<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tehosta päätöksentekoa HubSpot datan avulla

Tilaa maksuton 30 minuutin data audit

Haluatko varmistaa, että yrityksesi HubSpot-data toimii tehokkaasti päätöksenteon tukena? Tiedätkö, millaisia raportteja johdon päätöksenteon tueksi tarvitaan? Haluatko tunnistaa datan käytön pullonkaulat ja määrittää toimenpiteet datan ajantasaisuuden varmistamiseksi?

Tilaa nyt maksuton 30 minuutin data audit, jonka avulla auditoidaan HubSpot-datan kyvykkyys toimia liiketoiminnan päätöksenteon tukena. Auditin aikana tarkastelemme datan ajantasaisuutta, tarkkuutta ja kattavuutta sekä datan käyttöä liiketoiminnan päätöksenteon tukena. Tunnistamme raportoinnin tarpeet ja varmistamme, että datan käytön pullonkaulat tunnistetaan ja niihin määritellään tarvittavat toimenpiteet.

Data auditin jälkeen saat kattavan raportin, jossa esitämme suosituksia ja kehitysehdotuksia HubSpot-datan käytön parantamiseksi liiketoiminnan päätöksenteon tukena. Tarvittaessa voimme myös auttaa käytännön toteutuksessa ja raportoinnin rakentamisessa.

Varaa aika kartoitustapaamiseen jossa keskustelemme tavoitteistasi, tarpeistasi ja samalla sovitaan aika auditin toteuttamiselle.