<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miksi tulla meille harjoittelijaksi?


Kun tulet meille harjoittelijaksi, olet heti osa tiimiämme. Meille ei tarvitse tulla keittämään kahvia. Pääset heti hyppäämään mukaan asiakkuuksiin ja kehität osaamistasi huippuprojektien parissa!

Käytössämme ovat uusimmat teknologiat ja -tavat tehdä. Olemalla mukana tiimissämme, pysyt aallonharjalla ja tiedät, mikä on seuraava iso juttu markkinoinnin-, myynnin- ja koodaamisen saralla. Sales Communications on paikka, jossa tulet oppimaan jatkuvasti uutta.

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta. Saat ideoida-, kehittää- ja oppia uutta sekä työskennellä itsenäisesti. Myös virheet ovat sallittuja, sillä niiden kautta opimme eniten. Meillä on vain supertyyppejä töissä, jotka auttavat ja tukevat sinua eteenpäin. Meillä jokainen voi kokea olevansa arvostettu ja turvassa.

Laittamalla itsesi likoon ja hoitamalla harjoittelusi hyvin, sinulla on myös mahdollisuus päästä vakituiseksi tekijäksi tiimimme!

Tarjoamme sinulle

teksti-ikonit-harkkarin-sivu-osio-15

Vauhdikkaan ja energisen työympäristön, jossa työskennellään hyvällä draivilla

teksti-ikonit-harkkarin-sivu-osio-17

Uusimmat tiedot, taidot ja työvälineet, joita tarvitset menestyäksesi inbound-markkinoinnin ammattilaisena

teksti-ikonit-harkkarin-sivu-osio-18

Tilaisuuden kehittää osaamistasi kiinnostavien asiakasprojektien parissa

teksti-ikonit-harkkarin-sivu-osio-16

Mahdollisuuden etätyöskentelyyn

teksti-ikonit-harkkarin-sivu-osio-14

Positiivisen ja tsemppaavan työyhteisön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Kokemuksia Harjoittelijana

Seuraa viimeisimmän harjoittelijamme, Miran, tekemää Harkkarin päiväkirjat -sarjaa Youtubessa ja ota selvää, millaista Sales Communicationsilla on olla töissä! Voit myös kysyä Miralta itseltään.

Nuoli
Inbound Certification