<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uusi DMaaS-palvelumalli disruptoi markkinointipalvelujen ostamisen

0103.2018

Inbound-markkinointiIntegraatiot

Kuuntele blogi

Uusi DMaaS-palvelumalli disruptoi markkinointipalvelujen ostamisen
2:30

 “Markkinointi on yritykselle mahdollisuus ja voimavara, johon voidaan investoida ja jolle voidaan laskea tuotto”, toteaa Sales Communicationsin toimitusjohtaja Jani Aaltonen. Aaltosen luotsaama Sales Communications lanseeraa uuden hinnoittelumallin markkinointipalveluille, joka tekee markkinoinnista DMaaS- eli Digital Marketing as a Service -palvelun.

Suomesta on puuttunut toimisto, joka sitoutuu aidosti asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja myynnin tuloksen parantamiseen.

Digitaalinen markkinointi ja mainonta kasvavat jatkuvasti, ja yhä useammin markkinointibudjetit sijoitetaan digitaalisiin kanaviin. Digitaalisten markkinointipalveluiden ostamisen haasteena on kuitenkin se, että niitä myydään tuotantovetoisesti, siitä huolimatta että itse digitaalinen markkinointi on pikemminkin ketterää kehittämistä.

“Suomesta on puuttunut toimisto, joka sitoutuu aidosti asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja myynnin tuloksen parantamiseen. Sales Communications tuo ensimmäisenä mahdollisuuden ostaa palveluita kasvujohteisesti ja kuukausihinnoittelulla, Aaltonen kertoo toimiston uudesta strategiasta.

 

Elina-Jani-Kirsi-Joni1-329845-edited

 

Uudessa DMaaS-hinnoittelumallissa yritys maksaa kuukausimaksun, joka sisältää kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut strategioinnista aina tekniseen tukeen ja toteutukseen asti. Sales Communications sitoutuu yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamiseen, ja asiakas maksaa komission liikevaihdostaan, kun tavoitteet saavutetaan.

“Tämä motivoi niin toimiston kuin asiakkaan yhteisen päämäärän äärelle, ja tuotannon yksityiskohdista ei tarvitse keskustella erikseen jokaisen stepin kohdalla”, Jani Aaltonen kertoo uudesta hinnoittelumallista.

“Digitaalinen markkinointi on mitattavaa ja sen tuoma vaikutus voidaan laskea suoraan liikevaihdossa. Me sitoudumme aidosti yrityksen kasvuun niin kotimaassa kuin kansainvälisesti”, Aaltonen toteaa.

Sales Communications on premium inbound-toimisto, joka on keskittynyt B2B-yritysten kasvun vauhdittamiseen. Toimisto on markkinoinnin automaatiojärjestelmä HubSpotin timanttitason kumppani, ja valittu kaksi kertaa (2016, 2017) EMEA-alueen vuoden parhaaksi HubSpot-toimistoksi. Vuonna 2017 Sales Communications palkittiin myös Euroopan tyytyväisimmistä HubSpot-asiakkaista.

 

Selvitä miten DMaaS-palvelu voi tukea yrityksesi kasvutavoitteita

 

Ohessa palvelun esittely Facebook-Livessä

Ohessa DMaaS-palvelun esittely presentaationa

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.