<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot CRM Mobile App Android-puhelimille

1905.2017

HubSpot

Kuuntele blogi

HubSpot CRM Mobile App Android-puhelimille
4:45

Mobiilisovelluksien hyödyllisyys tulee kasvamaan enemmän ja enemmän. Tähän suurimpana syynä on, että työ muuttaa muotoaan jatkuvasti ja yhä useampi työskentelee muualla kuin perinteisesti toimistolla. Tähän tarpeeseen tuotetaan yhä kehittyneempiä mobiilisovelluksia, joiden avulla voidaan tehostaa työskentelyä, kun ollaan liikenteessä tai työskenneellään muuten etänä. Tähän tarpeeseen HubSpot CRM -sovellus sovellus vastaa erinomaisesti.

Jatkuvasti kasvava mobiilityöskentely asettaa vaatimuksia niin laitteille kuin niihin sovelluksia kehittäville organisaatiolle. Sovelluksien tulee olla yhä tehokkaampia ja niillä tulee pystyä työskentelemään lähes yhtä joustavasti ja tehokkaasti kuin perinteisillä pilvi- tai työpöytäsovelluksilla. Kun puhumme mobiiliudesta, nousee esille myös verkkosivujen mobiilihakukoneoptimointi ja mobiilikäytettävyys – eli Mobile first -suunnittelu ja -ajattelu!


HubSpot CRM sovellus iOS-laitteille

HubSpot julkaisi uudistetun HubSpot CRM -sovelluksen iOS-alustalle viime vuoden Inbound 2016 -tapahtumassa, jossa lanseerattiin huomattava määrä uusia toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia HubSpotiin. Sovellus tuli ensin iPhone-puhelimille ja iPad sai oman sovelluksen tämän vuoden helmikuussa. iOS-mobiililaitteiden käyttäjät ovat jo tovin kerinneet käyttämään HubSpot CRM -sovellusta.

Voit hakea HubSpot CRM -sovelluksen omalle laitteellesi tästä. 

HubSpot mobiilissa

 

HubSpot CRM -sovellus Android-puhelimille

Android-mobiililaitteiden käyttäjät ovat joutuneet odottamaan HubSpot CRM -sovellusta näihin päiviin asti. Nyt tämä odotus on loppunut ja Android-käyttäjät pääsevät nauttimaan sovelluksesta. Tämä on hyvin tärkeä julkaisu, sillä Android on maailman suurin mobiilialusta maailmassa.

Pääset lataamaan HubSpot CRM -sovelluksen Android-laitteellesi tästä.

HubSpot CRM Android-sovellus

 

Mitä kaikkea HubSpot CRM -sovelluksella voi tehdä

Mobiilisovellus mahdollistaa tehokkaan HubSpot CRM:n hyödyntämisen älypuhelimella. Enää ei tarvitse kaivaa laukusta kannettavaa, vaan avata sovellus kännykästä. Sovelluksen kautta päästään katsomaan nykyisiä sekä voidaan myös luoda uusiakontakteja, yrityksiä ja dealeja. Sales pipelinea on helppo seurata sovelluksen avulla ja reaaliaikainen tieto on saatavilla – olit sitten vaikka työmatkalla. Tärkein ja hyödyllisin ominaisuus myyjälle kuitenkin on, että sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen työskentelyn taskien kanssa, joiden avulla myyjä hallinnoi omaa työtänsä. Sovelluksesta näkee myös kontaktin timelinen samalla tavalla kuin työasemalla käytettävästä HubSpotista. Timelinelta on helppo muodostaa nopeasti kuva siitä, mitä aktiviteetteja kontaktilla, yrityksellä tai dealilla on ollut.

HubSpot CRM Android-sovelluksen timeline

Sovellus mahdollistaa myös kontaktille soittamisen suoraan sovelluksesta ja puhelun jälkeen pääsee tekemään aktiviteetteja kontaktin alle. Sovelluksen kautta voidaan lähettää myös tekstiviesti suoraan kontaktille – eli sovelluksesta ei tarvitse poistua lähettämään tekstiviestiä. Tietysti sovelluksen avulla voidaan myös lähettää sähköpostia kontaktille. HubSpot CRM -sovelluksessa on kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan tehokkaassa myyntityössä ja mikä parasta, ne ovat älypuhelimessa eli paikasta ja ajasta riippumaton työskentely on todellisuutta.

HubSpot CRM Android-sovelluksen kontaktikortti

 

Eikä tässä vielä kaikki

Android-käyttäjiä hellitään vielä kahdella extra-ominaisuudella, jotka löytyvät vain HubSpot CRM:n Android-versiosta:

1) Caller ID

HubSpot Caller ID:n avulla saadaan näkyviin kontaktin timeline, kun soitetaan puhelu tai vastaanotetaan puhelu. Todella kätevä ominaisuus, jonka avulla saa helposti ja nopeasti kuvan kontaktin aktiivisuudesta. Ei tarvitse erikseen muistella mitä kontaktin kanssa on keskusteltu viime aikoina tai millaisia aktiviteetteja kontaktilla on. Ja mikä parasta, myyjän ei tarvitse erikseen mennä työasemalla HubSpotiin ja sieltä kontaktikorttiin. Tämä ominaisuus helpottaa yhteyksien luomista ja pitämistä kontakteihin.

2) Käyntikorttiskanneri

Käyntikortteja saadaan usein messuilta tai tapaamisten yhteyksissä. Loppujen lopuksi nämä käyntikortit yleensä jäävät työpöydän laatikkoon lojumaan. Sovelluksen avulla voidaan skannata käyntikortit ja luoda niistä HubSpotiin uusi kontakti. Tämä on todella kätevää – enää ei tarvitse säilyttää paperisia käyntikortteja. vaan ne voi siirtää HubSpotiin helposti ja saada sieltä käyttöön hetkessä.

 

Katso Terry Groverin esittely applikaatiosta

HubSpot CRM:n avulla hallinnoit asiakkaitasi, ja myynnin toimintaa yhdestä ja samasta paikasta. Kokosimme yhdelle sivulle kaikki tarvittava tieto HubSpot CRM:stä

Varaa aika HubSpot-demoon

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.