<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maailman TOP-13: SalesComm saavutti HubSpotin Advanced Implementation -sertifikaatin

2110.2019

HubSpotIntegraatiot

Kuuntele blogi

Maailman TOP-13: SalesComm saavutti HubSpotin Advanced Implementation -sertifikaatin
3:28

Olemme erittäin innoissamme päästessämme kertomaan teille, että Sales Communications Finland Oy on yksi 13:sta HubSpot-kumppanista maailmassa ja yksi neljästä kumppanista Euroopassa, jotka saavuttivat HubSpotin Advanced Implementation -sertifikaatin.

Mitä tarkoittaa olla HubSpotin sertifioitu Advanced Implementation -kumppani?

Tiivistetysti se merkitsee sitä, että Sales Communications sertifioituna Advanced Implementation -kumppanina hallitsee edistykselliset CRM käyttöönotot sekä Enterprise-tason integraatiot ja migraatiot. Laajaan kokemukseemme kuuluvat monimutkaiset integraatioprojektit, ja olemme menestyksekkäästi toteuttaneet HubSpotin Professional- ja Enterprise-tason käyttöönottoja isoille yrityksille.

HubSpotin Advanced Implementation -sertifikaatti vaatii tiukan prosessin läpäisemistä. Tämä edellyttää sertifikaatteja kuten Sales Software, Sales Hub Enterprise Implementation ja Advanced Implementation. Lisäksi kaikkien hyväksyttyjen kumppanien on huolehdittava vaadittujen sertifikaattien jatkuvasta ylläpitämisestä säilyttääkseen myönnetyn Advanced Implementation -sertifioinnin. 

Tiimimme jäsenet ovat korkeatasoisina ammattilaisina valmiita toimittamaan käyttöönotto-, integraatio- ja migraatio-palveluita HubSpotin upmarket-asiakkaille. Osana sertifiointiprosessia tiimiläiset on testattu ja he ovat joutuneet osoittamaan hallitsevansa vaaditun korkean osaamistason.

 

Advanced Implementation -sertifikaatti


Valitse oikea kumppani HubSpot-projektillesi

HubSpot-asiakkaana olet mahdollisesti ostanut HubSpotin käyttöönottopalveluita tai tehnyt yhteistyötä jonkun HubSpotin 3 800 kumppanin kanssa. Oikean kumppanin valinta monimutkaiseen integraatio-, käyttöönotto- tai migraatio-projektiin on elintärkeää. Sertifikaatit ja palkinnot ovat konkreettinen tapa ymmärtää kumppanin vahvuuksia. Sales Communicationsin kokeneella ja ammattitaitoisella tiimillä on kaikki HubSpot-sertifikaatit.  Lisäksi integraatiopalvelumme mahdollistavat ajantasaisen integraation 99.9%:n toimintavarmuudella HubSpot-alustalle. Löydät lisätiedot integraatiopalveluistamme täältä.

 

SalesComm-certifications

 

Mikä on Sales Communications Finland Oy?

Sales Communications Finland Oy on Suomen johtava HubSpot-konsulttiyritys. Olemme olleet alalla vuodesta 2013 lähtien ja olemme myös yksi Suomen ensimmäisistä HubSpot-kumppaneista. Olemme Diamond-tason kumppani, mihin yltää vain noin 3 % kaikista HubSpot-kumppaneista maailmassa.

SalesComm-HubSpot-Reviews

Johtava asema on edellyttänyt seuraavien asioiden saavuttamista:

  1. Eniten asiakkaiden suositteluja
  2. Paras asiakastyytyväisyys (Happiest Customers EMEA 2017)
  3. Eniten HubSpot Impact Awards-palkintoja
    1. 2016 Partner of The Year EMEA
    2. 2017 Partner of The Year EMEA
    3. Happiest Customers EMEA 2017
    4. 2x Integrations Award 2018 (Novetos & Svea Ekonomi)
    5. Website Design Award 2018 (www.telko.com)
  4. Net Promoter Score 57 (kesäkuu 2019)
  5. HubSpot Advanced Implementation Certification (syyskuu 2019)

Tuotamme markkinoinnin ja myynnin palveluita HubSpot-alustalle. Autamme HubSpotin käyttöönotossa, koulutuksessa, konsultoinnissa sekä tuessa.

New Call-to-action

Sales Communications Finland Oy on kannattava perheyritys.

Yrityksemme on rakennettu kolmen ydinarvon – Pro, Brave ja Respect – ympärille. Nämä arvot ohjaavat päivittäistä työtämme.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä markkinoinnista, myynnistä ja asiakaspalvelusta.