<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinoinnin automaatio ja CRM

Markkinoinnin automaatio

Suomen kokeneimpia markkinoinnin automaation kumppaneita

Ympäristömme on muuttunut. Markkinoinnin tehtävä on tuottaa myynnille laatuliidejä ja auttaa kehittämään asiakkuuksia niiden eri elinkaarivaiheissa, hyödyntäen useita kanaviaja medioita samanaikaisesti. Reaaliajassa, interaktiivisesti ja aina tuottavasti. Helppoa? Ei varmasti. 

Nälkäisille yrityksille oikea teknologia on ratkaisevaa

Digitalisaation valjastaminen myynnin ja markkinoinnin draiveriksi on mahdollista hyvän automaatioteknologian avulla. Kasvuhaluiset yritykset ottavat nyt etunojan panostamalla markkinoinnin automaatioon ja asiakkuudenhallintaan.

Maailman johtava markkinoinnin automaation alusta on HubSpot. Se eroaa monella tapaa kilpailijoistaan. Siiinä mm. yhdistyvät maailman kehittynein automaatioteknologia JA moderni crm.

Aaltonen & Yrjölä Sales Communications toimii HubSpotin Value Added Reseller -verkostossa kultatason kumppanina. Haluatko generoida liidejä verkosta ja kasvattaa bisnestäsi? Kysy meiltä.

HubSpot-logo-transp

All-in-one Marketing Software

Maailman suosituin markkinoinnin automaatioalusta tarjoaa yrityksellesi kaiken mitä se tarvitsee kilpaillakseen verkossa. 

Helppokäyttöisyyttä ja mitattavuutta

HubSpot on ainutlaatuinen. Se kattaa kaikki ne työkalut joita yrityksesi tarvitsee prospektien houkutteluun, llidien generointiin, asiakkuuksien klousauksiin ja asiakkuuksien kasvattamiseen. 

Case: Palomacorento Oy

Tuloksia HubSpotin käytöstä

Palomacorento

Psykologisen pääoman kehittämiseen erikoistunut yritys otti HubSpotin käyttöön syksyllä 2014. Tuloksia? 510% enemmän liidejä. Mutta annetaan Ilona Rauhalan kertoa ohjelman hyödyistä sekä miten muutos toteuttiin. 

Case: VK-Credit

InBound-markkinointi ja HuBSpot

Peltitarvike

Miksi perinteinen teollisuusyritys lähti kehittämään verkkoympäristöään? Miksi vaativien kohderyhmien kuten arkkitehtien tavoittaminen oli kriittistä ja miten se tehtiin? Tero Bärlund kertoo.

MITTAATKO MITÄ LIIDI MAKSAA?

Klikkaukset, tykkäykset ja verkkosivujen trafiikki eivät oikeastaan kerro juuri mitään. Siksi perinteinen analytiikka ja digitoimistojen SEO-opit eivät enää päde.  Pomoja kiinnostavat ihan eri mittarit kuin perinteistä markkinointia - olisiko aika ottaa iso harppaus koti nurkkahuonetta? 

Screen_Shot_2015-03-28_at_22.52.04
inbound-suppilo

KAIKKI MITÄ MARKKINOINTI TARVITSEE

HubSpot on ainutlaatuinen SaaS-ympäristö, joka tarjoaa yrityksellesi kaikki digitaalisen myyntisuppilon kannalta relevantit työkalut, mittarit ja julkaisualustat aina verkkosivuista sosiaaliseen mediaan ja analytiikkaan. Sen sijaan, että ostat 10 eri työkalua emeilihin, verkkosivujen julkaisuun, SEO-optimointiin tai vaikkapa analytiikkaan saat nyt kaiken yhden oven kautta ja vältät Frankenstein-ilmiön.

Aloita InBound-matkasi tänään

Ota HubSpot markkinoinnin automaatio käyttöön ennen kilpaijoitasi.
Kasvuhaluiset yritykset kasvattavat nyt markkinaosuuksia ja taustalla on usein kyky menestyä digitaalisessa markkinoinnin & myynnin ympäristössä.

Oletko valmis? Tutustu aiheeseen - me tuemme sinua muutoksessa.

 Katso HubSpot demo & lataa materiaali

 

CRM

HubSpot CRM - Joustava, intuitiivinen & älykäs 

Samalla tapaa kun HubSpot on mullistanut markkinoinnin automaation muuttaa se asiakkaiden odotuksia siitä mitä modernilta crm-ohjelmalta tulee ja pitää odottaa. Miltä kuulostaa myynnin tehokas työkalu, joka dramaattisesti vähentää manuaalin työn tarpeen, päivittää kontaktit, seuraa prospektien toimintaa ympäristössänne ja elää sulassa sovussa markkinoinnin kanssa? 

Asiakkuudenhallinta on kriittistä yrityksesi kilpailukyvylle. Silti liian usein CRM-ohjelma on joko alihyödynnetty tai ainoastaan myynnin käytössä. HubSpot CRM yhdistää myynnin ja markkinoinnin. Lisäksi kaikki turha on jätetty siitä pois.*

*Kokemuksemme mukaan B2B-yritykset käyttävät vain noin 5-15% eri crm-ohjelmien ominaisuuksista, mutta silti maksavat niistä. 

Yhdistä palvelumme!

Maailman johtava

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

HubSpotin kokonaisvaltainen alusta B2B & B2C käyttöön

Suomen tehokkain InBound-strategia

INBOUND MARKKINOINNIN PALVELUT

Sisältömarkkinoinnin asiantuntijalta kuukausipalveuna

HubSpotin uusi

MYYNNIN CRM

Intuitiivinen järjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan myynnin digiajassa

Ilmainen? Kyllä. 

Digiaika vaatii CRM-ohjelmalta uusia ulottuvuuksia.

Tiesitkö, että HubSpot CRM on ilmainen HubSpotin asiakkaille? Kyllä. Me voimme auttaa yritystäsi saamaan kaiken hyödyn ohjelmasta ja ymmärtämään miksi sen mahdollistamat uudet ulottuvuudet voivat merkittävästi nostaa myyntisi tehoa heti. Pyydä demo aiheesta!

HubSpot-logo-transp
 
HubSpot_CRM

Good Sign Solutions

Taija Engman, CEOHubSpot CRM on tuonut meille aivan uuden myynnin lähestymisen. Yhdistettynä markkinoinnin automaatioon, meillä on nyt selkeä käsitys tarjouskannasta, missä eri asiakkuudet menevät ja mitä eri prospektien ympärillä tapahtuu - tässä ja nyt. Sen helppokäyttöisyyden vuoksi on käyttöönotto ollut ilahduttavan nopeaa.

Taija Engman, CEO

Varaa aika HubSpot demolle

SOITA & KYSY

AYSC_phone

Tarvitsetko lisää tietoa? Keskustele asiantuntijan kanssa.

Soita 040 5905778

ONLINE-PALAVERI

e-tapaaminen-icon

Kartoitetaan tarpeesi ja käydään läpi olennainen. Sovi ajankohta online-palaverille.

TOIMENPIDEKARTOITUS

tarjous-icon

Sovi ilmainen toimenpidekartoitus. Selvitetään miten sinun yrityksesi hyötyy InBound-markkinoinnista.