Mikä on hakukoneoptimoitu pilarisivusto?

Pilarisivusto on tehokas hakukoneoptimoinnin strategia, joka tarjoaa kattavan yleiskatsauksen tietystä aiheesta ja linkittyy liittyviin sisältösivuihin.

Hakukoneoptimointiin liittyvä pilarisivusto (pillar page) on sivusto, joka sisältää kattavan, yleiskatsauksen tietystä aiheesta, kuten teollisuuden alasta tai tuotteesta. Pilarisivusto on tarkoitettu vastaamaan lukijoiden kysymyksiin ja tiedontarpeeseen, ja se on suunniteltu olemaan ensisijainen lähde aiheesta.

Pilarisivusto käyttää sisäistä linkitystä, jossa se linkittyy erilaisiin liittyviin sisältösivuihin. Näin luodaan hierarkia, jossa pilarisivu toimii keskeisenä portaalina ja linkitetyt sivut tarjoavat yksityiskohtaisempaa tietoa aiheesta. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään paremmin sivuston sisällön hierarkiaa ja kontekstia.

Pilarisivustoja käytetään yleisesti hakukoneoptimoinnin strategiassa, sillä ne auttavat parantamaan sivuston löydettävyyttä ja parantavat kävijöiden sitoutumista. Pilarisivut ovat myös tehokas tapa houkutella liikennettä hakukoneista ja muista digitaalisista kanavista.