<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Millaista on kasvumarkkinointi kumppanin kanssa?

1303.2024

Strategiakasvumarkkinointi

Kuuntele blogi

Millaista on kasvumarkkinointi kumppanin kanssa?
3:33

Kasvumarkkinoinnin kumppanin tehtävä on auttaa yrityksiä kasvamaan ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Kumppanin avulla voidaankin rakentaa verkkopalveluita, integraatioita ja asiakaspalvelukonsepteja sekä tehdä kasvuun tähtäävää markkinointia ja myyntiä, joka auttaa kohtaamaan asiakkaan koko ostajanmatkan ajan.

Olipa kyse siis kasvumarkkinointiin, myyntiin tai asiakaskokemukseen liittyvästä asiasta – hyvä kumppani pystyy auttamaan yrityksesi tavoitteiden saavuttamisessa.

Miten kasvumarkkinointia tehdään meidän kanssamme?

Kerron tarkemmin asioista, jotka liittyvät oleellisesti kumppanin kanssa työskentelyyn – ja joista sinun on hyvä tietää, jotta yhteistyö kanssamme olisi yrityksellesi helppoa ja vaivatonta. 

Jokainen projekti on oma kokonaisuutensa; välillä projektit voivat olla lyhytkestoisia ja joskus voimme puhua jopa useamman vuoden kestävästä pitkäjänteisestä yhteistyöstä, joka keskittyy kasvun tavoittelemiseen. Tässä on kuitenkin yleiskaava, joka pätee kaikkeen mitä teemme.

Projektit toteutamme aina etukäteen suunniteltuna kokonaisuutena, jolla on aloitus- ja lopetuspäivämäärä. Kasvumarkkinoinnissa projekti jakautuu eri työvaiheisiin, joita toteutamme yleensä kahden viikon mittaisissa sprinteissä. Tämä takaa sen, että sovitut toimenpiteet etenevät ja projektin aikataulu pysyy kasassa.

kasvumarkkinointi-sprints-green-1920px-bg

Ennen varsinaista projektiin kuuluvan työn aloitusta valitaan ohjausryhmän jäsenet, jotka valvovat yhteistyöorganisaationa molempien osapuolten projektin toteuttamista. Ohjausryhmän tehtävänä onkin seurata projektin edistymistä, päättää aikataulumuutoksista sekä ottaa kantaa työn laatuun ja investointeihin. 

Lisäksi asiakkaan puolelta valitaan projektin yhteyshenkilö, joka vastaa hankkijapuolella projektista, sen aikatauluista sekä tarvittavan informaation toimittamisesta kumppanille, jotta koko projektiryhmä on tietoinen ja ajan-tasalla mahdollisista muutoksista sekä projektikokonaisuudesta. 

SalesCommin projektijohtaja on projektin yhteyshenkilö, joka vastaa tilaamasi projektin edistymisestä, laadusta ja aikataulusta. Hän on vastuussa aikataulun, tehtävien sekä dokumentoinnin ajantasaisuudesta. 

Katso ilmainen webinaarimme Kasvumarkkinoinnilla nopeat tulokset ja tutustu palveluihimme.

 

 

Miten projektit lähtevät käyntiin?

Kaikki projektimme aloitetaan yhteisellä Kick-off Call -palaverilla, johon osallistuvat molemmat osapuolet, vähintään projektin johtoryhmä. Kick-off Call voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai kasvotusten. Mikäli aloituspalaveri käydään online-kokouksena, se nauhoitetaan käyttöösi. Kick-off Call -palaverissa käymme aina läpi:

  • Tulevien kokousten aikataulutus
  • Vastuualueet ja tehtäväjako
  • Projektinhallintajärjestelmä

Toimimme ketterällä sprinttimallilla, jossa työ jaetaan suunnittelu- ja tuotantosprintteihin. Kaikkea tekemistämme ohjaa data-analytiikka sekä sovitut tavoitteet ja mittarit. Suunnittelusprinttien aikana teemme suunnitelman seuraaville tuotantosprinteille ja tuotantosprinttien aikana tehdään tarvittavat kasvuun tähtäävät toimenpiteet.

 

Lataa kasvumarkkinoinnin palvelupaketit -esite

 

Kumppanilla on kyky tehdä juuri sinun yrityksesi kasvuun vaadittavat toimenpiteet, oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Katso mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä ja miten olemme auttaneet asiakkaamme mm. markkinoinnin tehostamisessa. Varaa yhteinen aika asiantuntijamme kanssa alla olevasta kalenterista ja tee meistä yrityksesi digitaalisen kasvun kumppani. 

 

Varaa aika kalenterista

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.