<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tee kanssamme yrityksesi verkkosivut

PYYDÄ APUA VERKKOSIVU-UUDISTUKSEEN

Panostamme verkkosivujen tekemisessä laatuun ja haluamme, että tekemämme sivut antavat asiakkaillesi sen mitä he ovat sivuilta tulleet hakemaan. Markkinoinnin kannalta oleellista on, että yrityksesi sivut ilmentävät yrityksesi brändiä sekä tuottavat myynnille liidejä. Kanssamme toteutetut verkkosivustot nostavat yrityksesi ilmeen uudelle tasolle sekä tuovat sivulle uusia asiakkaita myyntisi työstettäväksi.

verkkosivu-prosessi
icon3.png

Määritys

Määritysvaihteessa käymme läpi liiketoimintatavoitteesi ja verkkosivun roolin busineksen vauhdittajana. Keräämme tietoa keskeisiltä sidosryhmiltä jotta sinä ja me ymmärrämme kohderyhmäsi kiinnostuksen ja tarpeet. Tarkastelemme myös kilpalijoitasi, jotta yrityksesi erottuminen ja ainutlaatuisuus tulee uusilla sivuilla vahvasti esille. Millaiset ovat tavoitteesi ratkaisee uusien verkkosivujesi konseptin.

Konseptointi

Analyysin perusteella rakennamme sinulle konseptin verkkoon jota työstämme yhdessä, jotta konsepti vastaa tarkasti tavoitteitasi ja uusi sivusto on tyylikkäästi kykeneväinen erottamaan yrityksesi kilpailijoistasi, tuottamaan uusia asiakkaita myynnillesi sekä jakamaan tärkeää tietoa asiakkaillesi ja sidosryhmillesi.

 

icon1.png
icon3.png

Sisällöntuotanto

Kun konsepti on hyväksytty aloitamme tekstisisällöntuotannon kanssasi. Voit tuottaa konseptin mukaisen sisällön yrityksessäsi tai tehdä sen yhdessä kanssamme. Kieliversiot ja kaikki tarvittavat sisällöt onnistuvat myös. 

Design-kilpailu

Järjestämme sivuston ilmeestä kansainvälisen kilpailun jossa vähintään 20 designeriä tekee sinulle konseptin mukaisen ehdotuksen josta valitset parhaan designin verkkosivuillesi. Kauttamme saat yli 900.000. designeriä ympäri maailman kilpailemaan sivustosi suunnittelusta. Upeiden sivujen suunnittelu ei koskaan ole ollut näin kivaa. 

icon1.png
icon3.png

Tekninen toteutus

Kun konsepti ja sivuston design on hyväksytty niin aloitamme sivuston teknisen toteutuksen. Verkkosivusi tehdään kokeneiden ammattilaisen toimesta. Teemme sivustosi oikealle tekniselle alustalle olipa se wordpress, HubSpot, Drupal tai ihan mikä vaan. Sivusto tehdään siten, että asiakkaasi löytävät tavitsemansa tiedon helposti hakukoneesta. Sivusto rakennetaan myös mobiiliyställiseksi eli responsiiviseksi.

Testaus

Valmiit sivut testataan kaikilla ylesimmillä alustoilla kuten PC tai Mac. Testaus suoritetaan myös yleisimmillä selaimilla kuten Chrome, Safari, Firefox tai IE. Lisäksi mobiililaitteista puhellimet ja tabletit kuten iPhone / IPad, Android tai Windows.

icon1.png
icon3.png

Valmiit sivut

Valmiit sivut asennetaan palvelimelle ja yrityksesi on valmis palvelemaan verkossa asiakkaitasi ja sidosryhmiäsi. 

Aikataulu

verkkosivut-aikataulu

Investointi

Ennen kuin voimme antaa sinulle sitovan tarjouksen hinnasta käydään yhdessä keskustelu sivustonne laajuudesta. Suosittelemme määritysworkshopin pitämistä. Workshopissa käymme läpi tavoitteenne sekä annamme lopullisen työarvion. Workshopin perusteella tiedät millaiset ovat uudet sivusi. Tiedät myös kuinka monta sivupohjaa uudet sivusi sisältävät sekä kuinka monta sivua uusilla sivuillasi on. Listaamme myös sivuston toiminnallisuudet. Näin tiedät mistä sivustosi investoinnit muodostuvat. 
 
Workshop kannattaa pitää, koska: 
  • Workshopin jälkeen ymmärrät millaiset sivut haluat
  • Tiedät millaiseksi projektin lopullinen aikataulu muodostuu
  • Ymmärrät millaisia ominaisuuksia voit sivuillesi saada
  • Mahdollistat hyvän asiakaskokemuksen
  • Voit budjetoida sivustolle oikeat resurssit
Workshopin avulla sinun on helpompi budjetoida investointi sekä varmistua lopullisen sivuston laajuudesta. 
Investointi 1750€ + alv.
 
 
 
verkkosivu-hinnasto.png
 
 

Referenssi case

Halusimme löytää keinot millä nostaa markkinoinnin ja myynnin tekeminen seuraavalle tasolle. Sen avun saimme SalesCommilta. Freesattu ilme, konkreettiset viestit ja toimenpiteet sekä digitaalisen ympäristön tehokkaampi hyödyntäminen tuovat toivottua kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa. 

Toni Riipinen, toimitusjohtaja | Tempo Economics

Lataa 25 verkkosivuvinkkiä