Kuinka voin lähettää viestin asiakkaalle Hubspotin kautta?

Voit lähettää asiakkaille sähköpostiviestejä kontaktin (contacts), yrityksen (companies), diilin (deals) tai tiketin (tickets) kautta.

Kontaktin kautta pääset lähettämään sähköpostiviestin näin:

1. Mene HubSpot-tililläsi kontakteihin (contacts > contacts) ja valitse kontakti, jolle haluat lähettää viestin. Klikkaa kontaktin tiedoissa kohtaa Emails.


 

2. Valitse sitten “Create Email”.3. Pääset seuraavaksi luomaan sähköpostin. Kun olet lähettänyt sähköpostin, se on nähtävillä kontaktin ja yrityksen tiedoissa.


Sähköpostiviestejä voi lähettää samalla tavalla myös tietyn yrityksen, diilin tai tiketin tietojen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit valita haluamasi yrityksen, diilin tai tiketin ja luoda sähköpostiviestin suoraan näiden tietojen yhteyteen. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun haluat lähettää sähköpostia liittyen tiettyyn yritykseen, diiliin tai tikettiin, ja haluat säilyttää kaikki viestit selkeästi yhdessä paikassa. Voit luoda ja hallita sähköposteja tehokkaasti HubSpot-tilisi kautta ja varmistaa, että kaikki viestintä on organisoitua ja helppoa seurata.