<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miksi tehdä kasvumarkkinointia kumppanin kanssa?

0801.2020

Strategiakasvumarkkinointi

Kuuntele blogi

Miksi tehdä kasvumarkkinointia kumppanin kanssa?
2:31

Kasvumarkkinoinnin asiantuntijat osaavat tehdä oikeita toimenpiteitä oikeaan aikaan ja hyödyntää erilaisia kanavia ja alustoja, jotta yritys pääsee asetettuihin tavoitteisiin. Kumppanin valinnassa kannattaa olla tarkkana ja pyytää esimerkkejä kasvutarinoista, joissa kumppani on ollut avainroolissa.

Kannattaa myös ostajapersoonan tapaan rakentaa ihannekumppanipersoona, jonka avulla pystyt kartoittamaan kaikki yrityksellesi tärkeät ominaisuudet kumppanin suhteen. Kumppanin kartoitusvaiheessa sinun on helpompi tunnistaa vaaditut ominaisuudet.

www.salescommunications.fihubfs2019-websitepeopleteam1080pxsc-tiimi-1080pxC10A5443-4

Miksi kannattaa työskennellä kumppanin kanssa?

Kasvustrategian luominen on kaiken tekemisen pohjana – ilman strategiaa ollaan tyhjän päällä. Strategian luominen onnistuukin suurimmalta osalta yrityksiä, mutta joskus haasteeksi saattaa muodostua kokonaiskuvan hahmottaminen ja dokumentointi.

Strategia saattaakin olla kristallinkirkkaana päässä mutta miten jalkauttaa se käytäntöön ilman selkeää dokumentointia? Osaavan kumppanin apu voi tällöin olla paikallaan. Kumppani auttaa rakentamaan kestävän strategian, joka ohjaa päivittäistä tekemistä.

Kumppanilla on resursseja hoitaa kaikki kasvumarkkinoinnin osa-alueet tehokkaasti ja tuloksekkaasti tavoitteena myynnin kasvattaminen. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaan ja suurien linjojen vetämiseen sen sijaan, että olisit jatkuvasti analysoimassa tuloksia ja optimoimassa markkinoinnin toimenpiteitä. Kumppani voi hoitaa tämän puolestasi.

Yleensä kumppanilla on myös ymmärrys uusista trendeistä, ja siitä mitä kannattaa tehdä saadakseen hyviä markkinoinnin ja myynnin tuloksia.

Katso webinaari Kasvumarkkinoinnilla nopeat tulokset ja tutustu palveluihimme.

Mistä tunnistaa hyvän kumppani?

Hyvän kumppanin kriteereinä voidaan pitää itseohjautuvuutta ja datalähtöisyyttä. Ideat ja kehitysehdotukset eivät lopu kesken ja niitä jatkojalostetaan kerätyn datan perusteella. Lisäksi kumppani toimii ketterästi ja strategisesti.

Hyvän kumppanin tunnusmerkkejä ovat mm.

  • Strateginen osaaminen 
  • Näytöt 
  • NPS yli 60 
  • Sertifioitu "Hands-on-osaaminen kaikilla kasvumarkkinoinnin osa-alueilla
  • Sertifioitu Teknologiaosaaminen
  • “Growth Hacking” -metodit käytössä 

Kumppanilla on kyky tehdä juuri sinun yrityksesi kasvuun vaadittavat toimenpiteet, oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Varaa yhteinen aika asiantuntijamme kanssa alla olevasta kalenterista ja tee meistä yrityksesi digitaalisen kasvun kumppani.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.