<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyt se on virallista! ❤️ Sales Communicationsin asiakkaat ovat todella tyytyväisiä!

0306.2019

HubSpotCase

Kuuntele blogi

Nyt se on virallista! ❤️ Sales Communicationsin asiakkaat ovat todella tyytyväisiä!
6:08

Sales Communications on Suomen johtava HubSpot-konsulttitalo. Tarjoamme asiakkaillemme HubSpot-konsultointia ja teknisiä palveluita auttaen heitä kasvamaan ja menestymään. Palveluihimme kuuluvat HubSpotin käyttöönotot, verkkosivusuunnittelu ja -kehitys, HubSpot-integraatiot ja projektijohtamiseen liittyvät palvelut. Olemme aina uskoneet asiakaskokemuksen merkitykseen ja asiakastyytyväisyyteen; nämä asiat ovat avain menestykseen – ei pelkästään meidän, vaan myös asiakkaidemme kohdalla. 

Olemme aina olleet kiinnostuneita kuulemaan, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat meihin. Tämän vuoksi pyydämme asiakkaitamme täyttämään säännöllisesti HubSpotin kautta NPS-kyselyn. Tulokset olivat olleet jo useamman kerran 56 pisteessä, joten tiesimme, että asiakkaamme olivat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun. Koimme kuitenkin, että haluamme saada tarkempaa tietoa asiakkailtamme siitä, mitä teemme oikein. Tärkeintä oli kuitenkin tietää, missä meillä on vielä mahdollisuus parantaa toimintaamme ja palvelujamme.


NPS-kysely

 

Asiakastutkimuksen tekoon valitsimme partneriksemme Kokemuksia.fi-yrityksen, joka toteutti kyselyn meidän nimissämme. Asiakastutkimuksessa käytettiin satunnaisotantaa Sales Communicationsin CRM:ssa olevista asiakkaista. Tutkimus toteutettiin puhelimitse noin 15 minuuttia kestävillä haastatteluilla.

Puhelinhaastattelun aikana kartoitettiin NPS-arvo sekä asiakkaan kokemuksen osa-alueet ja kontaktipisteet koko asiakkuuden vaiheelta/ajalta. Haastateltavilta kysyttiin, missä Sales Communications on erityisesti onnistunut ja missä taas on vielä parantamisen varaa.

Asiakkaan esille nostamia teemoja syvennettiin ja asiakaspolun kontaktipisteet käytiin läpi puolistrukturoidun teemahaastattelun keinoin. Haastatteluiden jälkeen tulokset analysointiin ja tutkimusraportti koottiin yhteen. Koko tutkimuksen ajan haastateltavat pysyivät anonyymeinä.

 

New call-to-action

 

Mitä sitten opimme?

Voimme ylpeinä kertoa, että kyselyyn vastanneet antoivat meille Net Promoter Scoren (NPS) arvon 57 – itse asiassa pisteen korkeamman kuin mitä jatkuvasti toteutettavassa kyselyssämme.

NPS on laajasti käytetty metriikka, joka mittaa sekä asiakaskokemusta että kasvupotentiaalia. NPS on yksinkertainen, yhden kysymyksen työkalu, jota käytetään mittaamaan asiakasuskollisuutta ”Kuinka todennäköisesti suosittelet Sales Communicationsia ystävälle tai kollegalle?”

NPS-kyselyn tulos 57 osoittaa, että tarjoamme loistavaa asiakaskokemusta. Olemme innoissamme – ja samalla nöyriä – saadessamme näin hyvän NPS-luvun. Tuloksista saimme myös tietää, että jopa 51 % asiakkaistamme suosittelisi meitä julkisesti. Tämä on mielettömän upeaa – kiitos kaikille asiakkaillemme!


sales-communications-arvot

Sales Communicationsin arvot: Pro, Brave ja Respect.

Tutkimuksesta opimme myös muitakin asioita. Tässä kolme mielenkiintoista oivallusta tuloksien analysoinnista.


Oivallus #1: Richard Branson oli oikeassa

Kun kysyttiin, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme ja mihin asiakkaamme olivat tyytyväisimpiä, fantastiset, energiset ja innostavat ongelmanratkaisuammattilaiset mainittiin johdonmukaisesti. Olemme erittäin ylpeitä voidessamme kertoa teille, että asiakkaamme kuvasivat meitä mm. seuraavasti: helppo työskennellä, ammattitaitoinen, luotettava, itsenäinen, ketterä, asiantunteva. Lisäksi asiakkaamme kunnioittavat sitä, että me myös oikeasti itse teemme sitä, mitä opetamme.

Lainaus “Asiakkaat eivät tule ensimmäisenä. Työntekijät tulevat ensimmäisenä. Jos pidät huolta työntekijöistäsi, he pitävät huolta asiakkaistasi.”  -Richard Branson.


Oivallus #2:  Koko yritys kannattaa sitouttaa sisällöntuotantoon

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme sekä prospekteillemme laadukasta sisältöä. Jotta voimme tehdä tämän, sitoutamme koko henkilöstön sisällön luomisprosessiin. Olemme iloisia voidessamme sanoa, että ponnistuksemme eivät ole olleet turhia. Tässä on esimerkkiä siitä, mitä asiakkaamme arvostavat eniten; informatiiviset ladattavat materiaalit, mielenkiintoiset ja laadukkaat webinaarit sekä vinkit ja neuvot, jotka ovat hyödyllisiä HubSpot-käyttäjille.


Oivallus #3:  Emme koskaan sano ei projekteille, mutta on tärkeää huolehtia, että toivottuun lopputulokseen päästään sovituilla resursseilla

Jotkut yritykset saattavat levätä laakereillaan saatuaan tällaisen tuloksen asiakaskokemuksen tutkimuksesta. Me emme, sillä tiedämme, että voimme aina oppia lisää asiakkailtamme - ja tehdä parempaa tulosta heille.

Nykypäivän vilkkaassa maailmassa projektijohtamisen taito ja ajanhallinnan osaaminen ovat elintärkeitä. Jokaisen projektin alussa määritellään sekä projektin laajuus että sen tekniset ja liiketoimintavaatimukset. Tunnistamalla yksityiskohtaisesti projektin osat, toimitettavat palvelut tai tarvittavat ominaisuudet pystymme identifioimaan tehtävän työn, jotta toivottu lopputuote voidaan toimittaa ajallaan.

Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä yritysten omistajien ja sidosryhmien kanssa projektisuunnitelman ja käyttöönoton varmistamiseksi. Joskus projektin aikana syntyy uusia liikeideoita ja toimintoja, jotka toteutuessaan vaikuttavat projektin laajuuteen. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä siihen, miten projekteja hallitaan ja että projekteihin kuuluvat työpajat sekä prosessit ovat erittäin hyviä.


New Call-to-action


Aina on kuitenkin parannettavaa. Asiakkaiden palaute on meille tärkeää ja asiakkaiden esittämät parannusehdotukset otetaan huomioon. Tämä tarkoittaa sitä, että löydämme yksinkertaisesti tehokkaampia prosesseja tai taktiikoita halutun lopputuloksen saavuttamiseksi uusien ideoiden syntyessä projektin puolivälissä.

Menestys mitataan tuloksilla. Meille on tärkeintä, miten asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme. Tyytyväiset asiakkaat ja pysyvät asiakassuhteet ovat ne aspektit, joihin tähtäämme. Nämä tulokset vahvistavat, että olemme oikealla tiellä.

Iso kiitos asiakkaillemme ja koko Sales Communications -tiimille!

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.