<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

HubSpot Live-demo

Osallistu live-demoon ja katso, kuinka HubSpotin avulla voit kasvattaa myyntiä, tehostaa päivittäisiä prosesseja sekä erinomaisen asiakaskokemuksen kautta sitouttaa asiakkaitasi. 

SEURAAVAT DEMOT:

23.8. klo 10–11

HubSpot Demot

HubSpot Video

 

Osallistu ilmaiseen live-demoon ja selvitä, miten HubSpotin avulla panostat asiakkaan houkuttelemiseen, sitouttamiseen ja ilahduttamiseen.

Demotilaisuus sopii yrityksille ja ammattilaisille, jotka

- miettivät HubSpotin käyttöönottoa
- miettivät kitkattoman asiakaskokemuksen rakentamista
- haluavat ymmärtää, miten liiketoiminnan voi nostaa uudelle tasolle ottamalla HubSpotin markkinointi-, myynti- tai asiakaspalvelutyökalut käyttöön.

Osallistu online-demotilaisuuteen, jossa käymme läpi kaikki HubSpotin ominaisuudet. Demo kestää noin tunnin ja demoja pidetään yleensä kaksi kertaa kuukaudessa. Valitse sinulle sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan.

 

Ilmoittaudu live-demoon

Esittelemme demoissa seuraavat HubSpotin työkalut:

Marketing Hub

Marketing Hubissa onnistuvat niin blogitekstien tuottaminen, verkkosivujen ja laskeutumissivujen rakentaminen, sähköpostimarkkinoinnin tekeminen, sosiaalisen median monitorointi, CTA:iden luominen sekä hakukoneoptimointi.

Sales Hub

Myynnin työkalut auttavat klousaamaan diilejä nopeammin. Sales Hubin avulla saat syvällisempää tietoa prospektista esimerkiksi yritystietojen avulla. Työkaluihin kuuluvat myös sähköpostipohjat, joita voit tehdä valmiiksi ja näin automatisoida sekä helpottaa myyntityötä. Voit myös jakaa kalenterisi prospekteille, josta he voivat itse valita sopivan ajan.

 

Ota HubSpot CRM käyttöön ilmaiseksi

Service Hub

Service Hubin tikettijärjestelmän avulla pystyt huolehtimaan, että asiakkaan ongelma tulee huomioitua sekä työstettyä. Palautetyökalu ja NPS ovat myös loistavia työkaluja sekä antavat tärkeää tietoa, mitä mieltä asiakkaasi ovat palvelun laadusta. 

Operations Hub

Operations Hubin avulla voit integroida vaivattomasti eri datalähteitä HubSpotiin. Operations Hub mahdollistaa eri datalähteiden kaksisuuntaisen synkronoinnin. Asiakasdatan puhdistaminen ja yhdenmukaistaminen, erilaiset custom-automaatiot sekä liiketoimintaprosessien automatisointi on mahdollista Operations Hubin avulla. Ominaisuudet Operations Hubissa ratkaisevat skaalautuvien yritysten operatiivisia haasteita useiden irrallisten työkalujen, epäpuhtaan datan ja kankeiden prosessien osalta.


CMS Hub

Verkkosivujen rakentaminen HubSpotin päälle takaa vaivattoman ylläpidon, päivittämisen, nopeuden ja luotettavuuden. HubSpot CMS Hub erottuu muista sisällönhallintajärjestelmistä erityisesti siinä, että se on rakennettu CRM-alustalle. CRM-pohjainen CMS Hub tarjoaa ns. “yhden totuuden” pohjaksi kaikkien tiimien työskentelylle. Tämä mahdollistaa mm. ostopolkujen sopeuttamisen, personoinnin, sisällön optimoinnin, tehostaa raportointia ja helpottaa markkinoinnin ja myynnin toimintojen yhteensovittamista.