<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound 2015 tapahtuma Bostonissa

0509.2015

HubSpotInbound-markkinointi

Kuuntele blogi

Inbound 2015 tapahtuma Bostonissa
1:57

Sales Communications partnerit Jani Aaltonen ja Tomi Yrjölä ovat Bostonissa syyskuun 8.-11. päivä. Silloin järjestetetään maailman suurimmat inbound-markkinoinnin messut ja raportoimme paikan päältä tapahtumia ja kerromme mitä inbound markkinoinnin maailmassa tapahtuu.

Saat uusimmat kuulumiset seuraamalla tätä blogia. Inbound 2015 tapahtumassa on 6 suurta keynote puheenvuoroa mm. Seth Godin, Chelsea Clinton ja tietysti keskiviikkona 9.9.2015 HubSpotin perustajat Brian Halligan ja Dharmesh Shah. HubSpot tulee uudistumaan varmasti ja keynotessa kuulemme mitä uudistuksia on tulossa. Viime vuonna julkaistiin CRM, josta nyt on tullut erittäin tehokas myynnin ja markkinoinnin työkalu. Odotamme innolla, mitä uutuuksia tänä vuonna on tulossa. Sales Communications pitää tilaisuudessa esityksen aiheesta: THE 365 DAY GROWTH PLAN: FROM OUTBOUND AGENCY TO 3X REVENUE GROWTH IN ONE YEAR - A Company Story. Paikalle esitykseemme on tulossa yli 300 markkinointitoimistoa ympäri maailmaa. Odotamme tilaisuutta innolla ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme kutsuttuna tunnin ajan kertoa oman ja asiakkaidemme tarinan HubSpot partnerina. 

Paikalla on yli 10 000 inbound-markkinoijaa maailmasta. Olimme tapahtumassa viime vuonna. Tässä muistoja viime vuodesta. Tänä vuonna paikalle saapuu enemmän markkinoinnin ammattilaisia kuin koskaan. 

inbound-men-600-300

Kuvassa Jani Aaltonen, platinum partnerit espanjasta Increntasta, HubSpotin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Brian Halligan sekä Tomi Yrjölä Sales Communication Oy:stä. 

Viime vuonna paikalla oli esiintymässä mm. Guy Kawasaki 

 Sekä Simon Sinek 

 Tänä vuonna paikalle saapuu mm. yksi maailman parhaista puhujista ja markkinoinnin evengelistoista Seth Godin. Seth oli paikalla 2013 ja tämä puhe on yksi markkinointimaailman merkittävimmistä. 

 Varaa Aika HubSpot-demoon

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.