<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot CRM -kokemuksia

0604.2018

HubSpot

Kuuntele blogi

HubSpot CRM -kokemuksia
4:15

Millaista on käyttää HubSpot CRM -ohjelmistoa? Annoimme ohjelmistoa käyttäneille mahdollisuuden purkaa tunteitaan softaa kohtaan anonyymisti. Oh boy, what we found out...

Tarkoitus oli selvittää, millaisia kokemuksia ohjelmaa käyttäneillä on HubSpotin CRM:stä. Käyttökokemuksien perusteella oli tarkoitus selvittää, mitkä ovat ne ominaisuudet, joista saadaan eniten irti. Halusimme näkemystä käyttäjiltä, mitä ohjelman työkaluja tai ominaisuuksia tulisi kehittää. Kysely tehtiin, jotta omat asiakkaamme saavat entistä parempaa ja kohdennetumpaa palvelua. Alapuolelle on siis koostettu mitä ominaisuuksia rakastetaan ja missä on kehitettävää.

Business ongelman ratkaisu - myyntiprosessin hallinta koko organisaation läpi

Vastanneet painottivat CRM:n hyötyjen kulminoituvan myyntiprosessin hallintaan aina liidihankinnasta diilien klousaamiseen asti. Kelpo suoriutuiminen CRM:ltä, mutta erityisesti koko organisaation kattava läpinäkyvyys sekä markkinoinnin ja myynnin yhteistyön kehitys olivat vahvana teemana CRM:n normaalin "myyjän perustyökalun" päällä.

New call-to-action

Pidetyt ominaisuudet - Monipuolisuus, integraatiot ja helppokäyttöisyys

Monipuolisuus, integraatiot ja helppokäyttöisyys. UI eli user interfacea sekä muokattavuutta pidettiin selkeänä. 

SMB-tasolla myynnin ja markkinoinnin työkalujen löytyminen saman datapankin alta koettiin tärkeänä "lankojen yhdessä nipussa pitämiseksi."  CRM:ää hyödyntää siis sekä myynti että markkinointi, jolloin myynti näkee kaikki liidiä kohtaan tehdyt toimenpiteet ja markkinointi näkee mitä aktiviteetteja myynti saa aikaan.

 

"Myyntiorganisaatio ilman CRM:ää on kuin tilitoimisto ilman kirjanpito-ohjelmistoa"

 

Tärkein ominaisuus

Nostimme kaikki esille nousseet yksittäiset työkalut, joita kyselyssä mainittiin eri muodoissa ja käyttötarkoituksissa.

  • Dashboard - eli myynnin suoriutumisen mittaristo
  • Deals -näkymän myyntiputki & tämän mahdollistama myyntiputken hallinta ja priorisointi
  • Templates - eli pohjat esimerkiksi sähköposteihin
  • Tasks -  eli tehtävät yksittäiselle kontaktille
  • Helppous, helppous ja helppous.

 CRMOverview-2 

Mitä HubSpotissa pitäisi kehittää?

  • HubSpot on aktiivinen sähköpostitse käyttäjiinsä. Uudet ilmaiset koulutukset, liidien käynnit sivuillasi ja muut ilmoitukset tulevat sähköpostiisi ja näiden viestin käsittely voi viedä aikaa. 
  • Raportointi nousi haastavuuden ja monimuotoisuuden kautta esille pariin otteeseen. Raportointiin toivottiin eri vaiheiden välillä hitrateja.
  • Tehtävälistoja toivottiin kehitettävän kalenterinäkymäksi. HubSpotin integraatio HourStackin kanssa mahdollistaa tämän ominaisuuden. 
  • Mobiiliaplikaatio on vielä kehitysvaiheessa. 
  • Vaikkakin HubSpot saa gloriaa helppokäyttöisyydellään, olivat osa vastaajista päätyneet käyttämään heille sopivampia vaihtoehtoja.

Suosituksia niille, jotka pohtivat CRM:n käyttöönottoa?

  • Tutki tarkkaan vastaako HubSpotin raportointiominaisuudet tarvettasi.
  • Kannattaa lähteä kevyesti liikkeelle ja ottaa herkkuja käyttöön rauhassa. Esimerkiksi 6 kuukauden käytön jälkeen.
  • Myyntiorganisaatio ilman CRM:ää on kuin tilitoimisto ilman kirjanpito-ohjelmistoa.
  • Perus CRM joka toimiin pipelinen hallintaan.

New call-to-action

Ohjelmisto tykkää siitä, että sitä käytetään.

Jaakko Parantainen sen sanoi. Niin ohjelmisto kuin sen käyttäjäkin kehittyvät käyttämällä. Ainoa täydellinen asia maailmassa on Lennart Petrell ja hänkin on tehnyt kovan työn saavuttaakseen täydellisyytensä. 

G2Crowd on listannut käyttäjäkokemuksia HubSpotin CRM:stä. Erityistä tässä vertailussa on se, että G2Crowd on puolueeton kokemuksien kerääjä.

HubSpotin CRM on usein verrattavana Salesforcen CRMn kanssa. Puolueeton vertailu käyttäjäkokemusten perusteella nostaa HubSpotin korkeammalle.

Lue, mitä kaikkea ilmaisella HubSpotilla saat käyttöösi heti. 

HubSpot CRM:n avulla hallinnoit asiakkaitasi, ja myynnin toimintaa yhdestä ja samasta paikasta. Kokosimme tälle sivulle kaikki tarvittava tieto HubSpot CRM:stä.

Kun haluat keskustella tai saada lisää tietoa HubSpot CRM:stä niin varaa ohesta veloitukseton verkkotapaaminen HubSpot CRM-asiantuntijan kanssa. 

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.