<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot Kick Off Workshop | HubSpot koulutus

1208.2018

HubSpot

Kuuntele blogi

HubSpot Kick Off Workshop | HubSpot koulutus
2:53

Tutkimme noin 100 suomalaista HubSpot-portaalia ja huomasimme, että keskimääräisellä yrityksellä on noin 31% portaalinsa potentiaalista käytössä. Eli 69% kaikista mahdollisuuksista on käyttämättä. HubSpotissa on 25 applikaatiota ja perusyritys käyttää noin seitsemää applikaatiota yrityksensä markkinoinnissa, myynnissä tai asiakaspalvelussa.

Nyt kun syksy kiihtyy ja vuosittaiseen inbound-tapahtumaan on aikaa muutamia viikkoja ja uusia ominaisuuksia on jo julkaistu ja tullaan julkaisemaan, on aika tarkastella mitä uusia ja käyttämättömiä mahdollisuuksia yritykselläsi on. HubSpot ei ole enää pelkästään markkinoinnin työkalu. HubSpot CRM, CustomerHub, MarketingHub, Conversations ja SalesHub tarjoavat suuret mahdollisuudet myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun yhdistämiseen.

HubSpot Flywheel

Tilaa yrityksellesi - HubSpot Kick Off

Olemme rakentaneet tehokkaan kolmen tunnin Kick Off -workshopin, jonka avulla ymmärrät HubSpot Growth Stack -alustaa paremmin ja kykenet ottamaan uusia ominaisuuksia käyttöösi sekä tehostamaan jo olemassa olevia prosesseja.

Uusille asiakkaille kun harkitset HubSpot-järjestelmän käyttöönottoa

Uusille asiakkaille suunnatussa Workshopissa käymme läpi, mikä HubSpot on ja kuinka HubSpotin avulla myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu nivotaan yhteen saumattomaksi kasvuprosessiksi. Workshop on yrityskohtainen ja paneudumme yrityksesi prosesseihin ja näytämme miten pääset alkuun. Millainen lisenssi kannattaa hankkia, lähdetkö ilmaisella kokeilemaan, vai otatko Enterprisen käyttöön ja haluat integroida HubSpotin yrityksesi ekosysteemiin. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia löytyy myös videoista, boteista, verkkosivuista, tai vaikkapa Google- ja Facebook-mainonnasta.

Uusien käyttäjien HubSpot Kick Off 1800€ + alv / yritys / kerta

Sales Communications HubSpot partneri

Harjaantuneelle HubSpot-käyttäjille, kun haluat laajentaa osaamistasi.

Sinulle, jolla on jo HubSpot osana yrityksesi toimintaa ja haluat laajentaa osaamistasi, teemme oman räätälöidyn kokonaisuuden. Sopii sinulle, joka haluat tietää, miten applikaatioita kehitetään HubSpot alustalle,  tai kuinka HubSpot integroidaan  osaksi yrityksesi ekosysteemiä. Ehkä haluat käydä läpi uudet ominaisuudet, kuten CustomerHubin, Conversations-palvelun, bottien rakentamisen, tai vaikkapa SalesHubin ja CRM:n integroimisen osaksi myynnin prosessia.

Workshop auttaa hahmottamaan mahdollisuudet ja ottamaan irti enemmän ja tehokkaammin HubSpot investoinnista.

Harjaantuneiden HubSpot-käyttäjien Kick Off 2500€ + alv / yritys / kerta

Kysy lisää chatista, tai varaa suoraan aika HubSpot-asiantuntijalta, jonka kanssa voit aloittaa Kick Off -suunnittelun, tai vaikka vain kysyä lisätietoja Kick Offista tai HubSpot-järjestelmästä. Tästä palvelukuvaukseen.

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.