Mikä on topic cluster?

Topic cluster on sisältöstrategia, joka auttaa parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja tarjoamaan käyttäjille laajempaa ja syvällisempää tietoa tietystä aiheesta.

Topic cluster on hakukoneoptimointi- ja sisällönmarkkinoinnin strategia, joka koostuu pääaiheeseen liittyvistä sivuista tai artikkeleista, jotka linkittävät toisiinsa. Tämä tarkoittaa, että jokaisella sivulla on ydinaihe, joka liittyy pääaiheeseen ja linkittää muihin saman aihepiirin sivuihin.

Tämä luo verkkosivustolle sisäistä linkkiverkostoa ja auttaa hakukoneita ymmärtämään, että sivusto on asiantuntija aihepiirissä. Topic clusterin avulla pystytään myös luomaan kattavampaa sisältöä ja kattamaan useamman avainsanan aihepiiriä, joka parantaa hakukonenäkyvyyttä ja saattaa lisätä liikennettä verkkosivustolle.

Mikä on topic cluster strategia?

Topic cluster strategia on tapa auttaa verkkosivustoja näkymään paremmin hakukoneissa ja tarjota käyttäjille enemmän tietoa. Voit ajatella sitä kuin suuren aiheen, joka jaetaan pienempiin osiin. Iso aihe on kuin pääotsikko, ja siihen liittyvät pienemmät osat ovat kuin alaotsikoita.

Kun verkkosivusto käyttää topic cluster strategiaa, se luo erityisiä artikkeleita tai sisältöjä jokaiselle pienemmälle osalle. Nämä pienemmät osat linkitetään sitten takaisin pääotsikkoon. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään, että sivusto tarjoaa paljon tietoa ja asiantuntemusta kyseisestä aiheesta.

Joten kun etsit jotain tietoa verkosta, topic cluster strategian avulla löydät usein samasta aiheesta paljon hyödyllistä sisältöä. Se auttaa myös sivustoja saamaan enemmän kävijöitä ja auttamaan ihmisiä löytämään juuri sen tiedon, mitä he etsivät.