<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mitä olit mieltä koulutuksesta ?

Kerro meille miten onnistuimme.

👆Osallistuit tovi sitten SalesCommin järjestämään HubSpot-koulutukseen. Vastaa ylläolevaan kyselyyn ja kerro meille miten onnistuimme. 

Haluatko kouluttautua lisää?

HubSpot Akatemia on suomenkielinen tilattava palvelu- ja valmennusohjelma HubSpot-teknologiaosaamisen kasvattamiseksi. Valmennukset, digitaalinen oppimisympäristö ja konsultatiiviset sessiot varmistavat, että saat kaikki tehot irti HubSpotista ja kehityt ammatillisesti. Akatemian palvelut sisältävät kaiken sen mitä moderni markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen tarvitsee.

HubSpot Akatemian jäsenet saavat kaiken hyödyn irti HubSpotista ja kehittyvät markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajiksi. Akatemian yrityslisenssi sisältää räätälöidyn yritystason ohjelman, joka sisältää liiketoimintaan kytketyt konsultointi- ja strategiapalvelut. Akatemia järjestää kaksi kertaa kuukaudessa pienryhmäkoulutuksia myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Työpajoissa opit hands-on miten hyödyntää HubSpotin kaikki ominaisuudet ja kehityt HubSpot-guruksi. 

 

 

HubSpot Akatemia on koulutuspalvelu sinulle, joka haluat kasvattaa ja kehittää omaa käytännön Hubspot-osaamistasi.

Siirry HubSpot Akatemiaan

 

hubspot-akatemia-no-hat-white

HEIDI PETÄJÄMÄKI • RAUHALA-YHTIÖT

Hubspot Akatemian lähipäiväkoulutukset ovat erinomaisia. Aina on kannattanut lähteä mukaan vähän kauempaakin!

Siirry HubSpot Akatemiaan