<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot-osaaja osaksi tiimiäsi

0307.2019

HubSpot

Kuuntele blogi

HubSpot-osaaja osaksi tiimiäsi
2:49

Nyt on mahdollista saada oma HubSpot-osaaja työskentelemään osana yrityksen sisäistä tiimiä. Uusi palvelumme on suunnattu yrityksille, joilla on oma markkinointitiimi ja tavoitteena on ottaa HubSpot MarketingHub, SalesHub, CRM tai ServiceHub tehokäyttöön, integroida HubSpot eri markkinointityökaluihin ja kasvattaa omaa teknologia-osaamista.  Palvelumme tukee erityisesti myynti- ja markkinointitiimejä toimimaan tehokkaasti uusien digitaalisten teknologioiden kanssa.  

Palvelu on sopiva silloin kun yrityksesi oma HubSpot osaaminen ei ole riittävällä tasolla ja teknologia- investointi ei tuota tarpeeksi tai kun tarvitset senior-tason osaajan työskentelemään osana yrityksesi tiimiä.

Tyypillisiä HubSpot-konsultin tehtäviä: 

  1. työskentelee yrityksesi HubSpot-järjestelmän pääkäyttäjänä 
  2. käy läpi yrityksesi teknologiat ja rakentaa niistä kokonaisuuden, joka nivoutuu yhteen HubSpot-instanssin kanssa. 
  3. valmentaa ja tukee yrityksesi tiimiä onnistumaan omassa työssään 
  4. integroi eri teknologiat keskenään osaksi yrityksesi markkinointiteknologiakokonaisuutta
  5. jalostaa markkinointidataa yrityksesi tarpeiden mukaisesti 
  6. rakentaa ja toteuttaa inbound-strategiat ja kampanjat sovitusti

Sales Communicationsin HubSpot-konsultit työskentelevät osana asiakkaan tiimiä, asiakkaan tiloissa vastaten myynnin-, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosessien toteutumisesta sekä kouluttaa tiimin HubSpot-sertifioiduksi osaajaksi. 

sc-tiimi-1080pxC10A5435

Voit ottaa HubSpot-osaamista taloon nopeasti ilman pysyvää investointia omaan henkilökuntaan juuri niin paljon kuin tarvitset. Tehdään yrityksellesi resurssointisuunnitelma, joka vastaa strategiaasi ja osaamistarpeitasi. 

Oma HubSpot-konsulttisi varmistaa, että tavoitteen mukaiset markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työt tulee tehdyksi laadukkaasti ja aikataulussa.   

Palvelu on voimassa sovitusti ihan sen laajuisena kuin se yrityksellesi sopii. 

 

Katso täältä, mitä asiakkaamme sanovat meistä ja millaisia tuloksia olemme saaneet aikaiseksi.

Read our Reviews on HubSpot’s Agency Directory 


“We selected Sales Communication and HubSpot to our partner when we decided to change our digital marketing processes into a new modern world. We are very pleased with the service and professional help we have received. In Sales Communication Mika and Jani have not only helped us technically but also changed our way of thinking in a new inbound way. We can highly recommend them to anyone who has the intention to invest in digital marketing and automation tools.” 

Antti Anttila, SGN Group / Agritek Oy

 

 

 

Kerro meille tarpeistasi ja käydään läpi miten palvelumme toimii.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.