<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Palvelut mainos- ja viestintätoimistoille

1010.2019

HubSpotIntegraatiot

Kuuntele blogi

Palvelut mainos- ja viestintätoimistoille
2:40

Kun haluat laajentaa markkinointitoimistosi teknologiatarjontaa ja ottaa HubSpotin mukaan tarjontaasi tai projekteihisi, löydät meiltä tarvittavan teknologiaosaamisen ja luotettavan kumppanuuden asiakkaasi digitaalisiin tarpeisiin. Markkinoinnin automatisoiminen, verkkopalveluiden tuottaminen tai asiakasdataohjatun markkinoinninprosessin rakentaminen; ota  markkinoinnin automaatio mukaan toimistosi palveluvalikoimaan. 

Tee Sales Communications:ista toimistosi teknologiaosasto. Silloin voitte markkinointi- tai viestintätoimistona keskittyä omaan osaamiseenne, kun SalesComm hoitaa kaiken teknologian integraatioista käyttöönottoon ja kehitykseen.  HubSpot on avoin alusta ja integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat suuret. Integraatioiden merkitys ja hyöty niin teknologia- kuin palvelupuolella on merkittävässä kasvussa. Ja kun kaikki eivät voi osata kaikkea, on kumppanuus hyvä ratkaisu. Voimme yhdessä auttaa asiakkaitamme kasvamaan paremmiksi. 

 

Salescomm-cooperation

Maailman parasta HubSpot-osaamista

Sales Communications on yksi kolmestatoista HubSpot-partnerista maailmassa, joka on saanut Advanced Implementation sertifikaatin HubSpotilta. Sertifikaatti on tae kyvystä toteuttaa vaikeita teknologisia projekteja yhdessä HubSpotin kanssa. Meidät on valittu kahdesti Euroopan parhaaksi toimistoksi. Sinä voit olla varma, että saat pariksesi Suomen johtavan kumppanin, jonka kanssa palvelet asiakkaitasi paremmin. 

 

hubspot-certified-agency-partner-diamond

 

Toteutamme verkkosivustot HubSpotin CMS-alustalle ja toimimme koko Suomen alueella. Lisää toimistosi palveluita ja ota teknologiapalvelut osaksi asiakkaille tarjottavaa palveluvalikoimaa. Sales Communicationsin kanssa nostat toimistosi digitaaliset palvelut maailmanluokkaan. 

 

Mikä on mahdollista yhdessä? 

Kasvu. Kumppaneina voimme yhdistää voimamme niin, että asiakkaamme saavat parhaat puolet molempien osaamisesta. Toimistosi luova ratkaisu HubSpot-alustalla varmistaa parhaan asiakaskokemuksen.

Kiinnostaako keskustella aiheesta? Varaa aika Jani Aaltosen kalenterista ja keskustellaan lisää kumppanuudesta.  

 

Miten yhdessä saamme enemmän arvoa  asiakkaalle? 

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että käymme läpi kanssasi projektin kokonaisuuden ja teknologiset mahdollisuudet ja sen jälkeen rakennamme yhdessä asiakkaallesi sopivan kokonaisuuden. Sinä ja toimistosi omistatte asiakkaan ja voitte myös tilata meiltä anonyymisti HubSpot-työtä. Sinä vastaat asiakassuhteesta kokonaisvaltaisesti. 

Haluatko keskustella lisää siitä, miten voimme yhdessä auttaa asiakkaitamme kasvamaan paremmiksi? Varaa alla olevasta kalenterista aika niin jatketaan keskusteluja!

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä markkinoinnista, myynnistä ja asiakaspalvelusta.