<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ota hankkimastasi järjestelmästä kaikki tehot irti

Tilaa ilmainen HubSpot Portaalianalyysi

 

Selvitä miten saat kaikki tehot irti HubSpot-portaalistasi

Perusyritys käyttää vain noin yhtä kolmasosaa HubSpotin ominaisuuksista ja usein kaksi kolmasosaa ominaisuuksista jää käyttämättä puutteellisen tiedon vuoksi. Ottamalla jo hankittu portaali tehokkaampaan käyttöön varmistetaan myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tavoitteiden toteutuminen. Portaalianalyysissä käydään läpi yrityksesi HubSpot-portaalin käyttöaste, saadut tulokset ja annetaan vinkit jatkokehitykseen. Annamme myös vinkkejä, mitä yrityksesi voi tehdä, jotta HubSpot-portaalista saadaan kaikki tehot irti ja tarpeelliset ominaisuudet tulevat käyttöön oikein.

Online-analyysissä tarkistetaan

  • asiakkaan tavoitteet ja HubSpot-portaalin käyttöaste
  • verkkoliikenteen lähteet sekä markkinoinnin teho
  • myynnin kyky saada asiakkaita markkinoinnin tuottamista liideistä
  • mahdollinen asiakaspalvelun toiminta ja sen tehostaminen. 

Tulosten perusteella annamme vinkkejä ja koulutusta siitä, miten saadaan parempia tuloksia ja varmistetaan HubSpot-portaalin tehokäyttö.

Saat itsellesi videodokumentaation tehdystä portaalianalyysistä ja siinä havaituista  kehityskohteista. Videon avulla voit kouluttaa myös muita organisaatiossasi HubSpot-portaalin tehokäyttöön.

Tilaa ilmainen HubSpot-portaalianalyysi tästä, niin saat sähköpostilla ohjeet analyysiin osallistumisesta.

Tilaa HubSpot-portaalianalyysi

 

⭐⭐⭐⭐ Loistavaa palvelua

Aloitimme yhteistyömme Sales Communicationin kanssa keväällä 2019. Vielä on matkaa jäljellä kaikkien Hubspotin ominaisuuksien tunnistamiseen ja omaksumiseen, mutta olemme saaneet erinomaista palvelua, mikäli itsellämme on ollut haasteita järjestelmän käytössä. Lisänä henkilökohtaiseen palveluun olemme saaneet apua myös yrityksen nettisivustolta, jossa on hyvinkin seikkaperäisesti kerrottu useimpiin ongelmatilanteisiin ratkaisu. Kiitokset ja suosittelut yhteistyöstä meiltä tietosetiläisiltä!

Birke Elf, Tietoset Oy Ltd

19.6.2019

Tilaa Portaalianalyysi