja Vainu integraatio

2410.2019

Integraatiot

Kuuntele blogi

HubSpot ja Vainu integraatio
2:30

Jos mietit, miten pystyisit tekemään dataohjatumpaa myyntiä ja markkinointia, Vainun ja HubSpotin välinen integraatio on vastaus kysymykseesi. HubSpotin ja Vainun välinen integraatio mahdollistaa useita käyttötapauksia myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Listasimme alle tärkeimmät käyttötapaukset.

1. HubSpotin CRM:n yritystietojen rikastaminen

Kytkemällä Vainun HubSpotiin saat vietyä sinulle kiinnostavia yrityksiä ja tietoja HubSpotin CRM:ään. Vainusta pystyt sekä luomaan kiinnostavia kohderyhmiä useiden suodattimien avulla että lisäämään Vainun kohderyhmät helposti HubSpotiin. Saat myös lisättyä yrityskorttien property-kenttiin Vainussa olevia perustietoja, kuten yrityksen liikevaihdon, domainin ja osoitteen. Lisäksi saat lisättyä yrityksen property-kenttään linkin Vainuun, jonka kautta saat helposti pääsyn Vainun yrityskorttiin, josta löydät kaiken Vainusta saatavilla olevan tiedon kyseisestä yrityksestä.

2. Vainun signaalit automaattisesti HubSpotiin

Vainusta saat myös signaaleja sinulle kiinnostavista yrityksistä. Signaalit voivat liittyä yrityksen muuttoon, uuteen päättäjään tai teknologiaan. Jos haluat tiedon näistä signaaleista HubSpotiin, se on mahdollista! Voit Vainun integraatiossa määritellä asetuksia niin, että tietyt signaalit laukaisevat HubSpotissa diilin myynnin pipelineen. Tätä kautta pystyt työstämään Vainusta tulevia signaaleja saman tien myynnin pipelinessa.

3. Liidien pisteytys ja markkinoinnin automatisointi

Jos sinulla on tarkasti määritelty ihanneasiakasprofiili ja liidien pisteytys, Vainun tuottama data mahdollistaa liidien tehokkaamman priorisoinnin, kun sinulla on tarkempi tieto esimerkiksi yrityksen liikevaihdosta. Tällöin Vainun kautta saatu data mahdollistaa markkinoinnin automaation tehokkaamman toteutuksen, kun liidien pisteytys on kunnossa.

 

New Call-to-action

4. Laadukkaiden kohderyhmien luonti mainontaa varten

Vainun tarkkojen suodattimien avulla pystyt luomaan tiukasti rajattuja kohderyhmiä. Tämä mahdollistaa kohdennettujen mainoskampanjoiden teon HubSpotin Ads-työkalun avulla. Erityisesti LinkedIn-mainoskampanjoiden kohdentaminen luo mielenkiintoisia mahdollisuuksia, kun pystyt tekemään kohdennettuja kampanjoita yritys- ja päättäjäkohtaisesti.

Jos haluat kuulla tarkemmat vinkit siitä, miten HubSpot ja Vainu voisivat yhdessä tehostaa myyntiä ja markkinointia, varaa alla olevasta kalenterista aika!

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä markkinoinnista, myynnistä ja asiakaspalvelusta.