<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5 syytä tehdä HubSpot-portaalianalyysi

1510.2019

HubSpot

Kuuntele blogi

5 syytä tehdä HubSpot-portaalianalyysi
2:05

HubSpot-portaalianalyysi on tarkoitettu niille yrityksille, jotka haluavat HubSpotista kaiken hyödyn irti. Listasimme viisi syytä, kun on aika tehdä HubSpot-portaalianalyysi.

1. Portaali on alhaisella käyttöasteella

Kun portaalin ominaisuuksista on alle puolet käytössä, on syytä miettiä miten eri ominaisuudet voitaisiin ottaa käyttöön markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun parantamiseksi.

2. Ette osaa käyttää HubSpotin ominaisuuksia

Toinen yleinen syy sille, miksi HubSpotista ei ole saatu kaikkea hyötyä irti on osaamisen puute. Hienoilla työkaluilla ei voi tehdä mitään, jos työkalujen käyttäjä ei ymmärrä miten niitä voitaisiin hyödyntää.

3. Markkinointi ei tuota toivottuja tuloksia

Yksi yleinen haaste on se, että markkinointi ei pysty tukemaan liiketoiminnan kasvua. Tällöin on syytä pohtia miten markkinoinnin tekemistä pitäisi muuttaa ja miten HubSpot voisi tässä tukea.

4. Myynti ei saa klousattua kauppa

Haaste voi löytyä myös myynnin päästä. Vaikka markkinointi tuottaa loistavan määrän myyntimahdollisuuksia, myynti ei saa näitä konvertoitua kaupaksi. Silloin kannattaa miettiä yleisesti asiakashankinnan prosessia ja hioa myynnin tekemistä vastaamaan paremmin asiakkaan tapaa ostaa. Tässä tapauksessa kannattaa miettiä, miten HubSpot voisi tukea myyjiä klousaamaan paremmin kauppaa.

5. Markkinoinnin ja myynnin yhteistyön johtaminen on vaikeata

Kuulostaako tutulta? Markkinoinnilla on markkinoinnin tiedot ja myynnillä on myynnin tiedot ja nämä molemmat eivät keskustele keskenään? Tällöin on syytä miettiä miten myynnin ja markkinoinnin dialogia ja yhteisiä prosesseja voitaisiin parantaa sekä miten HubSpot voisi tukea tässä.

Löysitkö itsesi ja teidän yrityksen jostain näistä tapauksista? Jos kyllä, varaa alla olevasta kalenterista aika portaalianalyysin kartoituspalaverille. Palaverissa keskustellaan teidän tarpeista ja tavoitteista, hoidetaan pääsy teidän portaaliin sekä varataan varsinainen aika portaalianalyysille.

 

 

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.