<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ota käyttöön digitaalinen käyntikorttisi

 

Hanki itsellesi HubSpotilla toteutettu digitaalinen käyntikortti, jonka avulla voit antaa asiakkaallesi mahdollisuuden varata sinulta online-tapaamisajan helposti ja vaivattomasti samalla sujuvoittaen työskentelyäsi muuttuvassa markkinassa sekä hankkia uusia liidejä digitaalisesti.

Hanki myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tueksi HubSpot digitaalinen käyntikortti

Elämme tällä hetkellä voimakkaasti muuttuvassa markkinassa. Tilanne on monelle yritykselle erittäin haastava – myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu ovat uuden edessä ja tilanne vaatii luovia ratkaisuja sekä nopeaa reagointia. Esimerkiksi fyysiset myyntikäynnit eivät ole mahdollisia, mutta myyntiä pitää kuitenkin saada edistettyä. Tämän haasteen edessä ovat monet yritykset.  

Kuitenkin, tällaisena aikana tulee olla läsnä asiakkaille enemmän kuin koskaan aikaisemmin, jotta varmistetaan olemassa olevien asiakassuhteiden säilyminen sekä löydetään uusia potentiaalisia asiakkaita.

Päätimme kantaa kortemme kekoon vallitsevassa tilanteessa ja teimme tapaamisten varaussivupohjan, joka on tarkoitettu kaikille yrityksille riippumatta yrityksen koosta.

Tapaamisen varaussivuun saat lisättyä seuraavat tiedot:

  • Videon, jossa voit kertoa esimerkiksi tarjouksestasi/palvelustasi 
  • Nimesi, tittelisi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi 
  • Tekstikentän, johon voit kirjoittaa viestin esimerkiksi potentiaalisille asiakkaillesi
  • Lisäksi saat upotettua sivulle kalenterisi (HubSpot Meetings), jolloin potentiaalinen asiakas voi varata kalenteristasi suoraan ajan. 

Pohjaa voi monistaa, jolloin jokainen organisaatiosi myynti- tai asiakaspalvelutiimistä voi ottaa pohjan käyttöön omalla tekstillään, videollaan ja kalenterillaan. Hanki itsellesi tekemämme ilmainen sivupohja täyttämällä oheinen lomake.

HUOM. sinulla tulee olla käytössäsi HubSpot-portaali, jossa on mahdollisuus luoda landing pageja, sekä upotettavia kalenterilinkkejä.

 

Katso esimerkki

Tilaa Digitaalinen käyntikortti

Haluatko keskustella ilmaisesta sivupohjasta lisää?

Varaa kanssamme onlinepalaveri, voimme auttaa sinua alkuun.

Varaa aika keskustelulle