Mitä tarkoittaa markkinoinnin kontaktit?

HubSpotissa on kahdenlaisia kontakteja. Katso tästä mitä tarkoittaa Marketing Contacts ja Non Marketing Contacts

HubSpotin avulla voit tallentaa ja hallita tietoja potentiaalisista asiakkaista yhteystietoihin. On kuitenkin tärkeää huomata, että et välttämättä tarvitse markkinoinnissa kaikkia näitä tietoja. HubSpot tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää markkinointikontakteja ja maksaa ainoastaan niistä kontakteista, joille haluat kohdentaa markkinointia.

Markkinointikontaktit ovat niitä kontakteja, jotka olet määrittänyt markkinointiin käytettäviksi. Näitä kontakteja käyttävät HubSpotin työkalut markkinoinnin toteuttamiseen. On tärkeää huomata, että samat yhteystiedot eivät voi olla sekä markkinointikontakteja että ei-markkinoinnin kontakteja saman kuukauden aikana.

 

  • Markkinointikontaktit: määritetyt kontaktit lasketaan mukaan kontaktitasoon. HubSpot-työkalut voivat käyttää markkinonnissa näitä kontakteja. Yhteystiedot eivät voi olla samassa kuussa markkinointikontakteja tai ei-markkinoinnin kontakteja. 
  • Ei-markkinointikontaktit: Yhteystiedot, jotka on määritetty ei-markkinoinneiksi, eivät oteta huomioon kontaktitasossasi eikä siis vaikuta hintaan. HubSpot-työkalut eivät voi käyttää markkinonnissa näitä kontakteja. Yhteystiedot eivät voi olla samassa kuussa markkinointikontakteja tai ei-markkinoinnin kontakteja. 

Lue lisää täältä. 

Katso kuinka asetat markkinoinnin kontaktit tai poistat kontaktilta marketing Contact-statuksen