<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mitä on HubSpot Akatemia?

1809.2020

Markkinoinnin automaatioMarkkinointiMyyntiHubSpotHubSpot Akatemia

Kuuntele blogi

Mitä on HubSpot Akatemia?
6:27

Vuonna 2020 HubSpot on käytössä yli 86,000 yrityksessä ja markkinointi-, myynti- sekä asiakaspalvelutyökalut ovat tulleet kiinteäksi osaksi yritysten asiakkuusprosessien automatisointia ja hallintaa. Yksistään Suomessa yli 5000 ihmistä hyödyntää HubSpot-teknologiaa päivittäin. Tutkimuksemme mukaan perusyritys käyttää vain noin kolmasosaa HubSpotin tarjoamista ominaisuuksista. Nykyisestä investoinnista on saatavissa enemmän irti omaa osaamista kartuttamalla. Sales Communicationsin HubSpot Akatemia auttaa kasvattamaan yrityksesi teknologiaosaamista asiantuntijoidemme opastuksella. 

Akatemian synty

Teimme paljon töitä vuosien varrella ja täydensimme HubSpot-osaamistamme sekä omassa että asiakkaidemme markkinoinnissa. Vuonna 2016 ja 2017 onnistuimme oman osaamisen kehittämisessä niin hyvin, että HubSpot valitsi Sales Communicationsin Euroopan parhaaksi HubSpot-kumppaniksi. Lisäksi 2017 asiakkaamme valittiin Euroopan tyytyväisimmiksi asiakkaiksi. Tämän osaamisen ja tunnustuksen saattelemana halusimme avata Suomeen oman suomenkielisen HubSpot Akatemian tukemaan yritysten inhouse-tiimien osaamisen kehittämistä.

Aloimme rakentamaan HubSpot Akatemiaa loppuvuonna 2018. Ensin avasimme www.hubspottuki.fi -sivuston, jonka kautta jokainen HubSpot-käyttäjä saa ilmaista tukea HubSpotin käyttöön paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelun vastaanotto oli todella hyvä ja käyttäjien palaute on ollut erittäin kiitollista. Tämän jälkeen aloimme rakentaa HubSpot Akatemia koulutuskokonaisuutta.

www.salescommunications.fihubfsSalescomm - KuvapankkiHenkilöstökuvat16x91920x1080 - Blogs, webpages etcMatias-Elina-Toimisto-DY4A9166_1920x1080-1

HubSpot Akatemian edut

Rakensimme Akatemian palvelemaan suomalaisen HubSpot-asiakkaan inhouse-tiimin osaamisen kasvattamista. Koulutusohjelmaa rakentaessa haastattelimme asiakkaitamme ja hyödynsimme työpajoja. Tavoitteena oli rakentaa kokonaisuus, joka vastaisi erilaisten ja kokoisten asiakkaiden koulutustarpeeseen. Akatemia koostuu työpajavalmennuksista, digitaalisesta oppimisympäristöstä sekä konsultatiivisista sessioista.

Edut pähkinän kuoressa

  1. Osaamisen kasvattaminen yrityksen tarpeiden mukaisesti itselle sopivassa aikataulussa
  2. Asiantuntevat valmentajat käytössäsi
  3. Oppimista syventävät työpajavalmennukset
  4. Henkilökohtaiset sparraus-sessiot
  5. Digitaalinen oppimisympäristö ja oppimismateriaalit omatoimiseen opiskeluun
  6. Ilmainen HubSpot-tuki ongelmatilanteisiin
  7. Facebook-ryhmä verkostoitumiseen ja vertaistukeen
  8. Sales Communicationsin webinaarit osaamisen syventämiseen
  9. HubSpot User Group -tilaisuudet, joissa kuulet uusimmat HubSpot-ominaisuudet
  10. Palvelun rajaton käyttö lisenssin laajuuden puitteissa

Akatemian jäsenet saavat mahdollisuuden suorittaa omaan tahtiin yhdessä muiden opiskelijoiden ja ammattitaitoisen Akatemia-tiimin kanssa kaikki HubSpot-sertifikaatit. Sertifikaattien avulla voit todentaa omaa osaamista ja maailman paras HubSpot-osaaminen saadaan osaksi yrityksen omaa tekemistä. HubSpot-osaamisen kasvattamisesta hyötyy koko organisaatio.

HubSpot Akatemian valmentajat ovat hankkineet sertifioidun osaamisen sadoissa asiakasprojekteissa, ja he ovat kaikki osa Suomen johtavaa HubSpot-konsultointitaloa Sales Communications Finland Oy:tä.
Valmentajiemme vetämät työpajat on rakennettu siten, että jokainen osallistuja pääsee kehittämään omaa osaamistaan oman yrityksen tarpeiden mukaisesti. Osallistujan kehittyneet taidot kasvattavat portaalin hyödyntämistä yrityksen liiketoiminnassa ja mahdollistavat kasvun.

Online-opiskelu on rakennettu tukemaan oppimista omaan tahtiin. Lisäksi jokainen jäsen on oikeutettu ilmaiseen HubSpot-tukeen, saa pääsyn Facebook-ryhmään, jossa tapaa muita suomalaisia HubSpot-käyttäjiä sekä Sales Communicationsin järjestämiin webinaareihin ja HubSpot User Group-käyttäjäryhmän tilaisuuksiin. Jäsenyys on 12 kuukauden mittainen ja jäsenyyttä on kolmea eri tasoa. Palvelua voi käyttää rajattomasti oman lisenssin mukaisesti.  Tavoitteemme on nostaa suomalaisten HubSpot-osaamista ja pitää kaikki mukana kehityksessä.

HubSpotin kehitysvauhti kiihtyy ja uusia ominaisuuksia, integraatioita sekä palveluita syntyy lisää koko ajan enemmän. Meidän tavoitteemme on tukea teknologian kehityksessä ja ylläpitää Akatemian jäsenten osaamista tuoden uusia koulutuskokonaisuuksia Akatemiaan sitä mukaa, kun HubSpot julkaisee uusia ominaisuuksia alustaansa.

HubSpot on ekosysteemi ja alusta, johon on mahdollista rakentaa lähes mitä tahansa toiminnallisuutta. Näillä toiminnallisuuksilla tuetaan kasvun tavoitteisiin pääsemistä ja asiakkaiden helppoa asiointia yrityksesi kanssa verkossa. Akatemian jäsenet saavat osaamisen, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua vauhtipyörän (Flywheel) mukaisesti.

 

Sinusta seuraava HubSpot osaaja? – Liity mukaan HubSpot Akatemiaan

Tutustu uuteen HubSpot koulutus- ja tukipalveluun

 

Jäikö HubSpotin käyttöönotto kesken?

Kun HubSpot otettiin käyttöön yrityksessäsi, palveliko käyttöönottoprosessi yrityksesi tavoitteita? Usein tilanne on se, että HubSpot otetaan käyttöön projektina ja projektin päätyttyä jää yrityksen omalle vastuulle kehittää portaalia kaiken muun työn ohessa. Ei ole yksinkertaisesti aikaa keskittyä markkinointiteknologian opetteluun ja käyttöön. Alustan useat työkalut ja toiminnallisuudet ja niiden mahdollistama kasvu ovat jääneet hyödyntämättä. HubSpot Akatemian valmennuksella kasvatat osaamista, otat käyttöön kaikki hyödylliset työkalut ja saavutat yrityksesi asettamat tavoitteet. 

Yrityksissä tapahtuu myös henkilövaihdoksia - tulee uusia työntekijöitä tai joku vaihtaa työpaikkaa. Lisäksi markkinointiteknologioiden kehitysvauhti on todella nopeaa ja osaamisen ylläpito tulisi olla jatkuvaa. Akatemian jäsenenä varmistat osaamisen kehittymisen sekä varmistat osaamisen pysymisen talossa, vaikka avainhenkilöt vaihtuisivatkin. 

Oma taitotaso ja markkina-arvo työntekjiänä kannattaa pitää ajantasalla uusien teknologioiden suhteen. On myös tärkeää huolehtia, että teknologian mahdollistama kasvu hyödynnetään täysin. 

HubSpot Akatemia auttaa, jotta sinä saat täyden hyödyn ja parempia tuloksia HubSpot portaalistasi.

 

 

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Akatemia voi kartuttaa sinun HubSpot-osaamista?

Varaa aika kalenteristamme jatkokeskustelulle! 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.