<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
salescomm-logo@1,5x

+

HubSpot logo

Fireside Chat with
HubSpot CEO
& co-founder
Brian Halligan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tavata HubSpotin toinen perustaja ja toimitusjohtaja livenä. Kuule HubSpotin tarina, markkinointi- myynti- ja asiakaspalvelun kasvun teesit tulevaisuudelle sekä miten rakentaa kasvua teknologian avulla. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan

Tiistaina

4.12.

Klo

14.00-17.00

Paikka

Finlandia-talo

Tilaisuus on ainutlaatuinen Suomessa. Sales Communicationsin asiakkaat, kumppanit ja ystävät ovat tervetulleita tapaamaan Brian Halligania henkilökohtaisesti ja kuulemaan mitä tapahtuu myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa tulevaisuudessa. 

Brian Halligan on toinen HubSpotin perustajajäsenistä sekä toimii yrityksen toimitusjohtajana. Vuonna 2011 hänet valittiin Ernst & Young Entrepreneur of the Year -palkinnon saajaksi. Hänet on listattu 2014, 2015, 2017 ja 2018 parhaiden yritysjohtajien listalle Yhdysvalloissa sekä hänet on valittu yhdeksi parhaista toimitusjohtajista, joka tukee omalla esimerkillään ja johtamisellaan organisaation tasa-arvoa sukupuoli- ja moninaisuuskysymyksissä. Lisäksi Brian on senior lecturer MIT Sloan School Of Managementissa.

Brian on kirjoittanut kaksi kirjaa, joista ensimmäisen yhdessä HubSpotin toisen perustajan Dharmesh Shahn kanssa. Nyt työn alla on kirja aiheesta kuinka tehdä startupista skaalaava yritys. Brian esiintyy Slushin päälavalla keskiviikkona 5.12.

Sales Communications on Suomen johtava ja yksi Euroopan merkittävimpiä HubSpot-konsultointiyrityksiä. Yhdessä Brian Halliganin kanssa järjestämme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden johtamisesta, tulevaisuudesta, kasvusta sekä markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluteknologiasta.

 

salescomm-logo@1,5x

The leading HubSpot consultancy in Finland

jani-aaltonen-round finlandia-talo-round

Ilmoittautuminen on päättynyt


Finlandia-talo

B-sali
Kongressisiipi, 3. kerros
Mannerheimintie 13, 00100 Helsinki


Kuvat: Finlandia-talo, Katri Pyynönen

Sales Communications on Suomen johtava HubSpot-konsultointiyritys. Olemme saaneet eniten HubSpot Impact Awardseja koko Euroopassa. mm. vuoden partneri 2016 ja 2017.

Diamond
Hubspot_Sales_Communications_Partner-of-the-Year_2016
Hubspot_Sales_Communications_ImpactAwards_PartnerOfTheYear_2017
Hubspot_ImpactAwards_2017_HappiestCustomers
Hubspot_ImpactAwards_2018_IntegrationsInnovation
Hubspot_ImpactAwards_2018_WebsiteDesign