Laskutus

Tästä artikkelista löydät laskutukseen liittyvät yhteystietomme.

Arvoisa Yhteistyökumppanimme,
Toivomme, että lähetätte laskunne verkkolaskuina. Valitettavasti Emme käsittele paperilaskuja missään muodossa. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Apix Messaging Oy (003723327487) / 003724610209 / 003724610209

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:
003724610209@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
Sales Communications Finland Oy (Apix Skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.
Paperisten laskujen käsittelystä tai väärään osoitteeseen lähetetyn laskun käsittelystä perimme lähettäjältä 125€ + alv 24% arvoisen käsittelymaksun.  
Virallinen osoitetietomme on HUOM! Tänne ei laskuja voi lähettää: 

Käyntiosoite:

Sales Communications Finland Oy
Westendintie 109A as1, 02160 Espoo, Suomi
Y-Tunnus: 2461020-9
 
Huomioittehan, että emme käsittele laskuja käyntiosoitteessa.

 

 Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee ylläoleva laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Lisäksi laskulle tarvitaan esimerkiksi palvelun tai tavaran toimitusosoitetietoon virallinen osoitetietomme: Sales Communications Finland Oy, Westendintie 109A as1, 02160 Espoo, jotta alv vähennysoikeus säilyy.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jani Aaltonen
Toimitusjohtaja
Sales Communications Finland Oy