<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miksi HubSpot-integraatio jatkuvana palveluna on paras tapa?

0611.2019

Integraatiot

Kuuntele blogi

Miksi HubSpot-integraatio jatkuvana palveluna on paras tapa?
3:42

Tiedonhallinnan johtaminen ja integraatioarkkitehtuurin tärkeys on korostunut yritysten integraatiotarpeiden merkittävän kasvun johdosta. Integraatioissa ei puhuta enää pelkästään kahden järjestelmän yhteenliittämisestä, vaan monen järjestelmän integroimisesta toisiinsa ja yhteen master data -paikkaan.

Monella yrityksellä on useita kymmeniä järjestelmiä käytössä, ja osa näistä järjestelmistä on integroitu jollain tavalla toisiinsa. Mikäli integraatioita ei ole toteutettu liikkuu tieto Excelissä, mikä kuormittaa henkilökuntaa tehottomien sisäisten prosessien kautta. Eri järjestelmissä olevan tietomäärän hyödyntämisestä ja kokonaisuuden hallinnasta tulee silloin iso haaste.

Integraatiot mahdollistavat uuden liiketoiminnan, kitkattoman myynnin ja markkinoinnin sekä tehostavat merkittävästi sisäisiä prosesseja. Markkinoinnissa Excel-taulukot jäävät historiaan ja myynnissä manuaaliset työvaiheet poistuvat. Datan nopea liikkuminen järjestelmien välillä on liiketoiminnan keskiössä ja välttämätöntä.

Kun sinulla on useita järjestelmiä ja haluat, että nämä keskustelevat keskenään, perinteiset point-to-point-ratkaisut ja yhtenä projektina tehdyt integraatiot eivät pysty takaamaan integraatiokokonaisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Pahimmassa tapauksessa yhden järjestelmän alasmeno saattaa rikkoa tietojen siirtymisen kaikkien järjestelmien välillä. Liiketoiminta kärsii eikä asiakkaita pystytä palvelemaan tehokkaasti.

Integrations as a Services - IaaS eli integraatiot jatkuvana palvelumallina vastaavat liiketoiminnan jatkuvan kehittämisen tarpeisiin. Ne takaavat 24/7 toimivuuden huolehtimalla mahdollisista järjestelmiin ja API-päivityksiin liittyvistä töistä. Lisäksi kun liiketoimintaa ja integraatioita halutaan kehittää, palvelumalli mahdollistaa kehitystöiden ketterän toteutuksen nopeasti, ilman turhia kustannuksia.

 

New Call-to-action

 

Miksi integraatio kannattaa hankkia jatkuvalla palvelumallilla?

Kun ostaa integraation palveluna, voi nukkua yönsä huoletta. Jatkuva palvelumalli takaa integraation jatkuvan toiminnan. Kuukausittainen työ sisältää integraatioiden ylläpidon ja tuen. Jos ja kun järjestelmissä tapahtuu päivityksiä ja/tai bugeja, sinun ei tarvitse tehdä tukipyyntöä ja kysyä tarjousta, vaan kumppani hoitaa työt niin, että liiketoiminta ei vaarannu.

Tarjoamme sinulle juuri oikeat integraatioratkaisut. On olemassa monia integraatioita, jotka toimivat HubSpot-ohjelmiston kanssa. Osa on rakennettu ja tuettu HubSpot -sovelluksella ja osa ulkoisesti. Lue tästä lisää integraatioista.

Keskeisiä hyötyjä IaaS-mallista

  • Johdonmukainen arkkitehtuuri, joka luodaan yhdistämällä sovelluksia ja resursseja sekä pilvessä että paikan päällä yhdessä käyttöliittymässä.
  • Edullisemmat investoinnit – ei tarvitse hankkia omia palvelimia ja resursoida henkilöitä ylläpitoon.
  • Yrityksen ei tarvitse huolehtia ohjelmisto- tai tietokonepäivityksistä, sillä kaikki on hoidettu puolestasi.
  • Saatte keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten – yrityksenne saa keskittyä liiketoimintaan ja IT-osastonne saa keskittyä strategisesti tärkeämpiin projekteihin kuin päivittäiseen ylläpitoon.
  • Selkeä hinta per kuukausi – tiedät, mistä maksat ja kuinka paljon.
  • Palvelut skaalautuvat helposti tarpeesi mukaan.
  • Mahdollisuus globaaliin 24/7/365 tukeen ja monitorointiin.

Onko sinulla tarvetta integroida HubSpot olemassa oleviin järjestelmiin?

Varaa meiltä sopiva aika, niin ratkaistaan integraatiohaasteesi ja rakennetaan dataohjattu liiketoimintamalli yrityksesi myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.