<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpotin hinnoittelu 2016 – inboundin järjestelmäkulut skaalautuvat

3012.2016

HubSpot

Kuuntele blogi

HubSpotin hinnoittelu 2016 – inboundin järjestelmäkulut skaalautuvat
4:32

HubSpotia pääsee kokeilemaan ihan ilmaiseksikin, ja monia hyödyllisiä ominaisuuksia voi hyödyntää maksutta. Pitkäjänteistä inbound-markkinointia tehdessä on kuitenkin oltava valmis investointeihin, jotta siitä saadaan suurin hyöty.

HubSpotin hinnoittelu on skaalautuva niin pienille kuin isommillekin yrityksille. Koska inbound-markkinoinnin tarkoituksena on kerätä myynnille liidejä kontaktitietojen muodossa, HubSpotin hinnoittelu perustuu mahdolliseen kontaktien määrään, jonka järjestelmään voi tallentaa. Paketteja on kolmea eri kokoa, ja myös pääsy järjestelmän erilaisiin työkaluihin vaihtelee paketin koon mukaan.

 

HubSpot Hinta - Basic, Pro ja Enterprise

Pienen, vasta inboundia aloittavan yrityksen toimintaan voi riittää peruspaketti, jonka hinta on 185 euroa kuukaudessa. Tähän hintaan voit tallentaa järjestelmään 100 kontaktia. Luku voi tulla nopeasti kuitenkin vastaan, mikäli inbound-markkinointi toimii tehokkaasti. HubSpot tarjoaa mahdollisuuden lisätä kontaktien määrää joustavasti, ja voit ostaa lisää tilaa kontakteillesi eri paketeissa tarpeen mukaan.

Peruspaketista puuttuu monia ominaisuuksia, jotka löytyvät isommista paketeista, kuten mahdollisuus tehdä smart-lomakkeita ja -kenttiä, sähköpostilähetysten A/B-testaus sekä mahdollisuus tehdä automatisoituja sähköpostilähetysten sarjoja segmentoiduille kontakteille.

Pro-pakettiin, jonka hinta on 740 euroa kuussa, kuuluu tuhat kontaktia ja lähes kaikki tarvittavat välineet lukuun ottamatta muutamia raportointiin ja liidien segmentointiin liittyviä toimintoja. Pro-paketin avulla yhdistät myös markkinoinnin ja myynnin yhteen putkeen saman järjestelmän äärelle.

Isomman yrityksen tai konsernin markkinointitiimille HubSpotin laajin versio, Enterprise kaikkine ominaisuuksineen lieneekin parhain ratkaisu, jolloin inbound-markkinointi voidaan tehokkaasti myös integroida myynnin prosesseihin ja raportoinnin puolella laskea markkinointitoimenpiteille selkeästi investoinnin tuotto eli ROI. HubSpot Enterprise-paketti maksaa 2 200 euroa kuukaudessa.

 

HubSpot Hinta

Laskutus tapahtuu kerran vuodessa, eli sopimukset tehdään vuodeksi eteenpäin. Tämä siksi, että menestyksellinen inbound-markkinointi vaatii aikaa – kahden kuukauden kokeilu ei vielä välttämättä riitä tuloksien saamiseen. Voit vertailla eri paketteja täällä.

Sisäänajo inboundiin – harjoittele ilmaisilla työkaluilla

Koska inbound-markkinointi ei ole pelkästään järjestelmän käyttöä ja markkinoinnin automaatiota, jokaiseen pakettiin kuuluu pakollinen sisäänajo inbound-markkinointiin. Tämän tarkoituksena on antaa työkalut ja eväät menestyksekkään inbound-markkinoinnin tekemiseen järjestelmän avulla. Sisäänajoon liittyvät aloitusmaksut vaihtelevat HubSpot-palvelupaketin koon mukaan.

HubSpotilla on muutamia ilmaisia työkaluja, kuten Sales-työkalu, CRM-järjestelmä sekä Marketing Free -työkalu. Näitä käyttämällä pääset jo jyvälle, miten inbound-markkinointi voisi HubSpotin avulla sujua, ja HubSpotin tarjoaman trial-täysversion ohella näihinkin kannattaa tutustua ennen päätöksen tekemistä. Maksullisiin lisäosiin kuuluu Ads, jonka avulla voit hallinnoida some- ja Google-mainontaa, Reports, jonka avulla rakennat myynnille ja markkinoinnille custom-raportteja, sekä Website, jonka avulla rakennat ja hallinnoit verkkosivujasi. Näiden hinnat vaihtelevat: Websites kustantaa 280 euroa kuukaudessa, Reports 185 euroa kuukaudessa ja Ads 90 euroa kuukaudessa.

 

Kun lähdetään tekemään inbound-markkinointia HubSpotin avulla, verkkosivujen siirtämistä Websiten päälle kannattaa harkita vakavasti; se helpottaa huomattavasti myös itse HubSpotin tehokasta käyttöä, ja näin vältytään erilaisilta, eri järjestelmien välisiltä integraatioiden kipupisteiltä. Website on rakennettu nimenomaan inbound-markkinointia silmällä pitäen, ja se on myös huomattavasti helppokäyttöisempi kuin useimmat markkinoilla olevat verkkosivualustat.

Ads voi olla kannattava hankinta pakettiin kuin pakettiin, mikäli mainostat aktiivisesti somessa tai teet Adwords-mainontaa – näin saat myös somen ja SEM:n tulokset, kuten konversiot ja kontaktit, suoraan HubSpotin järjestelmään ja kulut osaksi lopullista ROI-laskelmaa, jolloin mahdollisuus markkinoinnin tehokkuuden ja tavoittavuuden täsmälliseen arviointiin ja analysointiin parantuu.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.