<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vuoden HubSpot-toimisto Sales Communications on nyt myös timanttikumppani

1502.2017

HubSpot

Kuuntele blogi

Vuoden HubSpot-toimisto Sales Communications on nyt myös timanttikumppani
2:39

EMEA-alueen vuoden HubSpot-toimisto Sales Communications pokkasi tänään HubSpot-timanttikumppanuuden neljäntenä Euroopassa ja toisena markkinointitoimistona Suomessa. Suurin kiitos tunnustuksesta kuuluu tietenkin loistaville asiakkaillemme. Timanttikumppanuus, joka on korkein kumppanuustaso, nostaa Sales Communicationsin HubSpot-toimistojen parhaimmistoon Euroopassa.

Sharen Murnaghan ja Ilyana Stareva HubSpotin kumppaniohjelmasta toivat timanttikumppanipalkinnon henkilökohtaisesti toimistollemme Espoon Innopoliin.

“Paitsi että Sales Communications on nyt EMEA-alueen vuoden toimisto, olette nyt myös Euroopan neljäs timanttikumppani!”, Sharen ja Ilyana iloitsivat.

 

 

 

 

Liidejä syntyy 24 000 vuositahdilla

Tyhjästä ei tulos ole syntynyt. Markkinointitoimistomme tuotti viime vuonna asiakkaillemme noin 24 000 liidiä inbound-markkinoinnin ja HubSpotin avulla.

 

Varaa Aika HubSpot-demoon

 

“Viisi vuotta sitten lähdimme tutkimaan inboundin konseptia ja miten verkkoa pystytään käyttämään tehokkaasti markkinoinnin ja myynnin välineenä. HubSpot tuli kuvioon mukaan 3,5 vuotta sitten. Matka on ollut huikea, aloitimme kahden miehen showna ja nyt olemme kymmenen hengen inbound-talo”, toimitusjohtajamme Jani Aaltonen kuvailee matkaa timanttikumppaniksi.

“Kasvu on ollut huimaa, 200-300 prosentin luokkaa vuosittain. Kasvua tulee, kun ei menetä asiakkaitaan,” Aaltonen toteaa.

 

Markkinointitoimistomme tuotti viime vuonna asiakkaillemme noin 24 000 liidiä inbound-markkinoinnin ja HubSpotin avulla.

 

Seuraavaksi myynnin ottaminen mukaan inboundiin

Inbound-markkinointi siis toimii, ja monet yritykset ja Sales Communicationsinkin asiakkaat konvertoivat Suomessakin jo hyvin tehokkaasti liidejä HubSpotin ja inbound-markkinoinnin avulla. Asiakkaat ovat verkossa ja verkko antaa mahdollisuuksia kasvuun.

“Keskimäärin tuotimme viime vuonna kullekin asiakkaallemme noin 50 liidiä kuukaudessa. Voidaan siis sanoa ihan virallisesti, että liidien tuotanto ei ole rikki, vaan toimii tehokkaasti. HubSpotin avulla voimme tuottaa liidejä ja inbound-markkinoinnin avulla houkutella asiakkaita verkosta perinteisten outbound-markkinoinnin keinojen sijaan”, Aaltonen luonnehti.

 

Diamond_partner_juhlat2-075179-edited.jpg

 

Mutta vaikka liidikoneet pyörivätkin ja tuloksia syntyy markkinointiosastoilla, suora putki myyntiin puuttuu vielä monista yrityksistä.

“Ongelma on, että, vaikka liidejä tulee, suomalaiset yritykset eivät ole kovin taitavia tekemään liideistään asiakkaita ja yrityksen puolestapuhujia. Tähän aiomme Sales Communicationsilla keskittyä tänä vuonna, ja auttaa asiakkaitamme tehostamaan liidien tuotannon näkymistä myös myynnin puolella ja tulosviivan alla”, Aaltonen linjaa.

 

Tilaa blogimme, joka on täynnä timanttista sisältöä koskien markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.