Laskutus

Tästä artikkelista löydät laskutukseen liittyvät yhteystietomme.

Arvoisa Yhteistyökumppanimme,
Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.
 
Verkkolaskuosoitteemme on: 
Operaattori: OpusCapita Group Oy (E204503)
Verkkolaskutusosoite: 003724610209
OVT-tunnus: 003724610209
 
Mikäli ette vielä pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään laskun pdf-liitetiedostona sähköpostitse osoitteeseen: 
AaltonenYrjolaSalesCommunicationsOy.FI.P.106100-1@docinbound.com
 
Huomaattehan, että sähköpostitse lähetetyssä laskussa tulee näkyä viralliset nimi- ja osoitetietomme skannauspalvelun osoitetietojen lisäksi. Virallinen osoitetietomme on:
 
Sales Communications Finland Oy
Keilaniementie 1, 02150 Espoo
 
Yhdessä sähköpostissa saa olla maksimissaan 10 liitettä ja liitteen maksimikoko voi olla 10 Mb. Yksi liite tulkitaan aina yhtenä laskuna ja muita kuin PDF- muodossa olevia liitteitä ei käsitellä.
 
Mikäli pystytte toimittamaan vain paperilaskuja, lähettäisittekö laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:
 
Sales Communications Finland Oy
PL 35659, 00021 LASKUTUS
 
 Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee ylläoleva laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Lisäksi laskulle tarvitaan esimerkiksi palvelun tai tavaran toimitusosoitetietoon virallinen osoitetietomme: Sales Communications Finland Oy, Tekniikantie 14, 02150 Espoo, jotta alv vähennysoikeus säilyy.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Jani Aaltonen
Toimitusjohtaja
Sales Communications Finland Oy