HubSpot - uudelleenkäynnistyksen vaiheet

Tässä artikkelissa kuvaamme kaikki vaiheet, jotka kuuluvat HubSpotin tehokkaaseen uudelleenkäynnistykseen tilanteessa, jossa olemassa oleva portaali pitää saada toimimaan tehokkaasti.

HubSpotin uudelleenkäynnistykseen kuuluu 2 tärkeää vaihetta. 

  1. Strateginen projektin aloitus (Strategic kick-off Call) 
  2. 1 x HubSpot-työpaja

Strateginen projektin aloitus (Strategic kick-off Call) 

Projekti alkaa tehokkaasti projektin käynnistystapaamisella. Strateginen projektin aloitus on kuvattuna tarkemmin tässä artikkelissa. 

Työpajan kesto 1,5 tuntia

1 x HubSpot-työpaja

HubSpot-uudelleenkäynnistykseen kuuluu yksi työpaja. Työpajassa käymme läpi portaalin tilanteen ja annamme suositukset toimenpiteistä, joita lähteä kehittämään. 

Työpaja 1: Kasvun mahdollisuudet HubSpotin avulla

Työpaja keskittyy käyttöönoton tekniseen puoleen. Käymme yhdessä läpi, kuinka HubSpot saadaan vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Käymme läpi

  • HubSpot-portaalinne tilan ja tarkistamme, että portaalissa on kaikki tarpeelliset asiat otettu huomioon ja rakennettu oikein
  • Startegisen ison kuvan ja tiekartan luonnin
  • liiketoiminnalliset tavoitteenne ja annamme toimenpidesuositukset jatkotoimenpiteistä 
  • jatkotoimenpiteet ja sen, mitä portaalissa tulee tehdä tavoitteiden saavuttamiseksi
  • kirjallisen loppuraportin
Työpajan kesto 2 tuntia


Työpajan jälkeen suosittelemme tavoitteesta riippuen 1-3 tehtäväjonoa kannattaa ottaa käyttöön, jotta asetetut tavoitteet saavutetaan.

Saanko tukea erilaisten HubSpot-tehtävien tekemiseen uudelleenkäynnistyksen jälkeen? 

Kyllä saat. Suosittelemme HubSpot-kumppanipalveluamme uudelleenkäynnistyksen aikana ja sen jälkeen erilaisten HubSpot-tehtävien tekemiseen. HubSpot-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa HubSpotiin liittyvissä kysymyksissä rajattomasti.

 

HubSpot - uudelleenkäynnistys 1799 € + alv

Selkeä hinta. Ei muita kuluja.

 

👋 HubSpot uudelleenkäynnistys on rakenteeltaan sama riippumatta siitä, millainen HubSpot-lisenssi yritykselläsi on tai kuinka monta Hubia yritykselläsi on käytössä. Erilaisilla kokoonpanoilla on erilaiset painotukset. Painotuksista sovimme kanssasi etukäteen projektin aloituksen yhteydessä.