<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hubspot Impact Awardsien voitto Innovations Integration -kategoriassa

1508.2018

HubSpotInbound-markkinointi

Kuuntele blogi

Hubspot Impact Awardsien voitto Innovations Integration -kategoriassa
3:17

Näin on puolet vuodesta 2018 jo eletty ja syksyä kohti ollaan siirtymässä nopeaa tahtia. Q2 saatiin päätökseen voittoisasti; Sales Communications nappasi HubSpotin Impact Awardseissa EMEA-alueen Integrations Innovation -palkinnon! Tämä on ensimmäinen kategoriassaan Sales Communicationsille ja on mahtavaa saada palkinto myös integraatio-kategoriassa. Muutkin kuin pelkästään asiakkaamme, näkevät kuinka hyvää työtä teemme myös integraatioiden parissa.

“HubSpot is proud to call Sales Communications a partner. They have been recognized for their innovative and strategic inbound approach to help their clients grow better.”

David McNeil, VP Global Partner Program and Strategy at HubSpot, Inc.

 

Impact Awards Integrations Innovation -palkinto tuli keissistä, jossa autoimme asiakasta tehostamaan ja nopeuttamaan heidän myyntitiimin työskentelyä. Svea Ekonomi oli käyttänyt HubSpotin CRM:ää jo muutaman vuoden, kunnes he huomasivat, että yritystietokannan yhdistäminen HubSpotiin auttaisi myyntitiimiä työskentelemään helpommin, tehokkaammin ja nopeammin. Muutaman keskustelun, sekä pienen testauksen jälkeen olimme jo työstämässä Svea Ekonomin HubSpot integraatiota.

Integraatio onnistui todella hyvin ja asiakas oli tyytyväinen! Alla olevalla videolla kerromme lyhyesti HubSpot CRM integraatiosta lisää.

 

 

 

 

Aiemmista Impact Awards -voitoista voit lukea alta:

  1. Sales Communcationsista toistamiseen palkittu Hubspot-kumppani
  2. Sales Communications EMEA-alueen vuoden 2016 HubSpot-toimisto

 

HubSpot Impact Awards, Joni Laukkonen 

Miksi HubSpot Impact Awards -palkinnot ovat meille tärkeitä?

Tämä Impact Awards -palkinto on jo neljäs meille. Vaikka palkintoja on jo kertynyt muutama, on niiden saaminen meille kuitenkin todella tärkeää; ei itse voiton vuoksi, vaan pikemminkin sen, että tiedämme tekevämme oikeita asioita ja tuottavan asiakkaillemme lisäarvoa eri tavoin. Palkintojen saaminen motivoi ja auttaa meitä tekemään tiiminä töitä tehokkaasti;  palkinnon saaminen on kollektiivinen kokemus olemme kaikki sen ansainneet.

 

New Call-to-action

 

HubSpot on palkittu maailman parhaana markkinoinnin automaatiojärjestelmänä. Meille Sales Communicationsilla on tärkeää, että käytössämme ovat parhaat järjestelmät ja teknologiat, kun autamme asiakkaita kiihdyttämään heidän kasvuaan. Se, että autamme asiakkaitamme ja saamme tunnustusta siitä, tekee työstämme piirun verran siistimpää.

 

HubSpot Impact Awards, Jani Aaltonen

 

Haluan muistuttaa näin inbound-strategina, kuinka tärkeää on myös huolehtia, että yrityksesi verkkosivuilta löytyy todisteita siitä hyvästä työstä, jota yrityksesi tekee. Kaikki liiketoiminta perustuu luottamukseen. Jos asiakas ei luota, hän ei osta. Tämän vuoksi on tärkeää, että verkkosivuilta löytyy case-esimerkkejä ja referenssejä. Jos yrityksesi saa alallaan merkittäviä palkintoja, muista tuoda tämä tieto julkiseksi! Sertifikaatit ja palkinnot ovat hienoja toimiston seinällä, mutta ne eivät valitettavasti sieltä näy prospekteille.

 

Hubspot_ImpactAwards_2018_CategoryLogos_IntegrationsInnovation-01 (1)

 

Mietitkö HubSpotin hankintaa?

Jos olet miettinyt HubSpotin hankintaa, pyydä meiltä demo. Voimme myös auttaa yritystäsi referenssitarinoiden kertomisessa niin video kuin tekstimuodossa. Voit varata demon alla olevasta kalenterista. 

 

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.