<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinoinnin mittaaminen palveluna

2112.2017

Markkinointi

Kuuntele blogi

Markkinoinnin mittaaminen palveluna
1:40

Markkinoinnilla usein mittaaminen ja hyödyn todentaminen liiketoimintaan ja myyntiin on hankalaa. Tieto on sekaisin eri paikoissa ja raporttien tuottaminen on hankalaa, aikaa vievää ja aina ei myöskään tietoa saada silloin kun tarvitaan.

Numerot ovat tiedon perusta ja tiedolla tehdään päätöksiä. Yrityksesi kasvun kannalta on oleellista mitata huomiota, liidejä, kauppoja, asiakastyytyväisyyttä ja kaikkea sitä mikä on liiketoimintasi kannalta oleellista. Oikea tieto ohjaa tekemään oikeita päätöksiä. Siksi on tärkeää, että sinullakin on kaikki liiketoiminnan kasvun kannalta oleelliset mittarit reaaliaikaisesti matkapuhelimessasi.

Kauttamme saat reaaliaikaisen raportoinnin, huomautukset, mobiiliapplikaation sekä valmiit raportit joilla seurata liiketoimintasi kehitystä. Markkinoinnin mittaaminen on nyt saavasissa palveluna. 

Data on 2020-luvun kasvun uusi musta. Tuotamme näkemyksiä liiketoimintaasi palveluna. Prosessi toimii siten, että käymme ensin kanssasi läpi liiketoimintasi kasvun kannalta oleelliset mittarit ja sen jälkeen toimitamme ne sinulle. Lisäksi pidämme raportointia yllä ja toimitamme sinulle uusia raportteja aina niin halutessasi.

Tiedon merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton, ja siksi tarjoamme sinulle kattavan palvelun, joka keskittyy datan hyödyntämiseen kasvun tavoittelussa. Yhdessä käymme läpi juuri sinun liiketoimintasi kannalta tärkeimmät mittarit. Näin saat kriittistä tietoa liiketoimintasi kehityksestä ja voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Helppoa. Vaivatonta ja reaaliaikaista. Markkinoinnin mittaaminen palveluna.

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.